• Tele2 klantenservice telefoonnummer

  Reacties uitgeschakeld voor Tele2 klantenservice telefoonnummer
  februari 20, 2014 /  Dienstverlening
  Helado

  Ik ben al enige tijd op zoek naar een leuke baan. Onlangs ben ik afgestudeerd in de Nederlandse letterkunde en daarna bleek dat het erg moeilijk was om werk op niveau te vinden in mijn studierichting. Ik zag een vacature voor medewerker bij de Tele2 klantenservice en overwoog om daar te gaan solliciteren. Natuurlijk wou ik mijn hoop op een baan op niveau nog niet opgeven, maar het alsmaar thuiszitten begon me ook te irriteren. Een klantenservice zou wellicht nog niet zo erg zijn, en misschien zouden er in het bedrijf wel doorgroeimogelijkheden zijn. Ik besloot eerst even te bellen over de vacature.

  Informeren over Tele2 klantenservice

  Ik belde naar het telefoonnummer wat in de vacature werd genoemd en kreeg iemand van een recruteringsbureau aan de lijn. Natuurlijk kon deze persoon me genoeg vertellen over de eisen waar ik aan moest voldoen en wat het werk precies in zou houden, maar ik kreeg niet het idee dat deze vrouw zich ook op de belvloer van Tele2 klantenservice begaf. Ik wou graag een idee krijgen van de sfeer in het callcenter, aangezien ik er niet zou gaan werken leek het me belangrijk dat er in ieder geval een leuke sfeer zou hangen in dat bedrijf waar ik aan de slag zou gaan.

  Bellen naar de Tele2 klantenservice

  Het leek me het meest praktisch om gewoon de Tele2 klantenservice zelf te gaan bellen: iemand daar kon me in ieder geval wel vertellen hoe hij of zij de werkvloer ervoer. Ik belde en kreeg een aardige vrouw aan de telefoon, maar ze wist niet zo goed wat ze moest met mijn vraag. Toen ze begreep waar ik over belde wist ze me te vertellen dat er een prettige sfeer in het callcenter hing. Uiteindelijk besloot ik te solliciteren!

  Voor meer info : http://deklantenservice.nl/bedrijven/tele2-klantenservice/

  Posted by @ 7:58 am

Comments are closed.