• Extra voordelig verblijven in een hotel in Breda

  Reacties uitgeschakeld voor Extra voordelig verblijven in een hotel in Breda
  september 6, 2016 /  Vakantie

  Wilt u extra voordelig verblijven in een hotel in Breda? Dat kan bij Hotel Princeville Breda. Het enige dat u dan hoeft te doen is gebruik te maken van de speciale last minute deals. Deze worden met regelmaat aangeboden, dus het is aan te raden het goed in de gaten te houden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een Breda special, maar ook een Chassé deal of diverse andere last minute deals. U bent goedkoper uit, maar kunt ook profiteren van leuke uitjes. Deze deals zijn natuurlijk voor iedereen beschikbaar; voor zowel families als vriendengroepen en meer. Er worden ook regelmatig seizoensaanbiedingen geboden. U kunt genieten van een sportieve of juist een ontspannende deal en dat voor de scherpste prijs. Dit geldt ook voor zaalverhuur in Breda.

  Maatwerk is mogelijk bij hotel in Breda

  Als u in een hotel in Breda wilt verblijven, dan is het bij Hotel Princeville Breda mogelijk om een verblijf op maat te krijgen. Heeft u iets te vieren, zoals een bruiloft of verjaardag? Of bent u op zoek naar een zakelijke oplossing voor een vergadering bijvoorbeeld. Voor elke groep gasten is er een oplossing te vinden. Hotel Princeville Breda biedt zaalverhuur in Breda aan voor diverse groepen. Er is keuze uit wel 23 zalen voor diverse evenementen of gelegenheden. Het hotel in Breda weet als geen ander dat maatwerk hierbij van groot belang is. Maak uw wensen kenbaar en het hotel zal bekijken hoe ze u tegemoet kunnen komen.

  Een compleet zakelijk verblijf in hotel in Breda

  Als u een vergadering moet organiseren, dan is een hotel in Breda een uitstekende optie. Hotel Princeville Breda biedt namelijk diverse zalen aan. De zaalverhuur in Breda biedt diverse mogelijkheden voor zakelijke en privé gezelschappen. De organisatie van een vergadering kan lastiger zijn dan men op voorhand verwacht. Er komt namelijk veel bij kijken. Hotel Princeville Breda biedt zalen in diverse grootten aan, waardoor er voor elke groep een oplossing is te vinden. De vergaderruimtes zijn voorzien van alle benodigde gemakken. U kunt dan zorgeloos aan de vergadering beginnen en enkel uw eigen voorbereidingen treffen. U hoeft geen rekening te houden met de faciliteiten. Dit wordt voor u geregeld.

  Voor meer info : https://www.hotelprinceville.nl/

  Tags:

 • De geur van hotel Texel mee naar huis: dat is tegenwoordig mogelijk

  Reacties uitgeschakeld voor De geur van hotel Texel mee naar huis: dat is tegenwoordig mogelijk
  mei 20, 2016 /  Vakantie

  De geur van hotel Texel mee naar huis: dat is tegenwoordig mogelijk. Zo wordt de vakantie nog langer. Na een heerlijk weekend weg te hebben doorgebracht op Texel in hotel Op Diek, zouden veel mensen graag de geur van het eiland mee naar huis willen nemen. De geur van het strand na een warme dag. De geuren die je al fietsend of tijdens een lange wandeling opsnuift. De geur van versgebakken vis afgewisseld met dieselgeuren van de kotters in Oudeschild. Het is iets waar veel bezoekers van Texel naar terugverlangen. Er is goed nieuws want sinds kort heeft het eiland een eigen luchtje: Texels parfum genaamd TX365. Het verhaal gaat de ronde dat in elke liter van dit luchtje een schapenkeutel is verwerkt.

