• Lees onze blog om meer te weten te komen over circulaire ruimtes!

  Reacties uitgeschakeld voor Lees onze blog om meer te weten te komen over circulaire ruimtes!
  september 27, 2019 /  Zakelijke dienstverlening

  Op zoek naar de meest bijzondere evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

  De werkplek van Amsterdam

  Personeel heeft tegenwoordig alleen een goede kop koffie, een werkende laptop en een snelle internetverbinding nodig. Wij hebben dit alles voor jou in huis. Het zou het creatieve brein van de medewerkers positief beïnvloeden. dit komt doordatiemand die werkt in elke dag dezelfde werkomgeving werkt niet bevorderd. Doorbreek dit en kom werken op een bijzondere werklocatie in de buurt van Amsterdam. Wij van C-Bèta bieden werkplekken aan die zorgen voor inspiratie en frisse ideeën. Dit geeft u of uw persoon net dat beetje extra inspiratie die ze nodig hebben. Deze circulaire werkplek biedt de faciliteiten om goed te werken en geïnspireerd te raken door de omgeving. Het uitgangspunt van C-Bèta is daarom ook om bijna geen gebruik te maken van nieuwe grondstoffen. Dit is waar wij voor staan. U gaat werken in  één van de meest speciale werkplek in Nederland, waar circulair een erg belangrijke rol speelt. Wilt u meer weten over de opties die wij bieden? Neem dan gerust contact met ons op!

  Uniek voor een kleine en een grote bijeenkomst

  Bij ons kunt u niet alleen terecht voor een grote bijeenkomsten maar ook voor kleine vergadering. Voor ak uw wensen is er een unieke C-Bèta evenementenlocatie in de buurt van Amsterdam. Wanener u voor ons kiest krijgt u de beschikking over circulaire evenementenruimtes  die ten goede komen aan de inspiratie. De ruimtes die wij aanbieden zijn zowel van binnen als van buiten een bron van inspiratie hierdoor wordt het creatieve brein getriggerd. Wij beschikken over verschillende circulaire ruimtes. Zoekt een ruimte waar 150-200 gasten in kunnen? Of evenementenruimte voor maar een kleinere groep? Bij C-Bèta vindt u voor iedereen een passende oplossing. Iets wat onze evenementenloctaie nog unieker maakt is onze tuin waar ook evenementen kunnen plaatsvinden. Als duurzame en circulaire evenementenlocatie in de omgeving van Amsterdam denken wij graag mee over de mogelijkheden die bij uw past. Wilt u meer over weten? Neem dan met ons contact op.

  Leer meer over onze bijzondere evenementenlocaties

  Wij bieden bijzondere en unieke evenementenlocaties aan. Dit bevorderd unieke concepten en ideeën. Wij bieden verschillende ruimtes aan en hebben hierin vele keuzes om aan te sluiten bij uw wens. Zo hebben wij een ruimte voor grote groepen tot ongeveer 100 gasten die ook nog eens is uit te breiden. Hierdoor is de ruimte geschikt voor grote groepen voor het geven van  presentaties en workshops, ook is het geschikt voor personeelsfeesten en standruimte. We hebben ook kassen die u kunt gebruiken voor een evenement. Zo beschikt onze grootste kas over 50 plaatsen en  een bar. Dit maakt het geschikt voor uw gasten of het serveren van een borrel of lunch. Ook hebben wij een kleine kas. Deze is uitermate geschikt voor brainstormsessie, vergaderingen en workshop.  Zijn deze ruimtes nog iets te groot voor u dan bieden wij ook nog kleinere ruimtes aan zoals de  ODS Container of de Finch. Deze zijn ideaal als evenementenlocatie voor kleine vergaderingen, presentaties of één-op-één-gesprekken. 

  Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem dan gerust contact met ons op.

  Voor meer info : https://c-beta.nl/

  Posted by @ 12:25 pm

Comments are closed.