• Over de Samsung Galaxy S4

  Reacties uitgeschakeld voor Over de Samsung Galaxy S4
  januari 22, 2014 /  Electronica en Computers

  Een Samsung Galaxy S4 met abonnement tegen een laag tarief

  Is je smartphone aan vervanging toe? Denk je erover om een Samsung Galaxy S4 aan te schaffen? Surf dan even langs Foon4u.nl. Daar vind je niet alleen informatie over de nieuwste telefoons, maar kun je ook de verschillende providers met elkaar vergelijken. Wij zijn een onafhankelijke vergelijkingssite en hebben alleen interesse in de keiharde waarheid. Daarom geven wij heldere overzichten van de verschillende abonnementen die je af kunt sluiten met een Samsung Galaxy S4. Er kunnen best forse verschillen zitten tussen de verschillende aanbieders. Het is dan ook altijd raadzaam om op een site als de onze te vergelijken voordat je een abonnement afsluit. Blijf niet standaard bij je huidige provider, want die hoeft helemaal niet de goedkoopste te zijn. Ook als je een Samsung Galaxy S4 wil aanschaffen en er een sim-only bij gaat zoeken, kunnen wij je helpen. Want ook daarin kunnen wij een goede vergelijking maken. Wij gaan daarbij uit van de laagste prijs waarvan wij weten dat het toestel verkocht wordt. Uiteraard vermelden we waar dat is. Vervolgens kijken we naar de gemiddelde prijs van het abonnement en geven een indicatie van de maandelijkse kosten. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend, het uiteindelijke aanbod kan iets anders zijn. Houd er ook rekening mee dat we de aanschaf van de Samsung Galaxy S4 hebben meegenomen in dit vergelijk. Zie je een aanbieding die je wel bevalt? Dan klik je op “meer info”. We linken je vervolgens door naar de website van de aanbieder. We houden onze informatie zo actueel mogelijk, maar het kan natuurlijk altijd voorkomen dat het toch afwijkt. Bijvoorbeeld door speciale acties of onverwachte prijsstijgingen. Uiteindelijk zie je dus zelf hoe duur het is de Samsung Galaxy S4 aan te schaffen. Let ook goed op verborgen kosten. Eventuele installatiekosten worden door ons gemeld in de vergelijker, maar er zitten ook verschillen in de meerprijs bij het overschrijden van de bundel.

  Over de Samsung Galaxy S4

  De Samsung Galaxy S4 lijkt uiteraard veel op zijn voorganger, maar is toch op een hoop punten aangepast. Wij denken dat het goede verbeteringen zijn. We geven ze hier overzichtelijk op een rijtje.

  • Het scherm is een stukje groter geworden. Het is nu vijf inches in plaats van 4,8 inches.
  • Het beeld is ook veel scherper, van 306 pixels per inch naar 441 ppi.
  • De behuizing is kleiner, dit maakt het mobieltje een stuk smaller. Deze is 7,9 cm dun.
  • De Samsung Galaxy S4 is ook een stuk lichter dan de S3. Hij weegt slechts 130 gram.
  • De zijkanten zijn voorzien van aluminium, de rest is nog altijd van polycarbonaat.
  • De camera heeft meer megapixels, dus kun je (nog) scherpere foto’s maken.
  • Er zit een betere batterij in (2600mAH tegenover 2100 mAH).
  • Je kunt deze telefoon draadloos opladen, met de eerdere versie kon dit niet.

  Dit alles maakt dat de Samsung Galaxy S4 toch wezenlijk verschilt van zijn voorganger, al is dat op het eerste gezicht niet zo duidelijk. Misschien is dat ook wel een voordeel, want dat was toch ook een prima apparaat. Het zijn smartphones die over alle praktische functies beschikken die je in deze tijden eist. Bovendien hebben ze leuke features die je wellicht niet dagelijks zult gebruiken, maar die wel handig of leuk zijn om erbij te hebben. En is de Samsung Galaxy S4 dan de beste keuze? Wat ons betreft wel. Er is voldoende aangepast om deze nieuwe variant toch een stuk beter te maken. Het is een beetje een optelsom. Neem alle wijzigingen, hoe klein ook, bij elkaar en je hebt wel degelijk een goede smartphone die nog beter bij deze tijd past. Wanneer je voor een nieuwe mobiel gaat, is de Samsung Galaxy S4 zeker de moeite waard. Overweeg het zelf ook.

  Altijd de beste deal

  Een Samsung Galaxy S4 is niet goedkoop. Probeer daarom altijd om een goede deal te sluiten. Met de vergelijker van Foon4u kan dat. Het is een kleine moeite, want het meeste werk hebben wij al voor je gedaan. Geef aan wat je wensen zijn en wij vertellen je wat het aanbod van de providers is. Of je nu voor een abonnement met toestel kiest of een sim-only, wij kunnen je laten zien wat het goedkoopste is. Ook geven wij informatie over de Samsung Galaxy S4 zelf. Wat kun je er mee, en wat niet? Hoe houdt dit model zich staande ten opzichte van zijn voorgangers, en in vergelijking met andere smartphones van dezelfde generatie. Denk bij dat laatste aan de iPhone 5 en de HTC One. Je kunt deze en andere mobieltjes eenvoudig tegen elkaar afzetten op onze website. Uit de verkoopcijfers blijkt dat de Samsung Galaxy S4 het erg goed doet. In één maand tijd waren er wereldwijd al 10 miljoen verkocht. Wij kunnen beamen dat het een prima toestel is. Vooral de kwaliteit van het scherm is uitmuntend. De HD-kwaliteit van het beeld is zeker een meerwaarde voor deze mobiel. Opmerkelijk is dat het scherm groter is dan bij de S3, maar het volledige apparaat juist kleiner en lichter is geworden. Een groot pluspunt. Ook belangrijk is de accuduur. Die van de Samsung Galaxy S4 gaat makkelijk een dag mee, ook bij intensief gebruik. Dat is wel zo prettig, want er zijn genoeg mogelijkheden om de hele dag zoet te zijn met dit apparaat. Wat ons betreft een dikke voldoende.

  Voor meer info : http://www.foon4u.nl/samsung/Galaxy-S4/

  Posted by @ 10:46 am

  Tags:

Comments are closed.