• U kunt met al uw klachten terecht bij de huisarts in Eindhoven

  Reacties uitgeschakeld voor U kunt met al uw klachten terecht bij de huisarts in Eindhoven
  september 12, 2018 /  Gezondheid

  Als u net in Eindhoven bent komen wonen en een nieuwe huisarts zoekt, is het belangrijk dat deze verschillende soorten zorg aanbiedt. Huisartsenpraktijk Keunen adviseert u graag bij verschillende klachten en voert tevens kleine behandelingen uit. Zo voert de huisarts in Eindhoven kleine chirurgische ingrepen uit. U kunt ook langskomen op het wrattenspreekuur of het spreekuur voor de risicogroep hart- en vaatziekten en chronische longziekten. Daarnaast wordt vaatonderzoek in de benen uitgevoerd en kunt u hulp krijgen bij het stoppen met roken. U profiteert daarbij van ruime openingstijden.

  Huisarts in Eindhoven biedt altijd zorg op maat

  Iedereen heeft behoefte aan een andere soort zorg. Daarom is het belangrijk dat de huisarts in Eindhoven goed naar uw klachten en wensen luistert. Zo kan hij de juiste behandeling geven. Gelukkig ontvangt u bij de huisarts in Eindhoven van Huisartsenpraktijk Keunen altijd zorg op maat. Dit houdt in dat u terechtkunt voor een breed pakket aan eerstelijns zorg, zoals consulten, kleine ingrepen en spoedgevallen. Moet u doorgestuurd worden? De specialist werkt nauw samen met specialisten uit het Maxima Medisch Centrum, het St. Anna Ziekenhuis en het Catharina Ziekenhuis. Zo weet u zeker dat u altijd de beste zorg ontvangt.

  Bij de huisarts in Eindhoven maakt u gemakkelijk gebruik van het elektronisch consult

  Bijna alles is via het internet te regelen. Zelfs contact met uw huisarts in Eindhoven via internet is mogelijk. Bij Huisartsenpraktijk Keunen neemt u gemakkelijk contact op voor een elektronisch consult. Heeft u een vraag aan uw huisarts of praktijkbegeleider? En denkt u dat het niet nodig is om een afspraak te maken, maar wilt u wel graag even contact met de huisarts in Eindhoven? Dan stelt u deze vraag gemakkelijk via het elektronische formulier. U ontvangt dan binnen twee werkdagen een antwoord op uw vraag. Is het nodig, dan neemt de huisarts of praktijkbegeleider telefonisch contact met u op.

  Posted by @ 9:04 am

  Tags:

Comments are closed.