Helado.be
Image default
Woning en Tuin

Sport en ontspanning in een zwemspa

Tegenwoordig heeft men steeds meer behoefte aan een rustmomentje. Even lekker ontspannen, thuis of buitenshuis. Dit kan voor de één een avondje sporten beteken en voor de ander juist een heerlijke massage. Het werkleven en sociale leven vergt slurpt bij veel mensen bijna alle energie uit het lijf. Niet gek dat de meeste bezoekjes aan de dokter dan ook stress gerelateerd zijn. Toch zijn er producten die u dat beetje extra ontspanning kunnen bieden. Denk maar eens aan een eigen Jacuzzi of bubbelbad. Pure wellness en dat bij u thuis.

Een absoluut pareltje in de wellness wereld is de zwemspa. Een zwemspa, ook wel swimspa of schwimspa genoemd, is een combinatie van een zwembad en een Jacuzzi.  Maar wat maakt een zwemspa nou zo uniek denkt u. Is een zwembad in de tuin niet veel mooier of biedt een normale Jacuzzi al niet meer dan genoeg ontspanning. Het antwoord op deze vragen is dat een zwemspa alles wat beide producten te bieden hebben samenbrengt. Pure ontspanning maar ook een actieve levensstijl.

Een zwemspa kopen biedt tal van voordelen ten opzichte van een regulier zwembad in de tuin. Om te beginnen heeft een zwemspa betrekkelijk weinig ruimte nodig. Er zijn zwemspa’s verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en groottes. Ook in een wat kleinere tuin past een zwemspa.

Een ander groot voordeel is dat een zwemspa een alles in één wellness product is. Naast de intensieve(re) activiteiten zoals zwemmen en water fitness kunt ook heerlijk genieten van warme waterbubbels. Bij de meeste zwemspa’s is namelijk dus een apart Jacuzzi gedeelte opgenomen. Deze is vaak gescheiden van het zwemgedeelte. Deze luxe biedt een regulier zwembad niet.

Zoals al een paar keer aangehaald kunt u in een zwemspa ook zwemmen. U kunt een zwemspa zelfs zien als een waar trainingsproduct. De ingebouwde waterstoominstallatie kunt u naar wens instellen om vervolgens een rustige of juist intensieve training uit te voeren. Daarnaast biedt het bad tal van mogelijkheden voor fitness oefeningen en therapieën. Het is dan ook niet gek dat een zwemspa populair is bij sporters, zowel amateurs als professionals.

Het moge duidelijk zijn dat een zwemspa veel te bieden heeft. Wilt u een zwembad of juist een Jacuzzi kopen? Denk dan ook eens wat een zwemspa u allemaal te bieden heeft.

Voor meer info : http://www.sunspabenelux.nl