• Stukadoor? Reken op Stukadoors-hanssen.be !

  Reacties uitgeschakeld voor Stukadoor? Reken op Stukadoors-hanssen.be !
  april 10, 2014 /  Dienstverlening
  Helado

  Stukadoor

  De muren en plafonds dienen vaak bij een verbouwing onder handen genomen te worden. Dit vertaalt zich in bezettingswerken en pleisterwerken. Voor kwaliteitsvol pleisterwerk doet u een beroep op stukadoorsbedrijf Stukadoors-hanssen in. Stucbedrijf Stukadoors-hanssen.be is een gevestigde waarde in Limburg. Dit stucbedrijf heeft meer dan 40 jaar ervaring en bestaat uit een team van 18 stukadoors die minimum 5 jaar praktijkervaring hebben. Nu is het zelfs zo dat alle tewerkgestelde stukadoors er momenteel minstens 8 jaar ervaring hebben.

  Stukadoors

  Wanneer u de stukadoors van Stukadoors-hanssen.be inschakelt om uw bepleistering uit te voeren dan  kies ut voor kwaliteit en oog voor detail. De plafonds en muren bezetten van uw huis of woning laat u bij voorkeur ook maar één keer doen, niet waar?

  Stukadoor-hanssen.be

  Bent u nieuwsgierig naar de diensten van de  stukadoor Jean-Marie Hanssen en zijn equipe van 18  ervaren stukadoors? Bent u aan het nieuwbouwen of verbouwen en heeft u een opdracht voor de boeg? Neem dan contact op via de website http://stukadoors-hanssen.be

   

  Voor meer info : http://stukadoors-hanssen.be

  Posted by @ 7:53 am

  Tags: ,

Comments are closed.