  Hotel Texel: vier het voorjaar

  Het voorjaar staat voor de deur en dat is voor veel mensen een reden om een weekendje weg te boeken. Hoe kan dit nu beter dan te kiezen voor een overnachting in een hotel op Texel? De natuur loopt een week of zes vooruit op haar schema. De eerste krokussen steken de kopjes al boven de grasvelden uit en ook ganzen zwemmen al met jongen rond. Op Texel is het goed te merken dat de lente in aantocht is. Rijkelijk begroeide bermen en lammetjes in de schuur zijn kenmerkend voor het landschap. Geniet van weer en wind en waai eens lekker uit aan het strand!

  Snel en eenvoudig een kamer boeken in het leukste hotel van Texel

  Een kamer boeken bij het leukste hotel op Texel, Op Diek, is snel en eenvoudig geregeld. Dit kan telefonisch worden gedaan maar kamers kunnen ook online worden geboekt. Het voordeel van online boeken, is dat u zich alvast goed kunt oriënteren op het aantal beschikbare kamers en de tarieven. De prijzen zijn onder meer afhankelijk van het type kamer en de periode waarin geboekt wordt. Zo geldt er in de zomermaanden een wat hoger tarief. Alle boekingen bestaan uit logies met ontbijt. Wanneer er online een kamer wordt geboekt wordt er een korting berekend van 5 procent op de totaalprijs.

  Voor meer info : http://www.opdiek.nl/nl/

  Tags:

 • De geur van hotel Texel verkrijgbaar als parfum

  Reacties uitgeschakeld voor De geur van hotel Texel verkrijgbaar als parfum
  maart 25, 2016 /  Vakantie

  De geur van hotel Texel verkrijgbaar als parfum. Draag de geur altijd met u mee. Na een heerlijk weekend weg te hebben doorgebracht op Texel in hotel Op Diek, zouden veel mensen graag de geur van het eiland mee naar huis willen nemen. De geur van het strand na een warme dag. De geuren die je al fietsend of tijdens een lange wandeling opsnuift. De geur van versgebakken vis afgewisseld met dieselgeuren van de kotters in Oudeschild. Het is iets waar veel bezoekers van Texel naar terugverlangen. Er is goed nieuws want sinds kort heeft het eiland een eigen luchtje: Texels parfum genaamd TX365. Het verhaal gaat de ronde dat in elke liter van dit luchtje een schapenkeutel is verwerkt.

  Luxe en comfort in hotel Texel

  Een goed hotel op Texel is hotel Op Diek. Het is een sfeervol hotel waar optimaal kan worden genoten van het eilandleven. Het hotel beschikt over 23 comfortabele hotelkamers, een terras, tuin en een sauna waarin kan worden ontspannen na een wandeling in de natuur. Bij het hotel zit een parkeerplaats die gratis kan worden gebruikt. Het hotel in Texel beschikt over een grote ontbijtzaal waar na een overnachting kan worden genoten van een uitgebreid ontbijt en dito lunch. Bovendien is op de kamers in het hotel gratis Wifi internet en is er een kabeltv aanwezig. Ook een wekkerradio en telefoon staan ter beschikking van de gasten. Van alle gemakken voorzien dus.

  Snel en eenvoudig een kamer boeken in het leukste hotel van Texel

  Een kamer boeken bij het leukste hotel op Texel, Op Diek, is snel en eenvoudig geregeld. Dit kan telefonisch worden gedaan maar kamers kunnen ook online worden geboekt. Het voordeel van online boeken, is dat u zich alvast goed kunt oriënteren op het aantal beschikbare kamers en de tarieven. De prijzen zijn onder meer afhankelijk van het type kamer en de periode waarin geboekt wordt. Zo geldt er in de zomermaanden een wat hoger tarief. Alle boekingen bestaan uit logies met ontbijt. Wanneer er online een kamer wordt geboekt wordt er een korting berekend van 5 procent op de totaalprijs.

  Voor meer info : http://www.opdiek.nl/nl/

  Tags:

 • Volgende week op vakantie naar Portugal?

