Helado.be
Image default
Dienstverlening

Uw ervaren partner voor een professionele luchtdichtheidstest

Voor uw luchtdichtheid te laten meten, moet u bij Thermodetect uit Beervelde zijn. Hier kunt u rekenen op een team die beschikken over jarenlange ervaring. Hun diensten zijn toegankelijk voor zowel particulieren als bedrijven. Bovendien maakt het type van gebouw en de grootte ook geen verschil. Dankzij hun professionele apparatuur zijn ze in staat iedereen op professionele wijze te helpen. Hun luchtdichtheidstest wordt uitgevoerd met een grote ventilator die ze in het deurgat plaatsen. Door een boven- en onderdruk te creëren tijdens de meting kunnen ze bepaalde lekkages constateren. Op basis van hun bevindingen ontvangt u steeds een uitgebreid, verstaanbaar rapport. Hierin adviseren ze u om bepaalde actie te ondernemen indien dit nodig is.

Dit ervaren team aan experts gaat geen uitdaging uit de weg

Misschien zijn er bedrijven die denken dat een luchtdichtheidstest onmogelijk is vanwege de omvang van jullie gebouw. Bij dit bedrijf gaan ze geen uitdaging uit de weg en staan ze steeds paraat om u verder te helpen. Door lekkages vast te leggen, vermijdt u een verlies aan warmte, koeling en zelfs energie. Neem het zekere voor het onzekere en laat een luchtdichtheidsmeting uitvoeren. Ook in het geval dat u eigenaar bent van koelings- of diepvriescellen is het van uiterst belang dat u in deze ruimtes de luchtdichtheid laat meten. Zelfs de kleinst mogelijke luchtlek zorgt voor een groot warmteverlies en resulteert in ijsvorming op de wanden van de cel. Voorkom dit met de test van Thermodetect.

Sta ons toe uw luchtlekken in kaart te brengen

Bij Thermodetect beschikken ze over een ruim en tevreden klantenbestand waar ze in het verleden reeds een luchtdichtheidstest uitvoerden. Dit omdat ze steeds eerlijk te werk gaan. Bovendien hanteren ze hier een transparante prijszetting. Als klant weet u steeds wat het kost is om uw luchtdichtheid te laten meten. U bereikt deze testers via telefoon, e-mail of zelfs via hun contactformulier. Raadpleeg al hun contactinformatie op de informatieve en duidelijke website.