Helado.be
Image default
Gezondheid

Minder zin in intimiteit door een Laag Libido

Minder zin in vrijen door een te laag libido

Het valt mij de laatste tijd op dat ik minder zin krijg om met mijn man mee naar bed te gaan. Ik ga pas naar bed als ik weet dat hij slaap. Zo kom ik er onderuit dat hij meer wilt. Iets waar ik geen behoefte aan heb. Ik ben stapel gek op mijn man, hij ziet er heel goed uit. Maar toch heb ik er geen behoefte aan. Nu denk ik erover na om het met hem te bespreken en open kaart te spelen. Misschien kunnen we dan kijken of er iets op de markt is om mijn libido te verhogen. Maar waar moet je dan naar toe? Moet ik perse chemische middelen gebruiken? Of is er ook iets wat op een natuurlijke manier werk? Ik ga liever voor 100% natuurlijke natuurlijk. Is er misschien iemand die hier ervaring in heeft? Of mij iets kan adviseren? Ik hoor het graag.

Bezoek Libido Verhogen voor meer informatie

Voor meer info :

Gerelateerde artikelen

Hoe minder snel ejaculeren

Vervelende vlekken tijdens de zwangerschap

Kom van uw klachten af met pijnrevalidatie