Helado.be
Image default
Electronica en Computers

Snel een betrouwbare meting met een nauwkeurige afstandssensor

Nauwkeurige metingen verrichten, daar werd vroeger een rolmaat, duimstok of meetlint voor gebruikt. Vandaag de dag gaat dat op een manier die een stuk moderner is. Er wordt een afstandssensor voor gebruikt. Dit apparaat meet zeer nauwkeurig afstanden en afmetingen. Aan de hand hiervan kunt u uw werkzaamheden plannen. Hoeveel verf is er nodig om een huis te schilderen? Waar moet de fundering voor het nieuwe gebouw komen op de bouwkavel? Op deze manier kunnen grote fouten en verkeerde inschattingen worden voorkomen. Dit scheelt uiteraard heel veel tijd en dus ook geld. De afstandssensor heeft het werkt op veel fronten een stuk makkelijker gemaakt.

Aanbrengen van belijning met een afstandssensor

Nauwkeurig de belijning op een snelweg aanbrengen is handmatig bijna niet te doen. Met behulp van een afstandssensor is het een stuk eenvoudiger. De sensor bepaalt snel en nauwkeurig waar de middenstip en de grens van het strafschopgebied moet worden aangebracht op een voetbalveld. Op de atletiekbaan worden de banen voor het hardlopen en andere sporten aangebracht conform internationale richtlijnen. Als dit allemaal handmatig zou moeten worden berekend dan duurt het dagen. Nu kan de klus in enkele uren zijn geklaard en het sportterrein in gebruik worden genomen.

Bij welk bedrijf kan ik een afstandssensor aanschaffen in België?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare leverancier voor een afstandssensor dan kunt u hiervoor terecht bij DIS Sensors. Zij bieden een ruim assortiment en daarnaast de mogelijkheid om maatwerk te leveren. Is uw onderneming buiten België gevestigd? Dat is geen enkel probleem. Er is een wereldwijd netwerk van distributeurs. Dit is te vinden op de website. Hier leest u ook meer informatie over de verschillende producten van DIS Sensors. Naast afstandssensoren leveren zij ook veiligheidssensoren en sensoren voor andere toepassingen. Als u vragen heeft, of een vrijblijvende prijsopgave wilt aanvragen kunt u hiervoor telefonisch contact opnemen of het contactformulier op de website invullen.

 

 

https://dis-sensors.com/be-nl/