• TOP 5 boeken over waarom u niet zonder marketingonderzoek kunt

  Reacties uitgeschakeld voor TOP 5 boeken over waarom u niet zonder marketingonderzoek kunt
  augustus 1, 2020 /  Internet marketing


  marketing research book

  David Ogilvy adviseert: “In Doubt – Do Market Research.”

  Ogilvy op reclame door David Ogilvy

  Ogilvy’s boek kan zowel nuttig zijn voor professionals als voor degenen die net beginnen met hun eerste stappen in reclame. De auteur schrijft heel gemakkelijk, alles is eenvoudig en duidelijk. Toch wordt hij niet voor niets erkend als een van de beste copywriters ter wereld! In het boek deelt hij zijn ervaring, geeft illustratieve voorbeelden, de lezer kijkt naar de advertentie vanaf de zijkant van de “keuken”, dat wil zeggen, hij ziet elke stap van de voorbereiding van het volgende reclamemeesterwerk. De auteur vertelt gemakkelijk over zijn mislukkingen en bespreekt hoe hij moest handelen om geen fout te maken.

  In het boek van David Ogilvy vind je veel simpele tips. Dit is een van haar kenmerken. Ik herinner me bijvoorbeeld duidelijk één ding: “Als je resultaten wilt, communiceer dan persoonlijk.” Dit advies is erg nuttig in mijn werk, want bij het organiseren van een nieuwe studie is het belangrijk om persoonlijk met de klant te praten en van binnenuit naar het werk van zijn bedrijf te kijken. Ogilvy praat ook veel over hoe je met een klant kunt communiceren en een relatie met hem kunt opbouwen.

  Ik vond het erg leuk dat het boek het grote belang van marketingonderzoek schetst, zegt Ogilvie heel hard. Volgens hem moet elk bedrijf, voordat het handelt, onderzoek doen (alleen een balsem voor de ziel).

  Dit boek geeft energie, inspireert nieuwe ideeën, maakt de lezer kennis met een genie en geeft een kick aan geweldige dingen! Lees verder en geniet ervan!

  Guerrilla Marketing Research door Robert Caden

  Dit is een van mijn favoriete boeken, het is direct gerelateerd aan mijn werk. Voor het eerst vond ik een publicatie over marketingonderzoek, waar geen “water”, geen “zware” terminologie is en, belangrijker nog, het is echt interessant om het te lezen. Ik was heel blij en had geen spijt van de tijd die ik heb doorgebracht!

  Dit boek staat altijd op mijn bureaublad. En als er een vraag opkomt, zal ik daarin altijd niet alleen een antwoord vinden, maar ook een pasklare oplossing. De auteur geeft scripts voor het uitvoeren van focusgroepen (veel advies), telefonisch onderzoek. Neem het gewoon, bewerk het een beetje en ga ervoor! Kaden noemt ook veel voorbeelden van onderzoek. Beschrijft te vermijden fouten. Het boek bevat het noodzakelijke minimum aan theorie en praktische “trucs”.

  In het boek vond ik het gedeelte ‘De juiste vragen stellen’ goed. Ik ontwikkel vaak vragenlijsten en de resultaten van de studie zijn afhankelijk van de juistheid van de vragen, dus de aanbevelingen van de auteur hebben me geholpen om enkele punten te begrijpen en mijn fouten te zien. “Vergeet bij het overwegen van vragen voor aankomend onderzoek niet de toepasbaarheid van de resultaten.”

  Ook overtuigde de auteur mij van het belang van het uitvoeren van zoekonderzoek, omdat zij het zijn die fouten helpen zien, het mogelijk maken om alles van tevoren te corrigeren en uiteindelijk kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare resultaten krijgen. Het boek van Robert Kaden is een echte praktische gids voor de wereld van marketingonderzoek!

  Marketingonderzoek door Gilbert Churchill Tom Brown

  Een heel dik boek! Dit is het eerste dat in me opkwam. Sterker nog, ik heb deze hele editie niet gelezen, maar ik wend me er altijd naar als ik iets niet weet. Het heeft ALLES over onderzoek.

  Om niet te zeggen dat het boek gemakkelijk en interessant is om te lezen. Het is een soort tutorial. Maar het bevat veel nuttige informatie en het helpt me om professioneel te groeien. Het boek is rijk aan terminologie en elke meester van zijn vak moet professionele termen kennen en gebruiken.

