• Prinsessenfeestje thuis vieren: een prinsessenfeest flexibel in keuzes

  Reacties uitgeschakeld voor Prinsessenfeestje thuis vieren: een prinsessenfeest flexibel in keuzes
  oktober 21, 2015 /  Cadeau

  Nodig al uw dochters vriendinnetjes uit voor de ultieme prinsessenfeestje thuis: prinsessenfeest is ook voor de jongens mogelijk. Daar houdt Ziezow rekening mee. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een themakist met het thema prinsessenfeestje te laten bezorgen, voorzien van kleding voor jongens. Een ridder of piraat vindt prima zijn weg tussen de prinsesjes: zo biedt Ziezow voor ieder wat wils en kan er indien gewenst flexibel worden ingespeeld op persoonlijke wensen en voorkeuren. Uw kinderen krijgen een onvergetelijke dag, die ze niet snel zullen vergeten.

  Een prinsessenfeestje thuis organiseren: themakisten voor een prinsessenfeestje

  Wilt u een prinsessenfeestje thuis organiseren dan hoeft u hier letterlijk de deur niet voor uit. U kunt via de website van Ziezow snel en eenvoudig de themakist van uw keuze bestellen. De kisten bieden genoeg materiaal voor het vieren van een feestje met 8 kinderen. Wilt u met meer kinderen een prinsessenfeestje vieren dan kan tegen een kleine vergoeding het aanbod van de themakist van uw keuze worden uitgebreid. Wanneer u een themakist bij Ziezow bestelt draagt u automatisch bij aan het goede doel: per verhuurde kist gaat er 1 euro naar de stichting Jarige Job. Het is belangrijk dat iedereen kan genieten van plezier en vreugde, daarom is het belangrijk om iedereen te laten genieten.

  Een prinsessenfeestje thuis: een onvergetelijk prinsessenfeestje met Ziezow

  Een prinsessenfeestje organiseren of het vieren van een prinsessenfeestje thuis, dat maakt Ziezow voor u extra gemakkelijk. Laat het regelen van mooie verkleedkleding, accessoires om het huis mee te versieren en het bedenken en leveren van leuke activiteiten maar aan ons over! Alles wat u nodig heeft voor het vieren van een onvergetelijk kinderfeestje thuis biedt Ziezow u in een themakist die bij u wordt thuisbezorgd. Naast alles wat u nodig heeft voor het vieren van een waar prinsessenfeest biedt Ziezow ook themakisten aan met als onderwerp ridders, piraten en heksen.

   

  Voor meer info : https://www.ziezow.nl/

  Posted by @ 10:19 am

  Tags:

Comments are closed.