Helado.be
Image default
Woning en Tuin

Onderhoud en herstel

Het rieten dak is een prachtige vorm van dakbedekking maar net zoals bijvoorbeeld hout weleens een nieuw likje verf kan gebruiken kan een rieten dak zo nu en dan ook een onderhoudsbeurt gebruiken.

Rieten daken zien er gewoon fantastisch uit en met het juiste onderhoud kun je er erg lang van genieten. Het is dan wel natuurlijk van belang dat je regelmatig onderhoud laat uitvoeren door het juiste rietdekkersbedrijf. Bij Van Den Bergh Rietdekkers bent u verzekerd van het juiste onderhoud van uw rieten dak. Het bedrijf is zowel gespecialiseerd in het volledig renoveren van een rieten dak als in het uitvoeren van controles op kleine gebreken in het rieten dak.

Het is verstandig om elk jaar uw rieten dak te laten controleren door een bedrijf zoals Van Den Bergh Rietdekkers. De levensduur van het rieten dak wordt zo aanzienlijk verlengd en dus bespaart u juist op de lange termijn erg veel geld. Een rieten dak kan namelijk maken krijgen met algen en of mossen. Vooral algen zijn enorm schadelijk voor uw rieten dak. Doet u hier niets aan dan wordt het steeds en steeds erger. Daarnaast kan een rieten dak ook schade oplopen door vogels. Een professioneel rietdekkersbedrijf kan deze zaken snel verhelpen en het rieten dak weer in volle glorie herstellen.

Nu komt het natuurlijk ook wel is voor dat een rieten dak al dermate verouderd is dat een standaardcontrole niet meer toereikend is. In zo´n geval bent u bij Van Den Bergh Rietdekkers ook aan het juiste adres want het bedrijf is tevens gespecialiseerd in volledige renovaties van rieten daken. Voordat het bedrijf uiteraard een offerte kan opstellen voor de renovatiekosten is het van belang dat het bedrijf langskomt om de situatie te beoordelen. Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd terecht op de website van het bedrijf.

Voor meer info : http://www.rietwerk.nl/