• Animatievideo voor offline gebruik

  Reacties uitgeschakeld voor Animatievideo voor offline gebruik
  maart 22, 2019 /  Media
  Helado

  Animatievideo voor offline gebruik

   Een animatievideo is tevens geschikt voor offline gebruik. Hierbij kun je denken aan het verstrekken van informatie binnen een bedrijf, op de werkvloer of zelfs in een wachtkamer. Voor offline gebruik kunnen diverse soorten animatie stijlen worden toegepast. Hierbij kun je denken aan een infographic, een explanimation of een 2D en 3D animatievideo.

   Een infographic animatie wordt vaak gebruikt om onderzoeksresultaten of analyses extra kracht bij te kunnen zetten. Hierbij kun je denken aan een weergave van de financiële resultaten van een onderneming, of een andere complexe uitleg waarbij tabellen en grafieken noodzakelijk zijn. Met een animatievideo wordt er een duidelijke boodschap afgegeven aan de kijker. Informatie wordt beter opgeslagen waardoor de werking van een product of dienst beter begrepen wordt.

  Animatievideo op de werkvloer 

  Bij het demonstreren of lanceren van technische producten wordt in veel gevallen een 3D animatie gebruikt. Deze vorm van geanimeerde video’s kunnen een product vanuit elke invalshoek weergeven. Door de diepte die gebruikt wordt ontstaat er een real-time visualisatie van het product. Zelfs een dwarsdoorsnede om de werking te laten zien is mogelijk met een 3D animatievideo. 

  Geanimeerde video’s worden offline steeds vaker ingezet. Dit kan zijn om werknemers te informeren over een bepaald bedrijfsbeleid, een aankomend evenement of de werking van technische apparatuur. Deze animaties kunnen tevens worden voorzien van een voice-over of diverse geluidseffecten. Wil je graag een animatievideo laten maken voor offline gebruik? Neem dan vrijblijvend contact op met Donker Media. 

  https://donkermedia.nl/

  Tags: , , ,

 • Redactionele fotografie

  Reacties uitgeschakeld voor Redactionele fotografie
  april 7, 2014 /  Media
  Helado

  Tekst en beeld gaan samen!

  Fotograaf Vincent Hartman van STUDIOVHF verzorgt het fotografisch beeldmateriaal voor veel uiteenlopende publikaties. Voor lokale uitgaves verzorgt hij zowel het redactionele werk als ook de commerciële pagina’s of advertorials. De fotografie gaat over zeer veel verschillende disciplines, landschap, dorps- en stadsgezichten, interieurfotografie, redactionele en zakelijke portretten en zelfs sportfotografie. De fotograaf werkt ook voor diverse vakbladen in bijvoorbeeld de technische installatiebranche, agrarische industrie, volkshuisvesting, onderwijs en transport. Wat dat betreft lijkt redactionele fotografie wel wat op bedrijfsfotografie omdat daar ook veel gevraagd wordt van de veelzijdigheid van de fotograaf.

  Redactionele fotografie

  Bij redactionele fotografie sluit het fotografisch beeldmateriaal naadloos aan bij de tekst. Vaak gaat de fotograaf samen met de schrijvende collega op pad of leest hij eerst het artikel. Hierbij wordt er bij voorleur rekening gehouden met de pagina opmaak zodat het geheel naadloos aansluit. Omdat de onderwerpen zo uiteenlopend zijn zoeken redacties of ‘traffic managers’ constant naar professionele fotografen die in een bepaald gebied in staat zijn passend beeld te leveren. De fotogra(a)f(en) van STUDIOVHF zijn bijzonder veelzijdig zonder gemiddeld te zijn. STUDIOVHF is gespecialiseerd in de volgende disciplines van de fotografie: reclamefotografie, productfotografie, interieurfotografie, bedrijfsfotografie en de hier besproken redactionele fotografie. Onder de merknaam Vincent Hartman Fotografie wordt zelfs de particuliere markt bediend.

  Voor portretfotografie en productfotografie beschikken de fotografen over een goed geoutileerde fotostudio met vaste rondwand, opnametafel, omkleedplek en kaptafel. Wij nodigen u uit ons portfolio op de website te bekijken.

  Voor meer info : http://www.studiovhf.com/redactionele-fotografie/

  Tags: , , , , , ,