  Reacties uitgeschakeld voor Volgende week op vakantie naar Portugal?
  mei 28, 2015 /  Vakantie

  De zomerperiode komt er al bijna aan en er zijn heel veel mensen die in de zomer lekker op vakantie gaan. Vaak wordt dit ver van te voren geboekt(door de lagere prijs), maar wat ook een erg handige optie is en ook nog eens erg goedkoop is om een last minute te boeken naar een warm Europees land. Last minutes zijn al een aantal jaar erg populair onder vakantiegangers en wordt daarom ook veel geboekt op verschillende websites. Last minute naar Portugal is ook een optie, aangezien Portugal een erg leuk land is om te bezoeken en je daar heel veel kunt doen in korte tijd. Daarnaast hoeft de lastminute niet duur te zijn en is vaak erg goedkoop. Ook zijn er heel veel activiteiten uit te voeren en veel bezienswaardigheden om te zien in het prachtige Portugal!

  Wie Portugal bezoekt moet eigenlijk wel de Algarve bezoeken, aangezien dit een prachtige regio is om een vakantie te vieren door de vele bezienswaardigheden en de leuke activiteiten die je daar kunt doen. Daarnaast heeft de Algarve erg mooie stranden en een geweldige zee aan de kust, waar je je dagen of misschien zelfs weken zou kunnen vermaken. Ook het klimaat helpt heel erg mee op dit vlak, aangezien het weer fantastisch is in Portugal en dan vooral in de Algarve. De Algarve heeft drie grote plaatsen in de regio namelijk Albufeira, Faro en Lagos. Deze plaatsen zijn allemaal erg leuk om te bezoeken, aangezien er heel veel te doen is. Mooie stranden, mooie bezienswaardigheden en erg leuke plaatsen om ’s middags en ’s avonds dingen te ondernemen. Je kan er heerlijk uit eten of tot diep in de nacht in één van de talloze bars of clubs die de regio rijk is. Last minute Portugal is een erg leuke optie om in beraad te nemen als je op vakantie wilt gaan en een leuke last minute wilt boeken.

  Voor meer info : http://lastminuteportugal.nl/

  Tags: ,

 • Spanje, een heerlijk vakantieland

  Reacties uitgeschakeld voor Spanje, een heerlijk vakantieland
  mei 28, 2015 /  Vakantie

  De Spaanse zon is één van de favorieten van de Nederlandse vakantiegangers en wordt daarom ook jaarlijks door duizenden Nederlanders bezocht. Spanje is een land van mooie cultuur, lekker eten en drinken, prachtige stranden en zeeën en een heerlijk klimaat.  Daarnaast heeft Spanje ook erg veel te bieden in haar prachtige steden zoals Barcelona, Madrid, Valencia, Sevilla en Malaga om een kleine greep uit alle mooie Spaanse steden te pakken. Een vakantie naar Spanje is dan ook een waar genot en je zal een geweldige vakantie beleven. Een last minute naar Spanje behoort ook tot de mogelijkheden en dit is erg handige manier om snel en effectief een vakantie naar Spanje te boeken. Je kunt al heel snel op vakantie gaan en vaak is dit tegen hele lage prijzen. Spanje is op deze manier eigenlijk dichterbij als je denkt!

  Een last minute Spanje is dus eigenlijk helemaal niet zo’n gek idee en daarom worden er ook zoveel lastminutes geboekt bij reisorganisaties, aangezien het erg makkelijke opties zijn om snel en makkelijk op vakantie te kunnen. De Spaanse Costa Brava blijft één van de populairste plekken in Spanje waar Nederlandse vakantiegangers op vakantie gaan. Het is een erg fijne regio wat betreft zon, zee en strand en het heeft heel erg veel leuke stadjes en dorpjes om te bezoeken bij een bezoek aan de Costa Brava. Het is een plek voor gezinnen, stelletjes, maar ook jongeren door de aanwezigheid van veel discotheken en bars in steden zoals Lloret de Mar en Blanes. Daarom zie je in dit gebied een goede mix van jong en oud en daarom wordt er ook zo vaak een vakantie geboekt naar dit gebied en komen er jaarlijks duizenden Nederlanders op af. Een last minute boeken was nog nooit zo makkelijk en u kunt volgende week al op vakantie. Laat je inspireren om de mooie Spaanse cultuur te leren kennen!

