• Link detox? Wat is het?

  Reacties uitgeschakeld voor Link detox? Wat is het?
  april 20, 2016 /  Internet

  Zoals u waarschijnlijk wel weet: links van externe websites naar uw website zijn goede reclame voor uw bedrijf. Het draagt bij tot de SEO-campagne op uw bedrijfswebsite. Hoe meer en hoe relevanter, hoe beter u zal scoren in de zoekmachines. Zijn deze zogenaamde backlinks echter van slechte kwaliteit, kan dit nefast zijn voor uw ranking in Google… en uw bedrijf!

   

  Linkdetox, waarom is dit eigenlijk nodig?

  Slechte backlinks kan u haast niet vermijden, helaas. Het is de kunst om deze snel onder de loep te nemen en uit te schakelen. Een grote hoeveelheid links is immers goed, maar schijn bedriegt ook, dat weet iedereen bij Link Optimizer. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in niet alleen linkbuilding, maar ook in linkdetox.

   

  Want wat als u niet aan linkdetox doet? Wel, dan zal zich dat binnen de korstte keren uiten in:

  • Irrelevante links zullen verwijzen naar uw website
  • Google zal zien dat uw website op schadelijke wijze wordt gelinkt
  • Uw website komt op de strafbank terecht en zal dalen in de zoekresultaten
  • Minder bezoekers zullen stoten op uw website en merknaam
  • Uw bedrijf kent niet de gewenste populariteit en behaalt niet het vooropgestelde rendement

   

  Hoe herkent linkdetox slechte backlinks?

  Link Optimizer hanteert een gestroomlijnde en vooral efficiënte aanpak als het komt op linkdetox. We maken een grondige analyse van alle backlinks die leiden naar uw website en elimineren alle slechte stuks van het toneel.

  Maar welke backlinks zijn nu precies de slechte? Hieronder een kort overzicht:

  • Backlinks die verschijnen op een website die uitsluitend is gemaakt voor SEO-links
  • Backlinks die een overvloed aan gelijkaardige anchor teksten hebben
  • Backlinks die voortvloeien uit de commentaren van andere websites
  • Backlinks afkomstig van duplicate, slecht opgestelde teksten
  • Backlinks van vreemde origine, terwijl uw doelpubliek zich wel degelijk in België of Nederland bevindt

   

  Link Optimizer: linkdetox & linkbuilding van de hoogste plank

  Link Optimizer analyseert uw linkprofiel en bezorgt u een overzichtelijk rapport. U weet meteen klaar en duidelijk wat u te doen staat! Irrelevante en schadelijke links zijn onze ergste vijand en ook de uwe, dus contacteer ons vandaag nog voor een vakkundige hulp op maat van uw website.

   

  Voor meer info : http://www.linkoptimizer.be/nl/linkdetox/

  Tags: ,

 • Professionele website laten maken

  Reacties uitgeschakeld voor Professionele website laten maken
  februari 19, 2014 /  Internet

  Professionele website laten maken

  Als u net een eigen bedrijfje bent gestart en graag wilt werken aan uw naamsbekendheid via het internet, dan is een website laten maken een goede optie. Dit is een noodzakelijke stap, omdat een goed bedrijfssite kan functioneren als een online visitekaartje. Bent u zo iemand en wilt u graag een website laten maken voor weinig geld? Hebt u nog niet zo veel budget en wilt u beslist niet te diep in de buidel tasten in het beginstadium van uw bedrijf? Dan is een website laten maken door Een internetbureau een verstandig idee. Hier werken namelijk alleen maar specialisten die echt weten hoe de vork in de steel zit in het internetlandschap. Zij weten als geen ander hoe zij mooie sites kunnen ontwerpen. Een website laten maken is bij ons heel voordeliger. U hoeft er dus zeker niet bang voor te zijn dat u erg diep in de buidel zult moeten tasten voor een dergelijke dienst. Wij zijn daarnaast van alle markten thuis en bieden ook:

  • linkbuilding
  • responsive webdesign, als u de bedrijfswebsite ook beschikbaar wilt maken voor een tablet
  • een goed advies over uw internet marketing strategie
  • en nog veel meer

