• Radio-inspiratie voor iedere activiteit

  Reacties uitgeschakeld voor Radio-inspiratie voor iedere activiteit
  mei 10, 2021 /  Muziek
  Helado

  Naar de radio luisteren heb je misschien in tijden al niet meer gedaan. Tegenwoordig heb je namelijk niet langer meer een fysiek apparaat nodig om je favoriete nummers af te kunnen laten spelen, maar is bereik voldoende. Door de komst van het internet is het dan ook mogelijk geweest om internetradio te ontwikkelen, wat een manier is om naar muziek te luisteren zonder dat een radio daarbij benodigd is. Nu is alleen de vraag nog: welke radiozender zet jij aan gedurende welke activiteit? Hieronder vind jij een lijstje om je te laten inspireren.

  1. Sportmuziek om door te zetten en vol te houden

  Ga jij regelmatig naar het park om daar te gaan sporten of is een rondje hardlopen één van jouw favoriete bezigheden? Dan is het aan te raden om op het icoontje van Q-Music te klikken, wanneer je een bezoekje brengt aan de website van Radioluisteren.be. Bij Q-Music hoor jij namelijk recent uitgebrachte nummers, je favoriete hits van dit moment en gouden oude liedjes! Hierdoor zal jij je gemotiveerd voelen om net die extra kilometer te rennen of zul je die workout net iets langer volhouden dan gedacht. Waar wacht je dus nog op?

  2. Lig in een deuk met deze humorzender

  Kan jij wel wat afleiding gebruiken of heb je al te lang geen lach meer op je gezicht getoverd? Zet dan de humorzender op via Radioluisteren.be! De radiodeejays zullen je namelijk in een mum van tijd laten lachen door foute grapjes of scherpe moppen. Hoewel je er geen muziek zal horen, zal je je geen minuut vervelen met de humor van dit radiostation.

  3. Concentratieproblemen? Luister klassieke muziek!

  Lukt het jou maar niet om de tentamenstof onder de knie te krijgen door een gebrek aan concentratie? Klik dan op één van de klassieke radiozenders op Radioluisteren.be om je aandacht erbij te houden tijdens het leren, terwijl jij aan het gratis radio luisteren bent.

  Voor meer info : https://www.radioluisteren.be/

  Tags: ,

 • Radiostations stappen over op Digitale Radio

  Reacties uitgeschakeld voor Radiostations stappen over op Digitale Radio
  mei 19, 2015 /  Muziek
  Helado

  Er zijn meer en meer radio stations die willen zorgen dat radio luisteren via de beste kwaliteit verloopt en daarom overstappen op een DAB+ netwerk.  Het voordeel van een DAB+ netwerk is dat radiozender beter kan ontvangen en dan er ook geen kans is op ruis omdat je ofwel goede verbinding hebt zonder ruis ofwel is er geen verbinding met de zender mogelijk.  Radio Gelderland is sinds 1 mei overgestapt naar DAB+ omdat radio luisteren FM en AM minder kwaliteitsvol. 

  Radio Gelderland is terug te vinden op kanaal 7A en is tot nu alleen maar in het zuiden te beluisteren. In de rest van deze provincie heb je nog niet de mogelijkheid om naar het radiostation te luisteren. De datums dat de zender ook in andere steden te beluisteren valt is:

  –          8 mei = Arnhem en Smilde

  –          22 mei = Markelo

  –          29 mei = Zwolle en Doetinchem.

  Indien deze datums gepasseerd zijn is kan je deze radio beluisteren  in zo goed als heel Geldernland via hun nieuw netwerk DAB+ op de 2 kanalen 7A en 6B. Om het DAB+ netwerk te ontvangen moet je kijken of jou radio dit signaal kan ontvangen want de kans zit er in dat deze het DAB+ netwerk niet kan ontvangen. De nieuwere auto’s zijn vrijwel allemaal hiermee uitgerust, indien je auto niet in het bezit is hiervan kan je  webshop of gewoon in bepaalde winkels.

  Indien u niet in het bezit bent van een radio die compatible  is met het DAB+ netwerk en u wilt geen nieuwe radio aanschaffen  is dit geen enkel probleem want u kan u nog altijd luisteren naar Radio Gelderland via het FM netwerk.  Andere mogelijkheden om nog steeds te kunnen genieten van Radio Gelderland is via internet op een site zoals radioguide.fm, via kabel en Satelliet. 

   

  Voor meer info : http://www.radioguide.fm/

  Tags: ,

 • Spotify dichtbij!

