• Overstappen helpt je snel en gemakkelijk aan de zorgverzekering, die bij jou past

  Reacties uitgeschakeld voor Overstappen helpt je snel en gemakkelijk aan de zorgverzekering, die bij jou past
  juli 27, 2020 /  Financieel
  Helado

  Overstappen 

  Overstappen is een Nederlandse vergelijkingssite, die zich bezighoudt met financiële producten, gezondheidsinstellingen en energie. Je kunt bij Overstappen terecht voor het zorgverzekering vergelijken 2021 en ook aanvragen, vergelijken en afsluiten van zorg- en levensverzekeringen. Voor een groot aantal verzekeraars vormt Overstappen de onafhankelijke intermediair oftewel tussenpersoon. Dit houdt in dat na afsluiten van je verzekering, je voor vragen en wijzigingen altijd bij Overstappen terecht kan.

  De aangeboden diensten

  Overstappen biedt de mogelijkheid om zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken op inhoud en prijs. Blijven er toch vragen ontstaan, staan de experts van Overstappen op WhatsApp, per mail of telefonisch voor je klaar. Sluit je daarnaast een nieuwe zorgverzekering af via Overstappen of stap je via Overstappen over, dan krijg je een gratis tandongevallen verzekering erbij.

  De samenwerkingspartners

  Overstappen werkt samen met een groot aantal van de Nederlandse zorgverzekeraars. Op de website kun je zorgverzekering vergelijken 2021 wat betreft premies en voorwaarden. Ook werkt Overstappen samen met een aantal verzekeraars, die zich richten op een bepaalde doelgroep, zoals studenten. Val je niet binnen die bepaalde doelgroep, dan wordt het zoekresultaat niet in de vergelijking van de zorgverzekeringen getoond.

  Zorgverzekering vergelijken

  Om de zorgverzekering vergelijking machine te starten, moet je eerst wat basisgegevens invullen op de homepage van Overstappen, zoals je adres en leeftijd. Vervolgens wordt er uitgelegd uit welke onderdelen een zorgverzekering bestaat: basis en aanvullend. Er volgt ook een korte uitleg over wat eigen risico nu precies inhoudt. Hierna kan er vergeleken worden.

  Overzicht verzekeraars

  Onderaan de pagina zie je vervolgens alles wat vergoed wordt in een basisverzekering en kun je zelf je aanvullende verzekering verhogen naar jouw wensen. Bijvoorbeeld, hoeveel behandelingen fysiotherapie wil je vergoed krijgen? Hoeveel tandartsvergoeding wil je krijgen? Klik op ‘Bekijk zorgverzekeringen’ en kijk welke zorgverzekeraar het beste bij jou past.

   

  Posted by @ 10:23 pm

Comments are closed.