• De cd perserij: ook voor de bedrukking of verpakking

  Reacties uitgeschakeld voor De cd perserij: ook voor de bedrukking of verpakking
  april 30, 2018 /  Muziek

  Bij een professionele cd perserij komt u niet alleen meer voor het laten maken van uw cd’s. Tegenwoordig gaat u erheen voor het volledige pakket, dus ook de bedrukking en de verpakking van uw cd’s of dvd’s. Want creativiteit zit niet alleen in muziek en beeld, maar natuurlijk ook in een leuke cd of dvd verpakking met mooie uitstraling. Bij een specialist als Replifact Media krijgt u altijd hulp bij het maken van een ontwerp. Deze cd perserij staat altijd klaar om u te voorzien van vakkundige begeleiding en deskundig advies over de persingen, het bijbehorende drukwerk en een passende verpakking.

  Fysieke muziek uitbrengen met hulp van cd perserij

  Waarschijnlijk luistert u tegenwoordig muziek ook alleen nog maar via uw mobiele telefoon of tablet. In dit digitale tijdperk is er ondanks dat nog steeds vraag naar het fysieke product van muziek of een film. Ook is het voor muzikanten, bands, platenmaatschappijen en andere partijen vaak nog interessant muziek als een fysiek product uit te brengen en beschikbaar te hebben. Muziekfans kopen namelijk nog steeds tastbare cd’s en dvd’s. Dat is dan ook de reden dat u een professionele cd perserij als Replifact Media inschakelt. Deze specialist biedt je de mogelijkheid uit cd persing, vinyl persing of dvd persing. En natuurlijk is het mogelijk verschillende opties te combineren. Een professionele cd perserij regelt het allemaal!

  Hoe gaat het persen van een cd of dvd bij een cd perserij in zijn werk?

  Het laten persen van een cd in een cd perserij is niet zo eenvoudig. Dit bestaat uit een proces met verschillende belangrijke stappen. Replifact Media beschikt over een eigen perserij met vier cd persen. Wanneer er een cd of dvd wordt geperst, dan wordt dat gedaan met behulp van een glassmaster, ook wel stamper genoemd, op basis van uw masterdata. Gedurende dit gehele proces wordt het product gecontroleerd, zodat u zeker weet dat u aan het einde een totaalproduct ontvangt dat helemaal voldoet aan uw wensen en eisen. Wilt u vervolgens ook de bedrukking en verpakking laten regelen? Dat kan bij de cd perserij ook.

   

  Tags:

 • Radiostations stappen over op Digitale Radio

  Reacties uitgeschakeld voor Radiostations stappen over op Digitale Radio
  mei 19, 2015 /  Muziek

  Er zijn meer en meer radio stations die willen zorgen dat radio luisteren via de beste kwaliteit verloopt en daarom overstappen op een DAB+ netwerk.  Het voordeel van een DAB+ netwerk is dat radiozender beter kan ontvangen en dan er ook geen kans is op ruis omdat je ofwel goede verbinding hebt zonder ruis ofwel is er geen verbinding met de zender mogelijk.  Radio Gelderland is sinds 1 mei overgestapt naar DAB+ omdat radio luisteren FM en AM minder kwaliteitsvol. 

  Radio Gelderland is terug te vinden op kanaal 7A en is tot nu alleen maar in het zuiden te beluisteren. In de rest van deze provincie heb je nog niet de mogelijkheid om naar het radiostation te luisteren. De datums dat de zender ook in andere steden te beluisteren valt is:

  –          8 mei = Arnhem en Smilde

  –          22 mei = Markelo

  –          29 mei = Zwolle en Doetinchem.

  Indien deze datums gepasseerd zijn is kan je deze radio beluisteren  in zo goed als heel Geldernland via hun nieuw netwerk DAB+ op de 2 kanalen 7A en 6B. Om het DAB+ netwerk te ontvangen moet je kijken of jou radio dit signaal kan ontvangen want de kans zit er in dat deze het DAB+ netwerk niet kan ontvangen. De nieuwere auto’s zijn vrijwel allemaal hiermee uitgerust, indien je auto niet in het bezit is hiervan kan je  webshop of gewoon in bepaalde winkels.

  Indien u niet in het bezit bent van een radio die compatible  is met het DAB+ netwerk en u wilt geen nieuwe radio aanschaffen  is dit geen enkel probleem want u kan u nog altijd luisteren naar Radio Gelderland via het FM netwerk.  Andere mogelijkheden om nog steeds te kunnen genieten van Radio Gelderland is via internet op een site zoals radioguide.fm, via kabel en Satelliet. 

   

  Voor meer info : http://www.radioguide.fm/

  Tags: ,

 • Spotify dichtbij!