  Reacties uitgeschakeld voor Spotify dichtbij!
  september 2, 2014 /  Muziek
  Helado

  Sinds 1 augustus is voor iedere Spotify gebruiker deze dienst nog dichterbij gekomen! Hoe fijn is het, om gewoon een abonnement te nemen op Spotify en dit te betalen met een gift card? In Nederland kon men deze kaarten al langere tijd online kopen. Maar sinds 1 augustus is het ook mogelijk via de site:
  http://123spotifypremium.be/

  Uiteraard is de aankoop van deze kaarten mogelijk met diverse betaalmethodes. Zoals Bitcoin, Ideal, Paysayfe card en natuurlijk het wel bekende Mister Cash.

  Als er dan een kaart gekocht is en betaald, dan zal deze per direct verstuurd worden via de mail. 

  Meer dan simpel, dus nu ook voor jou! Spotify dichtbij. 

  Daarbij is het enorm eenvoudig, want doordat je deze card koopt, zit je nergens aan vast.
  De kaart is in te wisselen voor 1 36 of 12 maanden abonnement. En dus bepaal jij zelf hoe lang jij wilt genieten van Spotify. Misschien eerst eens proberen? Neem dan voor 1 maand, al gelijk overtuigd? Ga dan voor een heel jaar.

  Kort uitgelegd wat Spotify precies is:
  Onbeperkt genieten van muziek zonder reclame
  Offline modus voor afspelen
  Neem jouw muziek mee naar het buitenland
  Verbeterde geluidskwaliteit
  En! De keuze uit meer dan 20 miljoen nummers!

  Dit is beter dan de radio aanzetten als je een hekel hebt aan reclame, tussendoor gepraat van de dj’s of eventueel gewoon alleen maar jouw favoriete nummers achter elkaar wilt horen. 

  Geniet nu van Spotify en koop jouw kaarten voor deze dienst online. En betaal op de manier die voor jou het fijnst werkt!

  Voor meer info : http://123spotifypremium.be/

  Tags:

 • Google Play Store betalen met MisterCash

  Reacties uitgeschakeld voor Google Play Store betalen met MisterCash
  augustus 13, 2014 /  Muziek
  Helado

  Het internet

  De tijd waarin je je aankopen deed in een winkelcentrum is verandert. Tegenwoordig is alles via het wereld wijde web te kopen. Dus ook de cadeau’s!
  Dit heeft enorm veel voordelen. Als klant hoef je de deur niet meer uit voor je aankopen. Ze zijn veelal 24/7 te doen met een snelheid van vaak maar enkele minuten.

  Google Play Store

  Google Play Store biedt je de mogelijkheid om e-books, apps, muziek en films te downloaden. Jij als klant hebt dit dan in beheer en je kunt onbeperkt gebruik maken van dat wat je hebt gedownload.
  De betalingen zijn kinderlijk eenvoudig, door middel van een Google Play gift card.
  Afhankelijk van het bedrag op die giftcard kun je je aankopen doen. Het bedrag hoeft niet in één keer besteed te worden. Het restant zal veilig in je account bewaard worden.

  Hoe werkt zo’n giftcard dan?

  De giftcards zijn er in verschillende varianten:
  • 15 euro
  • 25 euro
  • 50 euro

  Als klant selecteer je de kaart die je wilt hebben.
  MisterCash bijvoorbeeld is een ideale en veilige manier om te betalen. 
  Andere mogelijkheden zijn:

  • Ideal
  • Bitcoin
  • MisterCash
  • Paysafecard
  • Bankoverschrijving

  In vrijwel alle gevallen krijg je, na het opvolgen van de aanwijzing op jouw beeldscherm, de code toegestuurd naar je mail.
  Wanneer je naar de website van de Google Play Store gaat, kun je de code inwisselen.
  Ook daar zijn de stappen heel eenvoudig uit te voeren en is er, als je er echt niet uitkomt, een medewerker die je hulp kan bieden.

  Eenmaal ingewisseld zal het geldbedrag in je account bijgeschreven worden en kun je tot aankopen overgaan.

  Cadeau geven

  Er is een mogelijkheid om de Giftcard van Google Play cadeau te geven. Jongeren, maar ook de ouderen zullen het waarderen en het is nog origineel ook!
  In plaats van de code zelf te verzilveren op de website, print je de code uit en laat je het de ontvanger verzilveren.

  Wat heeft de Google Play store precies in de online winkel?

  • Muziek, zowel enkele liedjes als albums
  • Spelletjesapps
  • Films
  • Series
  • E-books

  Het assortiment is niet alleen uitgebreid, maar ook actueel. Het zal ook actueel gehouden worden. Professionele werknemers updaten dagelijks.
  Heb je vragen over de giftcard van de Google Play Store dan is de helpdesk 24/7 te raadplegen. Uiteraard geldt dit voor al uw vragen. 

  Er is geen creditkaart meer nodig!

  Voor meer info : http://123googleplaycard.be/

  Tags: ,