• Uw aanhanger is na reparatie weer klaar om de weg op te gaan

  Reacties uitgeschakeld voor Uw aanhanger is na reparatie weer klaar om de weg op te gaan
  september 15, 2016 /  Vervoer en transport

  Wilt u snel de weg weer op na aanhangwagen reparatie? Dat kan, als u uw aanhangwagen laat repareren door een specialist. Een aanhanger of oplegger kunt u het beste laten keuren of voorzien van reparatie door gediplomeerde specialisten. TOSCON is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de keuring van alle trailermerken. Zij hebben professionals in dienst die alle kennis en ervaring in huis hebben om iedere aanhanger in korte tijd te controleren. Door die specialistische kennis en jarenlange ervaring kan de keuring op een bijzonder efficiënte wijze en kwalitatief hoogwaardige manier worden uitgevoerd. Als experts maken zij gebruik van het meest moderne materiaal voor de inspectie van aanhangwagens. Zodoende kunt u ervan op aan dat een aanhanger na de keuring weer helemaal in orde is. 

  Aanhangwagen reparatie: 24 uur per dag en 7 dagen per week

  Een aanhangwagen laten keuren, repareren of onderhouden kan 24 uur per dag en 7 dagen per week bij TOSCON. De 24-uurs service is ideaal voor transporteurs die midden in de nacht of op een ander moeilijk tijdstip pech hebben. U wilt natuurlijk niet te lang stilstaan, want dat kost geld. Met een goede jaarlijkse keuring en eventuele reparatie van de aanhanger kunt u veel problemen voorkomen, maar er kan natuurlijk altijd iets gebeuren waardoor u te maken krijgt met een ongeplande stilstand. Als u gestrand bent tijdens een rit helpen professionele experts u in korte tijd weer op weg. Waar u ook bent in Nederland en wanneer u ook belt, TOSCON staat voor u klaar.

  Een aanhangwagen laten repareren kan altijd in de buurt

  Als u een aanhangwagen of oplegger moet laten keuren of repareren, kan dat altijd bij u in de buurt. TOSCON heeft 10 Service Centers door heel Nederland en dat aantal loopt alleen maar op. Daardoor kunnen zij een landelijke dekking garanderen voor de keuring, reparatie en het onderhoud van een aanhanger. Verder beschikt deze uitstekende servicepartner ook over verschillende mobiele werkplaatsen. Daarin kunt u uw aanhangwagen en voertuigen onderhouden en laten voorzien van reparatie op iedere gewenste locatie. Waar dat is, bepaalt de klant. Omdat TOSCON een uitgebreid Europees netwerk heeft van diverse trailerservice partners, kunt u ook buiten Nederland rekenen op een goede en snelle service. 

  Voor meer info : http://www.toscon.com/

  Posted by @ 7:56 am

  Tags: , ,

Comments are closed.