  Voor meer info : http://lastminutespanje.nl/

  Tags: ,

 • Visum Turkije Aanvragen

  Reacties uitgeschakeld voor Visum Turkije Aanvragen
  oktober 4, 2014 /  Vakantie

  Wat is een visum?
  Wanneer u op reis gaat naar Turkije, heeft u mogelijk een visum nodig. Een visum wordt beschouwd als een goedkeuring om als reiziger het land binnen te mogen. Binnen de Europese Unie, kennen wij een vrijheid van verkeer. Dit houdt in dat u als Belg of Nederlander, mag gaan en staan waar u wilt, binnen de Europese Unie. Turkije is echter (nog) geen lid van de Europese Unie, waardoor Belgen en Nederlanders dus een visum nodig hebben. Turkije heeft daarentegen al wel een verdrag met o.a. Duitsland waarbij de visumplicht voor Duitsers is afgeschaft. Belgen en Nederlanders hebben dus derhalve een visum voor Turkije nodig.

  Wanneer krijg ik een visum?
  Indien u in aanmerking wilt komen voor een visum, moet u een paspoort of ID-kaart hebben die nog minimaal 6 maanden geldig is bij aankomst in Turkije. Het visum is overigens ook verplicht voor baby’s en kinderen. Wanneer u dus aan de bovenstaande voorwaarde voldoet, kunt u dus een
  visum voor Turkije aanvragen . Het visum is nog tot 1 november 2014 verkrijgbaar op het vliegveld. U kunt alvorens de paspoortcontrole het visum bemachtigen via een van de balie’s. Het is mogelijk om daar met uw pinpas te betalen of contant.

  Visum voor Turkije online aanvragen.
  Zoals eerder vermeld, is het binnenkort niet meer mogelijk om het visum op het vliegveld te kopen. Vanaf 1 november 2014 bent u dus genoodzaakt om het visum online aan te vragen. Het visum is rechtsstreeks via de Turkse overheid aan te vragen voor een prijs van $ 20.70. Let wel, dat u een Credit Card nodig heeft om het visum aan te vragen.

  Indien u Nederlandstalige ondersteuning wenst en betaling via Mister Cash of iDeal, kunt u het Turkije visum aanvragen bij een tussenpersoon/bedrijf. U betaalt dan € 24,95. Het visum Turkije is heel snel en gemakkelijk aangevraagd. Het invullen kost u net geen 5 minuten en binnen 24 uur ontvangt u uw visum. Vervolgens kunt u onbezorgd op reis!

  Voor meer info : https://www.visumvoorturkije.nl/aanvragen

  Tags: ,

 • Camping Drenthe

  Reacties uitgeschakeld voor Camping Drenthe
  maart 10, 2014 /  Vakantie

  Op zoek naar een camping? Drenthe biedt De Berken

  Veel mensen houden zich op dit moment alweer bezig met het plannen van hun zomervakantie. De ene gaat graag naar een ver oord, met veel zon, de ander blijft liever thuis en nog weer andere mensen gaan er graag op uit in eigen land. Voor wie op zoek is naar een gezellige camping, Drenthe als favoriete provincie heeft en er van houdt om heerlijk te ontspannen in de natuur, is er De Berken. Bij ons bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een heel kindvriendelijke camping. Drenthe is een prachtig gebied, waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen. Ook voor de kids is er genoeg te beleven. Wat dacht ik bijvoorbeeld van:

  • leuke pretparken, zoals Oranjestad
  • mooie heidevelden, om lekker rond te banjeren
  • kleine vennetjes, om met het hele gezin te gaan zwemmen
  • prachtige bossen, om lekker te wandelen?

