Helado.be
Image default
Woning en Tuin

Tuinschilderijen zijn dé trend van 2016

Tuinschilderijen zijn dé hit van het moment onder tuinliefhebbers. In Nederland zijn ze al langer ingeburgerd, maar ook in België worden tuinposters steeds populairder. In elk tuincentrum vind je tegenwoordig wel een collectie tuindoeken. Al is dat héél klein bier in vergelijking met de honderden ontwerpen waar je bij 123TuinPoster.nl uit kan kiezen. En dat is niet het enige voordeel van onze webshop. Onze tuinschilderijen zijn ook nog eens een pak goedkoper. Inclusief bevestigingssysteem én drie jaar garantie.

 

Tuinschilderijen: zelfs voor onhandige Harry’s

Om de muren van je tuin op te fleuren zou je telkens alle schilderijen van binnen naar buiten kunnen halen. Aangezien dat maar een beetje idioot is, is er gelukkig ook een betere oplossing. Een zon- en neerslagbestendig tuindoek is precies wat je nodig hebt om ook buiten te genieten van kunst en fotografie. Om een tuinschilderij aan een muur of schutting te bevestigen hoef je beslist geen handige Harry te zijn. Dat komt omdat je onze tuindoeken op liefst negen verschillende manieren kan monteren.

 

Tot op de centimeter nauwkeurig

Bestel vandaag nog je tuinschilderijen. Bepaal op onze site tot op de centimeter nauwkeurig de afmetingen en begin met genieten. Of het nu van de winterzon is, vanuit je veranda of in de zomer in je tuin, een tuinschilderij past altijd.

 

Droom weg bij een tuinschilderij van Picasso

Tuinschilderijen kunnen alle soorten gedaanten aannemen. Een een foto van je vakantie in Toscane, je huisdier of een strand op de Bahama’s. Of waarom geen kunstreproductie? Zo geniet je ook van Picasso, Monet of Dalí vanuit je luie zetel in de tuin. Toegegeven: van klassieke kunst hebben we zelf niet al te veel kaas gegeten. Maar tuindoeken vervaardigen? Da’s dan weer helemaal ons ding. Stuur ons jouw afbeelding en wij drukken ‘m met plezier op een hoogkwalitatief tuinschilderij.

 

Voor meer info : https://www.123tuinposter.nl/tuinschilderijen/