• Hoe werkt via Google adverteren?

  Reacties uitgeschakeld voor Hoe werkt via Google adverteren?
  oktober 8, 2014 /  Marketing
  Helado

  Er is nog nooit een bedrijf geweest dat een lang leven beschoren was zonder dat het gebruik maakte van een of andere vorm van reclame. Tegenwoordig is het internet de beste plaats om je tot het grote publiek te wenden. Via Google adverteren is niet alleen de snelste manier, het is wellicht ook nog de goedkoopste manier. Veel mensen denken dat via Google adverteren een zeer kostbare aangelegenheid is maar niets is minder waard. Het is namelijk zo dat op Google adverteren in het bijzonder wordt aangemoedigd onder de kleinere firma’s omdat dit innovatie en vernieuwing in de hand werkt. In de volgende twee paragrafen zal hier wat meer over worden verteld zodat de zaken een beetje duidelijker worden.  

  Via Google adverteren hoeft niet duur te zijn 

  Naamsbekendheid is niet alleen belangrijk om er voor te zorgen dat je naam bij het grote publiek bekend wordt, het is daarnaast ook essentieel om je vaste klanten zo nu en dan je naam te laten herinneren. Via Google adverteren is hiervoor uitermate geschikt. Het zorgt er namelijk op een niet opdringerige manier voor dat de consument even met je naam in aanraking komt en weer even aan je denkt. Dat is precies waar het om gaat wanneer we het hebben over marketingstrategie.  

  In een handomdraai je klantenkring vergroten 

  Wat is nodig om over te gaan op via Google adverteren? Welnu, het enige wat hiervoor hoeft te gebeuren is dat u even op het internet moet gaan zoeken naar meer informatie. De rest wijst zich eigenlijk wel vanzelf. Het is een typisch gevalletje van ‘een kind kan de was doen’. Kortom, om alles even samen te vatten: 

  • u kunt zich nooit een buil stoten 

  • u kunt enkel profiteren 

  • hiervoor hoeft u niet diep in de buidel te tasten 

  Voor meer info : http://www.4internetmarketing.nl/google-adverteren-sea/

  Tags: ,

 • Nieuws over zoekmachine optimalisatie

  Reacties uitgeschakeld voor Nieuws over zoekmachine optimalisatie
  oktober 3, 2014 /  Marketing
  Helado

  Steeds meer bedrijven maken vandaag de dag gebruik van zoekmachine optimalisatie. Zij doen dit door middel van: 

  • het gebruik van de juiste keywords in hun webteksten 

  • het investeren in linkbuilding 

  • zorgen voor een goede websitestructuur. 

  Vaak wordt er een professional ingehuurd voor dergelijke zaken. Zij weten hier meestal wel goed raad mee. Ze dienen namelijk verstand te hebben van het internetgedrag van mensen. Aan de hand daarvan kunnen dan relevante zoekwoorden worden geselecteerd, die het onderwerp van verschillende SEO-teksten zullen vormen. Deze worden geschreven door professionele tekstschrijvers, die precies weten hoe de vork in de steel zit op dit vlak. Vervolgens worden deze teksten gebruikt als kwalitatieve backlinks, die via een andere relevante site naar de desbetreffende bedrijfswebsite linken. Zo werkt zoekmachine optimalisatie. 

  Zoekmachine optimalisatie wordt veel gebruikt 

  De vorm van zoekmachine optimalisatie die in de bovenstaande alinea beschreven is heet linkbuilding. Het gaat dus om het opbouwen van een heel web vol links, die allemaal naar de ene bedrijfssite verwijzen. Als google ziet dat er veel sites van goede kwaliteit naar de betreffende website linken, dan zal deze de site automatisch hoger plaatsen in de zoekresultaten. Op die manier zullen een stuk meer internetgebruikers de bedrijfswebsite onder ogen krijgen. 

  Bovenaan staan in de Google rankings 

  Zoekmachine optimalisatie is erg nuttig, omdat hoog in de zoeklijsten staan goed is voor het aantal hits. Mensen klikken namelijk bijna altijd op een van de eerste hits die zij voorbij zien komen. Als een bedrijf daarbij staat, dan heeft het een stuk meer kans op nieuwe bezoekers, dan als het bijvoorbeeld ergens onderaan de vierde pagina in de lijst staat. Zo werkt dit nu eenmaal. Een firma die diensten of producten wil aanbieden aan een grote groep mensen, heeft dus zeker veel belang bij zoekmachine optimalisatie. 

  Voor meer info : http://www.4internetmarketing.nl/zoekmachine-optimalisatie/

  Tags: , , ,