  Elk deel wordt gevolgd door een sectie Onderzoeksproject, die beschrijvingen van actueel onderzoek bevat. Een geweldige kans om te zien hoe theorie in de praktijk wordt gebracht.

  Er is erg coole (een ander woord werkt gewoon niet) informatie over het schrijven van rapporten. Alles ligt op de planken – ga zitten en schrijf je analytische meesterwerk!

  Vóór elk hoofdstuk worden educatieve doelen (vragen die moeten worden geanalyseerd) vastgesteld, en aan het einde is er een samenvatting, waar integendeel al vragen aan de lezer worden gesteld, zodat hij begrijpt hoe de informatie wordt geassimileerd. Alles is zoals op school! Maar handig.

  Als je niets weet van onderzoek, raad ik je aan dit boek te raadplegen. Het zal dienen als een goede basis voor het uitvoeren van marketingonderzoek. Lees en onthoud!

  Gedragseconomie door Dan Ariely

  Meest recent las ik het geweldige boek Behavioral Economics van Dan Ariely. Ik wil je niet vertellen waar de auteur het over heeft, want je moet haar gewoon zelf leren kennen!

  Dit is een boek over vreemde dingen die intelligente mensen doen. De jarenlange experimenten van wetenschapper Dan Ariely in gedragseconomie worden weerspiegeld in een meeslepend en serieus verhaal dat onthult hoe irrationeel we allemaal zijn in ons gedrag en hoe anderen er geld aan kunnen verdienen.

  De auteur vertelt over al zijn experimenten en vraagt ​​de lezer zelf hoe hij in een bepaalde situatie zou handelen. Als gevolg hiervan begin je je een echte deelnemer te voelen in zijn onderzoek. Het boek is gemakkelijk te schrijven en zal voor iedereen begrijpelijk zijn. Hieruit leert u:

  – Waarom, zonder iets te betalen, betalen we te veel;

  – Waarom zijn we zo blij om iets te doen, maar niet wanneer we ervoor betaald worden;

  – Waarom kunnen we onszelf niet dwingen te doen wat we willen doen (deze sectie heeft me geholpen een aantal van mijn problemen op te lossen).

  Instagram-marketing: Road to 100k Instagram Followers

  Dit e-boek is een uitgebreid overzicht van hoe je van Instagram-beginner naar een Instagram-expert of ondernemer gaat.

  In 3 jaar tijd heb ik meer dan 10 miljoen Instagram-volgers gewonnen voor mezelf en mijn klanten. Ik vertegenwoordig fulltime klanten. Het zijn reuzen in de branche die eigen bedrijven runt. Het maandelijkse inkomen van het bedrijf is hoger dan $ 500.000, en door elke dag tienduizenden doelvolgers aan te trekken, helpt het hen daadwerkelijk het bedrijf te laten groeien via sociale media.

  Wat ik in dit e-boek behandel:

  Bepaal welk merk je wilt starten op Instagram

  Maak een actieplan voor 12 maanden

  Hoe loyaliteit te vergroten tot 100.000 volgers

  Hoe u inkomsten kunt genereren met het volgende en uw account kunt gebruiken als hefboom

  Leer het volledige Instagram-algoritme 

  Ik zal je niets anders vertellen, ren en koop dit meesterwerk!)

   instagram content strategy

  https://marketingbook.shop/

  Tags:

 • Een website construeren is geen kinderspel!

  Reacties uitgeschakeld voor Een website construeren is geen kinderspel!
  juni 11, 2020 /  Internet marketing
  Helado

  webdesign belgië

  Je kunt gerustig stellen dat het ontwerpen van een website eigenlijk een ‘game’ is. HTML is heel gemakkelijk te leren en heeft basiskennis van veel regels en codes, zodat u snel uw eigen website kunt maken. Wanneer U een website willen bouwen, verandert de situatie. Het ontwerpen van een praktische website die zowel mooi als aantrekkelijk is, is een bijzonder complex thema dat veel verschillende niveaus van expertise vereist.

