• Leer hoe u lading kunt zekeren met behulp van stuwzakken en een omsnoeringsband

  Reacties uitgeschakeld voor Leer hoe u lading kunt zekeren met behulp van stuwzakken en een omsnoeringsband
  september 6, 2016 /  Vervoer en transport

  U staat er wellicht niet bij stil hoe vaak er ongelukken plaatsvinden doordat lading niet goed gezekerd was. Lading zekeren op de juiste manier is dus van essentieel belang om ongelukken te voorkomen. Dit kost niet alleen miljoenen dollars, maar ook levens. Dit is dan ook de reden waarom Cordstrap kennis- en trainingscentra opgericht. Tijdens de trainingen worden deelnemers geleerd hoe zij op de juiste manier lading moeten zekeren, bijvoorbeeld met behulp van stuwzakken en omsnoeringsband. Deelnemers krijgen tevens inzicht in relevante wet- en regelgeving omtrent transport en leren hoe zij moeten voorkomen dat producten tijdens transport gaat schuiven. Natuurlijk verandert de markt regelmatig en daarom krijgen de trainingen regelmatig een update.

  Met omsnoeringsband en stuwzakken van de specialist lading zekeren

  Heeft u omsnoeringsband of stuwzakkennodig om uw lading te zekeren? Dan is het aan te raden om een deskundig bedrijf op het gebied van ladingzekering in te schakelen. Cordstrap is een voorbeeld van zo’n bedrijf. Als meer dan 50 jaar levert Cordstrap wereldwijd producten om ladingen te beschermen. Vandaag de dag telt het bedrijf meer dan 50 vestigen over de hele wereld en nemen zij dus een sterke positie op de markt in. Zij bieden innovatieve en effectieve oplossingen om producten veilig te transporteren. Dankzij de producten die zij ontwikkelen komen producten onbeschadigd op hun bestemming aan, iets wat natuurlijk iedere producent en leverancier wil.

  Lading zekeren in diverse sectoren met betrouwbare stuwzakken en omsnoeringsband

  De meest uiteenlopende sectoren krijgen te maken met lading zekeren. Denk bijvoorbeeld aan de chemische sector, de bouw, de logistiek, de staal- en metaalsector, de machinebouw en natuurlijk de havensector. Al deze sectoren moeten dagelijks producten transporteren, middels nationale en internationale verzendingen. Om het transport van hun producten goed te laten verlopen, dat wil zeggen dat de producten onbeschadigd op hun bestemming aankomen en het personeel tijdens het transport niet in gevaarlijke situaties terechtkomen, is het zekeren van de lading van groot belang. Producten als stuwzakken en omsnoeringsband staan garant voor een kwalitatief goed en vooral veilig vervoer en worden vandaag de dag door bedrijven van over de hele wereld al gebruikt.

  Voor meer info : https://www.cordstrap.com/nl/

  Posted by @ 9:38 am

  Tags: , ,

Comments are closed.