Helado.be
Image default
Gezondheid

Schone bloedvaten

Houd je bloedvaten schoon! Nou vraag je jezelf af maar hoe dan? Het antwoord is simpel door Vascu Vitaal te gebruiken. Het supplement zorgt niet alleen voor een verbetering van je lichaam, maar helpt deze verbetering ook te behouden. Het is dus ideaal om weer met een schone lei te beginnen en een frisse herstart te kunnen maken. Maar wat zit er precies in deze supplementen en welk effect hebben deze stoffen op je lichaam?

Vitamine K: vitamine K is van nature veel te vinden in vlees, fruit en groentes. De stof werkt vooral in onze bloedvaten, waar het stolling stimuleert. Een tekort van deze vitamine kan dan ook het risico verhogen op een hersenbloeding of interne bloedingen. Het is daarom te allen tijde aan te raden om deze stof extra bij te nemen.

Fysosterolen zijn stoffen die veel weg hebben van cholesterol, maar ze helpen juist tegen de opname er van. Daarnaast verlaagt de stof het slechte cholesterolgehalte waardoor de bloedvaten weer een stuk gezonder worden. Fysosterolen zijn te vinden in celmembramen van plantensoorten zoals cashewnoten of sojabonen.

Rutine is een stof die zo gezond is dat het de bijnaam vitamine P heeft gekregen. Officieel is Rutine helemaal geen vitamine, maar de stof is wel minstens net zo gezond als de chemische verbindingen. Nu volgt een kort maar ingewikkeld technisch verhaal over de werking van Rutine. Het bind met FE2+ ionen, dit zorgt er voor dat de binding met waterstofperoxide wordt voorkomen. Gevolg cellen worden minder beschadigd. Het is een antioxidant met een sterke werking en dus onmisbaar in de strijd voor schone bloedvaten.

Alfa-Liponzuur kan helaas niet door ons eigen lichaam worden aangemaakt, maar ons lichaam heeft het wel degelijk nodig. De stof is een meervoudig onverzadigd vetzuur en valt onder de groep omega 3 vetzuren. Het heeft talloze positieve werkingen, zo verschoont het onze bloedvaten van cholesterol en blokkeert het de opname van slechte cholesterolen. Daarnaast heeft het ook nog eens positieve werkingen op ons humeur en onze hersenen.  

Voor meer info : http://www.oligo-pharma.nl/producten