  Dit is allemaal direct te bereiken vanaf de camping. Drenthe is een rustig oord, waar het goed toeven is voor jong en oud. Dus zoekt u naar een leuke camping Drenthe, dit is het uitgangspunt en u wilt niet te veel betalen? Koers dan af op De Berken. U kunt altijd op ons rekenen en wij verzekeren u ervan dat u bij ons een geweldige vakantie zult beleven. Dat staat vast. Het is daarom ook een feit dat u als u zoekt naar een mooie camping Drenthe niet links moet laten liggen. Door de vele bossen die de provincie rijk is, zijn er tal van kampeermogelijkheden. Bovendien zijn er genoeg voorzieningen in de buurt. U vindt ons in Gasselte, een gezellig dorpje waar u alles vindt wat u nodig heeft. Kom dus komende zomer langs op onze kindvriendelijke camping. Drenthe heet u warm welkom! Wilt u meer weten over ons? Wilt u precies weten hoe de vork in de steel zit? Lees dan even verder in de volgende alinea. Daar kunt u meer lezen over wat u zoal te wachten staat als u bij ons komt.

  Zoekt u een gezellige camping? Drenthe heeft ‘t

  Wie op zoek is naar een prettige camping, Drenthe als vakantiebestemming geselecteerd heeft en geen dief wil zijn van zijn of haar eigen portemonnee, is altijd aan het juiste adres bij ons. Op De Berken zult u werkelijk de tijd van uw leven gaan beleven. Ons uitgangspunt is dat u hoe dan ook een ontspannen vakantie heeft, als uw kinderen zich vermaken. En dat komt zeker goed op onze camping. Drenthe biedt daarnaast veel mogelijkheden voor u om er op uit te trekken, bijvoorbeeld naar een museum of een mooie stad. Uw kroost vermaakt zich wel met het animatieteam, dat bestaat uit ervaren entertainers. Daar hoeft u zich geen zorgen te maken. Hak dus vandaag nog de knoop door en kies voor onze camping. Drenthe biedt voor ieder wat wils. U kunt er bijvoorbeeld:

  • prachtig wandelen
  • lekker fietsen
  • golfen
  • genieten van een pretpark
  • heerlijk zwemmen in een meertje
  • leuke dorpjes bezoeken
  • winkelen in Assen, Meppel, Coevorden of Emmen
  • de heide bezoeken
  • schaapskuddes ontmoeten
  • en nog veel meer, direct vanaf de camping

  Drenthe is van alle markten thuis en weet iedere vakantieganger weer te verbazen met haar schoonheid, rust en mooie bossen. Klinkt dit u als muziek in de oren, maar wilt u eerst even van de hoed en de rand weten voordat u een beslissing maakt of u al dan niet met ons in zee gaat? Wilt u precies weten waar u aan toe bent, voordat u een plekje reserveert? Wij kunnen het ons uiteraard goed voorstellen dat u eerst wat informatie wilt hebben. Wij snappen dat u alleen weloverwogen een keuze wilt maken voor een camping. Drenthe biedt natuurlijk nog wel meer leuke campings, maar er kan er maar één de beste zijn…

  Kies voor een zorgeloze vakantie in de mooiste provincie van Nederland

  Vindt u het altijd erg prettig als uw kinderen zich goed kunnen vermaken tijdens een vakantie? Houdt u beslist niet van huilende kids bij de tent? Wilt u ook wel eens lekker rustig een boek zitten te lezen voor de caravan? Kies dan voor een kampeerterrein met een animatieteam. De Berken is zo’n camping, Drenthe is de locatie hiervan. U vindt ons in Gasselte, om precies te zijn. Hier kan uw kroost elke dag deelnemen aan verrassend leuke activiteiten. Dat staat vast. Nergens anders vindt u zo’n leuk recreatieteam als bij ons. Daarover bestaat geen twijfel. Klinkt dit goed? Wilt u ook wel naar zo’n kindvriendelijke camping? Drenthe is de provincie waar u de zomermaanden graag door wilt brengen? Kom dan naar ons. Want alleen dan bent u er zeker van dat u een ontspannen vakantie gaat beleven. Dat kunnen wij u op een presenteerblaadje geven. Bent u bang dat u erg veel geld neer moet tellen voor zo’n gezellige kampeerplaats? En bent u niet bereid om diep in de buidel te tasten? Bij ons is dit ook helemaal niet nodig. Wij hebben naast een gezellige, ook nog eens een heel betaalbare camping. Drenthe is een oord waar u niet omheen kunt als u op zoek bent naar rust, ruimte, natuur, bos en vermaak. Twijfel daarom niet langer en maak vandaag nog uw reservering rond. Dan bent u in ieder geval zeker van een plekje in de zomervakantie. Wij horen graag van u!

  Voor meer info : http://www.campingdeberken.nl/camping-drenthe/chalet-drenthe/

  Tags:

 • Formule 1 hotels in Duitsland boeken

  Reacties uitgeschakeld voor Formule 1 hotels in Duitsland boeken
  januari 5, 2014 /  Vakantie
  Duitsland heeft heel veel troeven in handen om reizigers van over de hele wereld te verleiden om een bezoek te brengen aan het land. Zowel cultuurliefhebbers als mensen die houden van de natuur kunnen er perfect voor kiezen om hun vakantie bij onze oosterburen door te brengen. Daarnaast is Duitsland eveneens een land dat het hele jaar door bezocht kan worden. U kunt er voor kiezen om een citytrip te boeken naar één van de prachtige en interessante steden, maar u kunt er eveneens voor kiezen om te gaan wintersporten in de Duitse bergen of te genieten van de zon in het Zwarte Woud tijdens de zomer. In ieder geval, het mag nu reeds duidelijk zijn dat het een bijzonder veelzijdig vakantieland is dat iedereen ongetwijfeld zal weten te bekoren.

  Goedkope formule1 hotels in Duitsland

  Dat Duitsland een veelzijdig vakantieland is, is eveneens terug te zien in het aanbod aan accommodaties. Er wordt wel eens gezegd dat goedkoop overnachten in Duitsland niet zo eenvoudig is, maar dat is eigenlijk niet het geval, in tegendeel. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om gebruik te maken van een eenvoudig weghotel. Dergelijke formule1 hotels in Duitsland bieden u een comfortabele kamer aan inclusief sanitaire voorzieningen voor een beperkte kostprijs per nacht. Daarnaast kunt u er eveneens doorgaans genieten van een stevig ontbijt zodat u de volgende morgen klaar bent om de omgeving te verkennen of verder te reizen naar uw uiteindelijke vakantiebestemming. Hoe dan ook, goedkope hotels in Duitsland boeken is dus zeker en vast geen enkel probleem.

  Last minute aanbiedingen Duitsland

  Bent u op zoek naar een echt goedkope manier om een hotel te boeken in Duitsland? In dat geval hebben we nog een interessante tip voor u. Jaarlijks worden er bijvoorbeeld heel veel interessante last minute vakanties vrijgegeven voor een vakantie naar Duitsland. Op die manier kunt u niet alleen goedkope hotels boeken, maar u kunt tevens voor een degelijke kostprijs verblijven in enkele van de mooiste hotels die Europa te bieden heeft. Wanneer u graag een vakantie naar Duitsland wenst te ondernemen is het dan ook beslist een aanrader om rekening te houden met de last minute aanbiedingen die bijvoorbeeld op het internet zijn terug te vinden.

  Voor meer info : http://www.overnachtingshotelduitsland.nl

  Tags: , ,