  Reacties uitgeschakeld voor Spotify dichtbij!
  september 2, 2014 /  Muziek

  Sinds 1 augustus is voor iedere Spotify gebruiker deze dienst nog dichterbij gekomen! Hoe fijn is het, om gewoon een abonnement te nemen op Spotify en dit te betalen met een gift card? In Nederland kon men deze kaarten al langere tijd online kopen. Maar sinds 1 augustus is het ook mogelijk via de site:
  http://123spotifypremium.be/

  Uiteraard is de aankoop van deze kaarten mogelijk met diverse betaalmethodes. Zoals Bitcoin, Ideal, Paysayfe card en natuurlijk het wel bekende Mister Cash.

  Als er dan een kaart gekocht is en betaald, dan zal deze per direct verstuurd worden via de mail. 

  Meer dan simpel, dus nu ook voor jou! Spotify dichtbij. 

  Daarbij is het enorm eenvoudig, want doordat je deze card koopt, zit je nergens aan vast.
  De kaart is in te wisselen voor 1 36 of 12 maanden abonnement. En dus bepaal jij zelf hoe lang jij wilt genieten van Spotify. Misschien eerst eens proberen? Neem dan voor 1 maand, al gelijk overtuigd? Ga dan voor een heel jaar.

  Kort uitgelegd wat Spotify precies is:
  Onbeperkt genieten van muziek zonder reclame
  Offline modus voor afspelen
  Neem jouw muziek mee naar het buitenland
  Verbeterde geluidskwaliteit
  En! De keuze uit meer dan 20 miljoen nummers!

  Dit is beter dan de radio aanzetten als je een hekel hebt aan reclame, tussendoor gepraat van de dj’s of eventueel gewoon alleen maar jouw favoriete nummers achter elkaar wilt horen. 

  Geniet nu van Spotify en koop jouw kaarten voor deze dienst online. En betaal op de manier die voor jou het fijnst werkt!

  Voor meer info : http://123spotifypremium.be/

  Tags:

 • Google Play Store betalen met MisterCash

  Reacties uitgeschakeld voor Google Play Store betalen met MisterCash
  augustus 13, 2014 /  Muziek

  Het internet

  De tijd waarin je je aankopen deed in een winkelcentrum is verandert. Tegenwoordig is alles via het wereld wijde web te kopen. Dus ook de cadeau’s!
  Dit heeft enorm veel voordelen. Als klant hoef je de deur niet meer uit voor je aankopen. Ze zijn veelal 24/7 te doen met een snelheid van vaak maar enkele minuten.

  Google Play Store

  Google Play Store biedt je de mogelijkheid om e-books, apps, muziek en films te downloaden. Jij als klant hebt dit dan in beheer en je kunt onbeperkt gebruik maken van dat wat je hebt gedownload.
  De betalingen zijn kinderlijk eenvoudig, door middel van een Google Play gift card.
  Afhankelijk van het bedrag op die giftcard kun je je aankopen doen. Het bedrag hoeft niet in één keer besteed te worden. Het restant zal veilig in je account bewaard worden.

  Hoe werkt zo’n giftcard dan?

  De giftcards zijn er in verschillende varianten:
  • 15 euro
  • 25 euro
  • 50 euro

  Als klant selecteer je de kaart die je wilt hebben.
  MisterCash bijvoorbeeld is een ideale en veilige manier om te betalen. 
  Andere mogelijkheden zijn:

  • Ideal
  • Bitcoin
  • MisterCash
  • Paysafecard
  • Bankoverschrijving

  In vrijwel alle gevallen krijg je, na het opvolgen van de aanwijzing op jouw beeldscherm, de code toegestuurd naar je mail.
  Wanneer je naar de website van de Google Play Store gaat, kun je de code inwisselen.
  Ook daar zijn de stappen heel eenvoudig uit te voeren en is er, als je er echt niet uitkomt, een medewerker die je hulp kan bieden.

  Eenmaal ingewisseld zal het geldbedrag in je account bijgeschreven worden en kun je tot aankopen overgaan.

  Cadeau geven

  Er is een mogelijkheid om de Giftcard van Google Play cadeau te geven. Jongeren, maar ook de ouderen zullen het waarderen en het is nog origineel ook!
  In plaats van de code zelf te verzilveren op de website, print je de code uit en laat je het de ontvanger verzilveren.

  Wat heeft de Google Play store precies in de online winkel?

  • Muziek, zowel enkele liedjes als albums
  • Spelletjesapps
  • Films
  • Series
  • E-books

  Het assortiment is niet alleen uitgebreid, maar ook actueel. Het zal ook actueel gehouden worden. Professionele werknemers updaten dagelijks.
  Heb je vragen over de giftcard van de Google Play Store dan is de helpdesk 24/7 te raadplegen. Uiteraard geldt dit voor al uw vragen. 

  Er is geen creditkaart meer nodig!

  Voor meer info : http://123googleplaycard.be/

  Tags: ,