Helado.be
Image default
Aanbiedingen

Track and trace

Volg nu dankzij GeoDynamics in Kortrijk Tom Waes tijdens Schoten – Eygalieres!! Iedereen kent wel het tv programma Wauters vs Waes waarbij Tom Waes en Koen Wauters een wielerwedstrijd gedaan hebben van Bordeaux naar Parijs. Een afstand van meer dan 600 kilometer. De tocht werd moeilijk gemaakt door ouderwetse kledij van in die tijd, dus niet van die strakke aërodynamische wielerpakjes zoals nu. Er werd ook niet gereden met een hypermoderne Cube of Ridley. Maar ze deden deze tocht met een oud stalen frame, een oude lamp, geen versnellingen en een antiek stuur van in de 19e eeuw.

Tom Waes gaat binnenkort nog een stap verder. Van 30 mei tot 6 juni zal hij samen met 6 andere collega’s een toch maken van Antwerpen tot Zuid-Frankrijk. Een rit van maar liefst 1000 kilometer. De broer van Wout Bru doet ook mee, de reis eindigt dan ook in Maison Bru, de zaak van Wout Bru, gelegen in Zuid Frankrijk.

Voor het eerst zal dit avontuur te volgen zijn via internet. GeoDynamics geeft immers een draagbaar tracking systeem mee aan alle renners. De afgelegde weg wordt realtime geregistreerd met de ingebouwde gps. Familieleden en fans kunnen zo de rit volgen achter hun computer.

Dankzij de gps trackers hebben we nu in realtime een compleet zicht op de rit en kunnen we perfect zien waar de renners zich bevinden op ieder ogenblik. Indien er toch iets ernstigs zou gebeuren, zal dit systeem ons enorm helpen om vlug te nodige acties te ondernemen. Maar laat ons natuurlijk hopen dat dat niet gebeurt!

Voor meer info : http://www.geodynamics.be/oplossingen/track-and-trace