Helado.be
Image default
Woning en Tuin

Is je huis toe aan een stel nieuwe ramen?

Ben je op zoek naar een nieuwe ramen voor je nieuwbouwwoning? Geen probleem. Bij Raamwinkel kan je terecht voor ramen in diverse uitvoeringen met het nodige bijkomende advies, ideaal om je ramen zelf te plaatsen. Kom hieronder alvast meer te weten over wat we voor jou kunnen betekenen!

 

Ramen van professionele kwaliteit

Ons aanbod van hoogwaardige ramen is zeer ruim. Bij ons ben je bijvoorbeeld aan het juiste adres voor onder andere ramen in PVC, maar ook voor ramen in aluminium. Hierbij zijn de aluminium versies van Aliplast en de PVC ramen van Aluplast profielen. Niets dan kwaliteit dus om nog jarenlang van te kunnen genieten in je huis.

Bovendien hebben we ook ramen voor verschillende doeleinden. Misschien ben je op zoek naar een raam voor je dak? Of toch eerder naar een raam voor je veranda? Om het even naar welk raam je op zoek bent, bij Raamwinkel zit je goed voor ramen aan fabrieksprijzen zonder in te boeten op deugdelijkheid. Ook op het gebied van isolatie en energiezuinigheid bieden onze ramen je niets dan voordelen op!

 

Zelf ramen plaatsen was nog nooit zo gemakkelijk 

Stel, je bent een echte doe-het-zelver. Iemand die zelf graag de handen uit de mouwen steekt en zelf de touwtjes in handen wilt nemen. Dan heb je geen derde nodig om je ramen zelf te plaatsen! Helaas gaat het aanbod van ramen in vele winkels gepaard met een verplichte plaatsing door het bedrijf zelf. Wel, bij ons niet. Raamwinkel zorgt voor alle nodige hulp die je nodig hebt om de ramen zelf bij je thuis te plaatsen.

Zelfs al ben je niet volledig thuis in de knowhow van ramen, we leren je ze zelf te plaatsen aan de hand van video’s, workshops, opleidingen, face-to-face advies op maat en ga zo maar verder: een echte aanrader voor zelfplaatsers en bovendien: om je budget zo minimaal mogelijk te houden!

 

Ramen plaatsen doe je met Raamwinkel!

Raamwinkel heeft diverse voordelen voor je in petto. Niet alleen bieden we je ramen van topkwaliteit, we zijn ook nog eens goedkoper dan andere spelers op de markt. Hoe komt dit precies? Dat is heel eenvoudig. We werken rechtstreeks zonder tussenpersonen, zodat je snel over je ramen beschikt aan aantrekkelijke prijzen.

Meer te weten komen kan via onze webwinkel. Hier bieden we ons aanbod aan ramen in een gebruiksvriendelijk kader. Geef de maten voor je ramen in en laat je offerte meteen geheel vrijblijvend berekenen. Uiteraard kan je ons steeds persoonlijk bereiken via het telefoonnummer +32 53 85 73 59 of via het e-mailadres info@raamwinkel.be. We proberen je zo spoedig mogelijk verder te helpen!

Voor meer info : http://www.raamwinkel.be