Helado.be
Image default
Dienstverlening

Insolventierecht is nuttig

Wanneer u als schuldeiser veel openstaande schulden hebt en u hebt beu bent dat niemand u betaalt, kan u een beroep doen op een advocaat die gespecialiseerd is in insolventierecht in Antwerpen, zodat u uw geld kan recupereren. Zo hoeft u niet langer te wachten op uw geld en bent u er zeker van dat alles perfect afgehandeld wordt zover de mogelijkheden reiken.

Een expert insolventierecht kan uw leven redden

Door gebruik te maken van een advocaat die gespecialiseerd is in insolventierecht van Lossy Advocaten in Antwerpen, kunt u waarschijnlijk meer geld recupereren dan wanneer u het zelf zou proberen. Hun advocaten zijn erin getraind om u bij te staan en ervoor te zorgen dat er zoveel mogelijk schuld toch nog betaald wordt, ook al zijn uw schuldenaren failliet. Anders zou het wel eens kunnen voorvallen dat u zonder geld komt te zitten en u uw fortuin volledig kwijt bent. Zo kan er gebruikgemaakt worden van insolventierecht door de haven van Antwerpen om kleine onderaannemers of transportbedrijven die zich niet aan hun contract houden of failliet gaan, toch nog hun schuld te laten betalen. Een andere toepassing van het advocatenbureau Lossy Advocaten is de verdeling van goederen na een overlijden of een scheiding. Zij zorgen er dan voor dat de goederen een gunstige verdeling krijgen en u zeker niet met lege handen achterblijft. Een goede verdeling van goederen komt ook elk partij ten goede, omdat er dan nog weinig discussie kan zijn aangezien het allemaal geregeld werd met een advocaat erbij.

Gebruik de juiste diensten

Door het gebruik van een advocaat voor de verdeling van goederen, kan u ervan uitgaan dat het allemaal geregeld is met kennis van zake en de nodige expertise. Daardoor hoeft u achteraf geen ruzie meer te maken over de verdeling en is meteen ook alles definitief bepaald door de rechtbank en staat het zwart op wit geschreven. Zo kan er geen dispuut meer ontstaan en zijn de goederen die aan u toegewezen zijn ook sowieso effectief van u.

https://www.lossy-law.eu/nl