Helado.be
Image default
Hobby en vrije tijd

Liever al je moed bijeenrapen en op iemand vreemd afstappen of… ?

Speeddating Leuven is het proberen waard!

Ben jij niet het type om in ware casanova stijl op een wildvreemde persoon af te stappen in de discotheek? Heb jij ook geen beproefde openingszinnen in je broekzak steken om die persoon te overtuigen om je beter te leren kennen? Geen nood, want er zijn gelukkig heel wat alternatieven om met andere singles aan de praat te geraken!

Speeddating Leuven bijvoorbeeld brengt minstens 7 singles uit jouw regio en van jouw leeftijd samen op 1 locatie. Dat is erg handig want zo ontmoet je op 1 avond meerdere vrijgezellen met wie je allemaal 7 minuten gaat kennis maken. Na elke 7 minuten schuiven de heren door naar een volgende te ontmoeten dame en zo beleef je een hele avond vol boeiende gesprekjes.

Na de speeddate in Leuven kan je eerst nog even blijven napraten aan de bar als je dat wil, voor je naar huis vertrekt, want dan ga je weer aan de slag. Tijdens het speeddaten in Leuven heb je heel wat nieuwe mensen leren kennen en misschien zitten daar wel singles met wie je graag opnieuw zou afspreken?

Via de websites van Speeddating Leuven, Speeddating Gent of een van onze andere locaties in Vlaanderen, kan je aanduiden met wie het wel klikt. Is die interesse wederzijds, dan worden er contactgegevens uitgewisseld zodat je je date kan plannen.

Bij speeddating kan je dus lekker anoniem een gezellige avond beleven met andere singles uit de buurt, want je geeft enkel je voornaam en de eerste letter van je familienaam vrij tijdens de avond zelf en enkel bij een “match” wordt extra informatie vrijgegeven.

Tenzij je natuurlijk geen Casanova, maar een echte Don Juan bent die de avontuurlijke uitdaging in de discotheek wél ziet zitten…

Voor meer info : http://www.speeddatingleuven.be