  Tegenwoordig wordt de markt voor webdesign geplaagd door een groot aantal zogenaamde webdesigners. Amateurwebdesigners komen zonder kennis op de markt en kunnen niet alle mogelijke gevolgen hebben. Vaak is de eigen kennis van de klant met de media niet voldoende om goed te beoordelen of hij te maken heeft met professionele partners. De website probeert u te begeleiden en u te voorzien van stevigere bagage en u te helpen bij het kiezen van de juiste leverancier. Als u geen functie heeft, kan de website de meeste functies waarschijnlijk niet uitvoeren. Onze aanpak is ontworpen om u zo compleet en effectief mogelijk afgewerkte gereedschappen te bieden.

  Technische mogelijkheden.

  Dan is er het ontwerp van de voorbeeldsite met een of meer volgende pagina’s. Na goedkeuring  wordt de website verder ontwikkeld. Publiceer de website gedurende het hele proces op internet, zodat u continu uw voortgang online kunt volgen. Dit contacteert altijd met klanten. Dit is de beste manier om een ​​website te ontwikkelen die aan ieders behoeften voldoet.

  Veel bedrijven die een website willen bouwen of hun website willen veranderen, beschikken doorgaans niet over voldoende expertise om een iets te ontwikkelen, zodat de website na oplevering volledig kan voldoen aan de eisen. Wij beschikken over voldoende vakkennis, ervaring en technologie om u een helder en effectief advies te geven. Voor bedrijven bieden wij de mogelijkheid om vooraf een website analyse uit te voeren. Daarna kunt u de wijzigingen aanpassen door ons. Als u ervoor kiest om onze diensten te gebruiken als reactie op onze bevindingen, worden de analysekosten van uw website in mindering gebracht op uw overdrachtsprijs.

  Om u echter wat informatie te geven, hebben we u geïnformeerd over de aspecten die u moet overwegen.

  Marketing van uw website

  Je website is compleet. Nu moet u manieren verkennen om op totaal verschillende manieren zaken te doen. U moet zich voorstellen dat uw bedrijf 24 uur per dag, 24 uur per dag toegang heeft tot klanten en bezoekers op uw website. U moet ervoor zorgen dat uw website daadwerkelijk bezoekers ontvangt. Deze taak vereist veel kennis over de evoluerende internettechnologie. Deze stap wordt echter meestal genegeerd. Er zijn veel technieken die effectieve resultaten kunnen opleveren.

  U moet ook twijfelen aan de geldigheid van de verstrekte informatie. Wat zijn de verwachtingen van potentiële bezoekers? Is het het beste om ze te zien? In bijzonderheden vermelden u contactgegevens, openingstijden, producten, voorwaarden, etc..De snelheid waarmee bezoekers informatie ontvangen. Te somige websites bieden geen telefoonnummers, adressen of e-mailadressen meer. U moet alle vragen stellen via het form.

  Heel vervelend en vervelend! Je moet meerdere velden tegelijk invullen. Stel bijvoorbeeld een vraag: ‘Bent u vandaag open?’; ‘Wat is uw adres?’; ‘Wat is de naam van uw verkoopmanager?’; ‘Ik zoek eigenlijk alleen uw telefoonnummer zodat dringende bestellingen kunnen worden geplaatst Neem contact met u op, maar … “Met andere woorden, in plaats van een brug te bouwen voor uw klanten, is het beter om de kloof te dichten.

  Veel bedrijven bouwen websites vanuit hun eigen perspectief, maar buitenstaanders weten soms niets over uw bedrijf, structuur, producten of willen uw website niet bezoeken. Om kritisch te worden, is het belangrijkste om veel empathie te hebben. Als de klant u vertelt dat u uw telefoonnummer of adres niet kunt vinden op de website, antwoord dan: meneer, hierboven! Controleer altijd of het een geldige notitie is. Deze informatie staat mogelijk op uw website, maar niet op de meest geschikte en logische plaats? Voor buitenstaanders die uw website nog nooit hebben bezocht, is alles zo redelijk, attent en eenvoudig als u denkt.  Neem contact met ons op en we bespreken verschillende mogelijkheden.

  E-mail: info@webdevelopmentapp.com 
  BE: +32 499 41 46 24 
  Franklin Rooseveltplaats 12, 2060 Antwerpen, Belgie

  https://webdevelopmentapp.com/nl/

  Tags: