Helado.be
Image default
Woning en Tuin

Koelkast

Op zoek naar een degelijke koelkast?

Als u op zoek bent naar een goede koelkast en hier beslist niet te veel geld voor neer wilt tellen, dan doet er goed aan om even wat verder te kijken dan uw neus lang is. Het is namelijk zeker niet aan te raden om direct met de eerste de beste fabrikant die u tegenkomt in zee te gaan. U kunt beter even goed kijken naar goedkopere opties. Want zeg nou zelf, u wilt toch ook geen dief zijn van uw eigen portemonnee? U wilt toch ook niet te veel betalen voor een nieuwe koelkast? Kies dan voor ons, want alleen dan betaalt u geen hoge prijs. Bij De Schouw Witgoed hoeft u niet bang te zijn dat u te diep in de buidel moet tasten voor een koelkast van hoge kwaliteit. Wij grossieren in topmerken voor de laagste prijs. Klinkt dit u als muziek in de oren, maar wilt u toch eerst even van de hoed en de rand weten? Wilt u precies weten hoe de vork in de steel zit, zodat u er zeker van bent dat er geen addertje onder het gras zit? Neem dan even contact met ons op. Doe dit vandaag nog, want er geldt: hoe eerder u dit doet, des te beter het is. U weet dan namelijk al een stuk sneller waar u aan toe bent. Als u contact met ons opneemt, zult u vriendelijk en vakkundig te woord worden gestaan door een van onze deskundige medewerkers op de klantenservice. Zij staan u met plezier te woord en kunnen u alles vertellen over een koelkast. Wij snappen uiteraard dat een koelkast aanschaffen niet niks is. Daar wilt u natuurlijk eerst even goed over nadenken. U wilt alle ins en outs te weten komen. Wij voorzien u graag van de nodige informatie, zodat u op grond daarvan een goede beslissing kunt maken. Wij hopen in ieder geval zo spoedig mogelijk iets van u te horen. Wilt u nou graag weten wat wij nog meer voor u in de aanbieding hebben, naast een koelkast? Of wilt u meer informatie hebben over de bezorging? Lees dan even verder in de volgende alinea. Daar wordt dit u haarfijn uit de doeken gedaan.

Een koelkast van hoge kwaliteit aanschaffen is een verstandige keuze

U kunt er uiteraard voor kiezen om een erg goedkope koelkast te kopen. U bent dan niet veel geld kwijt en hebt toch een mooi nieuw apparaat. Maar is dit nou wel zo verstandig? Het kan maar zo zijn dat deze koelkast na enkele jaren al teken van slijtage begint te vertonen, dat hij veel stroom gaat gebruiken of dat het vriesvak niet koud genoeg meer wordt. Ook kan het voorkomen dat er ijsvorming optreedt. En zeg nou zelf, dat wilt u toch allemaal niet hebben? Een koelkast van een goed merk en van hoge kwaliteit gaat wél jaren mee. Daar kunt u zeker van op aan. U kunt dus beter nu iets extra’s betalen, want deze investering verdient u al na enkele jaren terug. Wees dus geen dief van uw portemonnee en kies voor kwaliteit. Want alleen dan zit u voor een dubbeltje op de eerste rang. Wij van De Schouw Witgoed maken dit graag mogelijk voor u. Door u blij te maken met een koelkast van topkwaliteit, zijn wij u graag van dienst. Het staat dan ook als een paal boven water dat u beter niet met een van onze concurrenten in zee dient te gaan. Bij ons bent u namelijk een stuk voordeliger uit. Dat is een feit. Twijfel dus niet langer, maar surf vandaag nog naar onze site. Daar ziet u in een oogopslag ons volledige assortiment. Er staan altijd wel een koelkast voor u tussen, want wij hebben voor ieder wat wils.

Wij brengen geen verzendkosten bij u in rekening

Als u voor een koelkast van De Schouw Witgoed kiest, dan profiteert u van de volgende voordelen:

 • de allerlaagste prijzen voor de beste merken
 • topkwaliteit voor de laagste prijs
 • een geweldige eigen service, waar u te allen tijde gebruik van kunt maken
 • geen verzendkosten betalen binnen heel Nederland
 • het gratis ophalen van uw oude apparatuur
 • een goed bereikbare klantenservice
 • de mogelijkheid om de koelkast eerst in de showroom te komen bekijken
 • en zo kunnen wij nog wel even doorgaan met het opnoemen van pluspunten

U hebt simpelweg geen enkele reden meer om niet voor ons te kiezen. Koelkasten leveren is ons op het lijf geschreven. Wij hebben jarenlange ervaring in deze branche en kunnen u dan ook vakkundig van dienst zijn. Daar kunt u zeker op vertrouwen. Wilt u weten wat voor merken wij allemaal voor u in de aanbieding hebben? Neem dan even een kijkje in het onderstaande rijtje. Wij grossieren in:

 • Bosch
 • Bauknecht
 • Boretti
 • Pelgrim
 • Samsung
 • Zanussi
 • Electrolux
 • AEG
 • Etna
 • en nog veel meer bekende merken

Bent u nou bang dat u voor dergelijke topmerken veel geld neer moet gaan tellen? Bij De Schouw Witgoed zal dit u niet gebeuren. Wij houden er namelijk helemaal niet van om onze klanten te veel te laten betalen. Wilt u meer weten over een bepaalde koelkast? Wilt u meer informatie, omdat u graag weloverwogen een besluit wilt nemen? Wij verschaffen u graag alle informatie die u maar wilt hebben. Neem dus vandaag nog contact met ons op.

Voor meer info : http://www.deschouwwitgoed.nl/koelkast