• U valt op met een Marokkaanse tent!

  Reacties uitgeschakeld voor U valt op met een Marokkaanse tent!
  juni 5, 2018 /  Hobby en vrije tijd

  Wilt u echt bekijks trekken met uw theatergroep tijdens het volgende evenement? Ga een Marokkaanse tent huren! In deze tent, met een doorsnede van 6 meter en een hoogte van 5 meter, geeft u zeker een mooi showtje weg! En met het klassieke motief vindt u uw tent in het donker altijd terug. Deze uitstraling maakt de Marokkaanse tent prima geschikt als minitheater. Slaat de voorstelling aan? Rits gewoon de zijkanten eraf om uw publiek meer ruimte te geven. U huurt deze tent makkelijk via Theatercollectief de Muzen. En als u toch aan het kijken bent, heeft u de middeleeuwse tent al gezien? Dat is pas echt in stijl optreden!

  Een middeleeuwse tent huren, ouderwets gezellig!

  Uw voorstelling beleven komt wel goed als u deze uitvoert in een echte middeleeuwse tent. Het volk komt van heinde en verre om te luisteren, te kijken, en om zich onder te dompelen in de spannende wereld van de middeleeuwen. Een middeleeuwse tent ziet eruit als een paviljoen, maar dan met twee steunpalen. Zo blijft het midden van de tent vrij voor een speelvlak en iedereen kan de voorstelling goed zien. Ouderwets gezellig! U huurt deze tent bij Theatercollectief de Muzen. Sterker nog, ze zetten de tent zelfs voor u op. En voor extra sfeer combineert u deze tent met een Marokkaanse of Bedoeïenen tent. Een charmante Windsor-tent behoort ook tot de mogelijkheden.

  Laat oude tijden herleven met een Marokkaanse of middeleeuwse tent

  Het maakt niet uit of het gaat om een festival, re-enactment of juist een fantasy fair: de sfeer en de beleving van de bezoekers staan centraal, toch? Laat oude tijden herleven met de juiste aankleding van Theatergroep de Muzen. Een Marokkaanse tent als onderdeel van een bedoeïenen kamp om de kruistochten te laten herleven. Een middeleeuwse tent voor het naspelen van het krijgsoverleg van Keizer Charlemagne of Willem van Oranje. Wat u ook bedenkt, bij Theatercollectief de Muzen zorgen ze ervoor dat u er warmpjes bijzit. Informeer bij de muntmeester hoeveel penningen het huren van een tent kost en reserveer vandaag nog.

  Posted by @ 7:38 am

  Tags: ,

Comments are closed.