• Koffie op het werk? Wij geven u tips

  Reacties uitgeschakeld voor Koffie op het werk? Wij geven u tips
  februari 19, 2019 /  Eten en drinken

  Kies voor een professionele koffiemachine voor uw medewerkers en klanten. Zie het als een visitekaartje voor uw bedrijf. Zo houdt u medewerkers en klanten tevreden. Meer weten? Lees dan deze blog.

  Soorten koffievariaties

  Koffie wordt steeds populairder, geen wonder dat er steeds meer soorten koffie komen. Waar ze vroeger vaak tevreden waren met simpele koffie, worden er steeds meer andere soorten koffie besteld. Ook op het werk is steeds meer vraag en verlangen naar verschillende soorten koffie’s. Met al die soorten koffie is het lastig om een keuze te maken, daarom zetten wij de bekendste soorten koffie op een rij. 


  * Cappuccino, gelijke delen espresso met melk en melkschuim.

  * Latte macchiato, letter vertaald: melk bevlekt. Bij een latte macchiato wordt een shot espresso toegevoegd aan de melk, niet de melk aan de espresso.
 * Café lungo, minder sterke espresso.

  Capaciteit koffiemachine

  Een goede kop koffie op het werk is dus zeer belangrijk. Of het nu gaat om een sterke espresso, of één van de overheerlijke melkkoffies, iedere werknemer heeft een andere smaak en wil een kop koffie graag naar eigen wens. Een professionele koffiemachine zorgt ervoor dat uw werknemers zelf die keuze hebben. Van een normale bak koffie tot een sterke bak, alles is mogelijk. Zie het als een investering voor uw bedrijf, het is een soort visitekaartje. Een professionele koffiemachine heeft daarnaast nog meer voordelen. Zo heeft een professionele koffiemachine vaak een grote capaciteit. Dit zorgt tevens voor een betere productiviteit onder de werknemers.

  De intense smaak door koffiebonen

  Wanneer u het perfecte koffie-apparaat heeft gevonden voor op het werk, zijn ook de bonen nog van belang, die zorgen immers voor de intense smaak. De twee meest gebruikte soorten koffie zijn Arabica en Robusta. De boon van Arabica is groter en heeft een verschillende kleur van de Robusta. Robusta bonen maken over het algemeen meer cafeïne aan dan Arabica bonen. Maar het allergrootste verschil tussen de twee, is vooral de smaak. Smaak is heel persoonlijk. U kunt daarom Arabica en Robustabonen met elkaar mengen naar eigen smaak. Zo creëert u een lekkere bak koffie, geheel naar eigen wens. Toch zijn Arabica bonen veruit de populairste bonen in Nederland.

  Een professionele koffiemachine is een visitekaartje voor uw bedrijf en zorgt er zelfs voor dat uw medewerkers productiever zijn. Kies daarom voor een koffiemachine op het werk die past bij de wensen van uw medewerkers. Wilt u meer informatie over de verschillende koffiemachines? Of wilt u weten welk koffieapparaat bij uw bedrijf past? Zie dan: Deac Koffie Experts.

  Voor meer info : https://deac.nl/

  Posted by @ 2:07 pm

  Tags: ,

Comments are closed.