Helado.be
Image default
Woning en Tuin

Nood aan een architect voor de renovatie van uw woning of appartement?

Renoveren is slechts een van de vele specialiteiten van architectenbureau De Bouwerij in Anderlecht en Ternat. Naast een prachtige renovatie van uw woning kan u deze architecten bijvoorbeeld ook inschakelen als productontwikkelaar. Heeft u dus een appartement dat u graag zou willen bouwen in Brussel of elders in België? Dan brengt u het best een bezoekje aan een van de twee kantoren die dit deskundige bedrijf heeft. Deze architect hebben immers al heel wat jaren ervaring op hun teller staan in de renovatie en bouw van woningen en appartementen.

Een productontwikkelaar voor elk project

Naast appartementencomplexen houden de architecten van De Bouwerij zich ook bezig met het ontwerpen en bouwen van kantoorgebouwen en sporthallen. Dit soort projecten nemen vaak wel wat tijd in beslag. Maar dat is geen enkel probleem voor dit bedrijf. Ze gaan met veel plezier een nauwe samenwerking aan en zorgen ervoor dat uw ideeën en die van het bedrijf op één lijn komen te staan. Dit doen ze door kennismakingsgesprekken en uitgebreide communicatie voor u. Ze luisteren altijd naar uw wensen en doen hun best om hiermee rekening te houden tijdens het opstellen van grondplannen. Op die manier kunnen ze ontwerpen creëren voor uw droomgebouw. Als u toch liever eerst wat voorbeelden ziet van projecten waar ze al aan hebben gewerkt, kan u heel wat afgewerkte projecten vinden op hun website. Misschien kan u daar zelf al wat inspiratie opdoen voor de renovatie uw eigen appartement, kantoor of woning vooraleer u deze architect contacteert.

Kom langs in Anderlecht of Ternat

Wanneer u kiest voor De Bouwerij als projectontwikkelaar, kan u elke dag langskomen in een van de twee kantoren. Daar staan ze altijd klaar om u verder te helpen met uw bouwproject. Bovendien bieden ze vrijblijvende offertes aan zodat u daarna zelf nog kan kiezen of u met hen verder wilt gaan of niet. Neem dus zeker vandaag nog contact met hen op.

https://www.debouwerij.com/