  Als u voor ons kiest, dan kiest u voor een totaaloplossing. Dat is een feit. Twijfel dus niet langer en ga een professionele website laten maken door Een internetbureau. Wij hebben werkelijk geen nee te koop en hebben nog nooit iemand in de kou laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. Klinkt dit u allemaal wel als muziek in de oren, maar wilt u toch eerst van de hoed en de rand weten voordat u een besluit neemt of u al dan niet voor ons kiest? Wilt u eerst zeker weten dat er geen addertje onder het gras zit als u door ons een website laten maken gaat? Neem dan even contact met ons op. Doe dit vandaag nog, want er geldt: hoe eerder u dit doet, des te beter het is. U weet dan namelijk al sneller waar u aan toe bent. Het proces van een website laten maken kan dan meteen beginnen, waardoor u deze site binnenkort al kan promoten, zodat u meer klandizie krijgt. Kortom, neem vandaag nog contact met ons op. Wij hopen in ieder geval zo spoedig mogelijk iets van u te horen.

  Een website laten maken door Een internetbureau is een goed idee

  Als u ook een website laten maken wilt, dan is het zeker aan te raden om niet met de eerste de beste aanbieder in zee te gaan. Als u dit doet, kan het wel eens voorkomen dat u niet krijgt wat u wilt. U kunt dus beter even wat verder kijken dan uw neus lang is. U komt dan al gauw terecht bij Een internetbureau, de internet marketing specialist. Wij ontwerpen niet alleen een technisch perfecte bedrijfswebsite, maar als u door ons een website laten maken gaat, dan profiteert u ook van vele aanverwante diensten. Wij kunnen er namelijk ook in een handomdraai voor zorgen dat uw site bovenaan in Google komt. En zeg nou zelf, dat wilt u toch ook? Wilt u een website laten maken en tegelijk werken aan een betere vindbaarheid van uw firma op het wereldwijde web? Dan zit u bij ons goed. Wij zijn van alle markten thuis en kunnen u een goed advies geven over wat u nodig hebt om een goede indruk achter de laten bij internetgebruikers die op uw bedrijfssite komen. Wilt u hier ook gebruik van maken, maar bent u niet bereid om er de hoofdprijs voor te gaan betalen? Het goede nieuws is dat wij er helemaal niet van houden om onze klanten met hoge tarieven te confronteren. Bij ons kunt u dus een kwalitatief hoogstaande website laten maken voor een zacht prijsje. Klinkt dit u als muziek in de oren, maar wilt u desondanks nog even wat meer informatie hebben over wat u zoal te wachten staan als u voor ons kiest? Lees dan even verder in de volgende alinea.

  In een handomdraai bovenaan in de zoekmachines

  Als u voor Een internetbureau kiest, dan kiest u overduidelijk voor een totaaloplossing. U zult dus beslist geen spijt krijgen van uw keuze voor ons. Een professionele website laten maken zal u absoluut geen windeieren leggen. Dat staat als een paal boven water. U plukt de vruchten van onze topdiensten. Dat staat vast. Bij ons is de klant nog echt koning, en dat merkt u aan onze:

  • geweldige service, waar u te allen tijde gebruik van kunt maken
  • lage prijzen die wij hanteren voor een website laten maken
  • ruime kennis en grote expertise op het gebied van webdesign
  • motivatie om uw wensen centraal te stellen
  • algehele gang van zaken en de klantgerichtheid

  Wilt u ook alleen zaken doen met een firma waarbij de wensen van de klanten hoog in het vaandel staan? Gunt u uzelf ook alleen het allerbeste en doet u het niet voor minder? Dan bent u bij Een internetbureau aan het juiste adres. Een website laten maken door ons, daar komt u echt verder mee. In deze tijden van Web 2.0 is een goede bedrijfssite onontbeerlijk en u doet er dan ook goed aan om met een ervaren professional in zee te gaan, die een mooi webdesign voor u ontwerpen kan. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan even contact met ons op.

  Voor meer info : http://www.orangedevdesign.nl/nieuws/een-website-laten-maken-tegen-een-voordelige-prijs/

  Tags: