• Zoeken naar gerenommeerde slotenmakers in Rotterdam

  Reacties uitgeschakeld voor Zoeken naar gerenommeerde slotenmakers in Rotterdam
  oktober 7, 2016 /  Huishoudelijk
  Helado

  Het is moeilijk om in Rotterdam en omstreken de gepaste slotenmaker te vinden als je er een van doen hebt. Slotenmakers zonder scrupules kunnen je een fortuin kosten als je jezelf hebt buitengesloten uit je wagen of bij jou thuis en bovendien kunnen ze nog heel wat schade toebrengen aan je wagen of je voordeur.

  Om een vakkundige slotenmaker te vinden, is het wel de moeite om het volgende in gedachten te houden:

  Zoek iemand die een lokale en gekende handelszaak heeft in Rotterdam en die een vast netnummer heeft: als je nog eens problemen hebt, weet je waar hij opnieuw te bereiken is.

  Zoek een slotenmaker die geadverteerd heeft in de Gouden Gids. De kans dat iemand die geld uitgeeft om te adverteren met de noorderzon verdwijnt, is veel kleiner.

  Maak een afspraak betreffende de prijs alvorens je hem betaalt en spreek ook af hoe je hem betaalt. Overredingskracht mag hier zeker niet van pas komen.

  Als hun werkmethodes je op het eerste zicht niet aanstaan, aarzel dan niet om het contact af te breken, ook al heb je er dringend een nodig. Er zijn immers veel andere betrouwbare slotenmakers in en rond de omgeving van Rotterdam.

  Controleer hun werk en kijk de nieuwe sleutels na vooraleer ze vertrekken, dat kan je later veel tijd besparen.

  Als je het gevoel hebt dat je niet goed geholpen bent of dat je teveel hebt moeten betalen, kun je je wenden tot de “Master Locksmith’s” vereniging om een klacht tegen hen in te dienen. Je kan slotenmakers die een licentie hebben van MLA vinden op hun website en ze geven je advies als je denkt dat de normen niet werden opgevolgd. Het kan echt de moeite waard zijn om het telefoonnummer van een slotenmaker in Rotterdam in de nabijheid van je huis of kantoor, in je GSM op te slaan. Want dat zijn twee plaatsen waar je waarschijnlijk kunt vast komen te zitten.

  Als je iemand vindt die je aanstaat, sla hun nummer dan op in jouw GSM, want dat zal je een zekere gemoedsrust bezorgen als je later nog eens hetzelfde zou overkomen. Laat ons hopen dat het niet gebeurt!

  Michael Schapkul is eigenaar van Locksecure. Een gerenommeerd bedrijf met jarenlange kennis op het gebied van beveiliging. Mocht je je sloten binnenkort willen vervangen en een professionele slotenmaker in Rotterdam willen treffen, dan is Locksecure zeker aan te raden.

   

  www.locksecure.nl 

  Voor meer info :
 • Voorkom een burn-out

  Reacties uitgeschakeld voor Voorkom een burn-out
  augustus 3, 2016 /  Huishoudelijk
  Helado

  Wij zijn best een ambitieus volk en deinen niet weg van hard werken en lange dagen maken. Wanneer je een doel duidelijk voor ogen hebt is het makkelijk om alles te laten vallen en alleen maar daarmee bezig te zijn. Naast dat we zelf natuurlijk heel ambitieus zijn willen we ook heel graag onze baas en collega’s tevreden houden. De drukte hiervan kan soms doorslaan en leiden tot een burn-out.

  Wanneer mensen een burn-out ervaren voelen zij zich emotioneel helemaal uitgeput. Dit komt vaak voor na een periode van overspanning en stress. Dit leidt ertoe dat ze energie verliezen en zich hier heel gefrustreerd over kunnen komen. Daarnaast zijn mensen met een burn-out ook in een keer heel afstandelijk en geïrriteerd mede omdat ze een negatief oordeel ontwikkelen over zichzelf. Er zijn verschillende manieren om een burn-out te voorkomen. Vaak kan bewegen hier uitkomst bieden. Bewegen al is het even wandelen, kan ervoor zorgen dat je je veel positiever voelt en meer energie krijgt. Naast dat het fysiek heel goed voor je bent, werkt het mentaal ook heel kalmerend. Naast het bewegen is een goede nachtrust ook essentieel. Dit kan niet vaak genoeg benadrukt worden. Het is van belang om in de avond goed je rust te pakken. Hierbij is het belangrijk dat je een goed matras van www.just-dream.nl hebt die je nachtrust bevorderd. Deze kun je makkelijk online kopen bij just-dream.nl.  Naast een goede nachtrust en beweging is het ook heel goed om je prioriteiten te stellen en aan te kunnen geven wanneer iets te veel is. Natuurlijk is presteren belangrijk maar het moet niet ten kosten gaan van jezelf. Neem daarom genoeg pauzes en vakanties en geef aan wat te veel is.

  Burn-outs kunnen worden voorkomen door goed op jezelf te letten en te zorgen. Een goede nachtrust, beweging en voeding is hierbij essentieel.

  Voor meer info : https://www.just-dream.nl

  Tags: ,

 • Vliegenlamp met lijnplaat

  Reacties uitgeschakeld voor Vliegenlamp met lijnplaat
  april 10, 2015 /  Huishoudelijk

   

  Vliegenlamp met lijmplaat

  Wanneer je een eetgelegenheid hebt zoals een snackbar, een ijsjes kraam dan heb je nou eenmaal te maken met vliegende insecten. In de zomer heb je bijvoorbeeld last van wespen. En sávond kan je veel last hebben van motten.

  Ook hebben bakkerijen vaak heel de lente en zomer veel last van vliegen. Jaren geleden keken klanten hier nog niet zo na, het hoorde er nou eenmaal bij. Maar sinds de consument ook veel meer bewust is van zijn of haar gezondheid, verwacht hij of zij dat ook van uw zaak. Op hygiëne gebied wilt u natuurlijk niks anders!

  Of u nou een bakkerij, slagerij of misschien wel een Snackbar of pizza oven in uw keuken heeft staan, er zijn diverse vliegenlampen met lijmplaten die uw kwaliteit van uw bedrijf een stuk verhogen. Wanneer uw klanten geen last hebben van insecten geeft het een veel beter en schoner gevoel!

  Onze top 5 Vliegenlampen met kleefplaten:

  1. De Flystopper GB30
  2. Flytrap Ft40
  3. Satalite 18 Vliegenvanger
  4. De Ntc15 wespen en vliegenvanger
  5. De Flystopper fc30

  Waarom juist kiezen voor een vliegenlamp met lijmplaten? Omdat deze methode geluids en geurvrij is dan wanneer u zou kiezen voor een vliegenvanger met electro platen. Op deze manier kun je aan vliegenbestrijding doen, zonder dat uw klanten er erg in hebben.

  Naast deze 5 vliegenvangers hebben wij ook een breed scala aan andere producten. Wij kunnen uw keuken zelfs helemaal vrijmaken van kruipende insecten en ongedierte zonder dat u gif of iets dergelijks hoeft te gebruiken.

  Al deze vliegenvangers kun je bestellen via:
  www.antivliegenshop.nl

  Voor meer info :

  Tags: , ,

 • Een nieuwe WC-Bril kent vele voordelen

  Reacties uitgeschakeld voor Een nieuwe WC-Bril kent vele voordelen
  december 28, 2014 /  Huishoudelijk
  Helado

  Waarom wcbrilkopen.nl?

  Je bent hiet terechtgekomen omdat je verhuis bent, of van plan bent je toilet of badkamer te renoveren en daarbij jouw oude, versleten toiletbril wilt vervangen. Om daar nou stad en land voor af te zoeken naar een echt leuke bril vond je niks, dus ben je op Google of een andere zoekmachine gaan zoeken. En al snel kwam je hier terecht. Wvbrilkopen.nl is namelijk de nummer 1 site voor iedereen die op zoekt is naar een toilet zitting die gemaakt is met de laatste technologische innovaties, or volgens de meest moderne trends. Door hier terecht te komen heb je eigenlijk het meeste werk al gedaan. Onze uitgebreide selectie van brillen is namelijk zeer smakelijk te doorzoeken op onze site, en ook het bestellen van jouw nieuwe bril gaat zeer eenvoudig. Ongeachte de prijsklasse is elke bril die wij verkopen van uitstekende kwaliteit en natuurlijk hebben wij de laagste prijzen. Dus zoek niet verder dan hier!

  “Waarom zou ik een nieuwe wc bril koppen?”

  De vraag moet eigenlijk zijn, waarom niet? Het is een artikel die ondanks zijn stevigheid uiteindelijk toch aan vervanging toe is. Omdat na vele jaren trouwe dienst de scharnieren toch versleten zijn, of omdat de zitting eigenlijk niet meer bij deze tijd hoort. Ook bij WC-brillen is er sprake van mode trends en technologische innovaties, waardoor een nieuwe bril toch echt iets kan toevoegen. Een softclose bril bijvoorbeeld, zorgt ervoor dan de bril of klep nooit meer naar beneden vallen. Of als je van comfort en luxe houdt dan is er de zelfreinigende toiletbril. En natuurlijk kun je in plaats van jou saaie, oude bril ook voor een model gaan met een prachtige kleur, or mooi ontwerp. Zelfs als jouw voorkeur uitgaat naar een wat meer standaard ontwerp zal hij toch lichter, comfortabeler or slijt vaster zijn dan jouw oude bril. Kijk op onze webwinkel voor jou nieuwe zitting!

  Voor meer info : http://www.wcbrilkopen.nl/blog/

  Tags: , , , , ,

 • Kaarsen

  Reacties uitgeschakeld voor Kaarsen
  oktober 8, 2013 /  Huishoudelijk
  Helado

  Bolsius kaarsen staan bekend om hun prima kwaliteit. De kaarsen branden mooi zonder een wapperende vlam. Tevens geven de kaarsen geen zwarte roet af. De kaarsen zijn er in vele verschillende maten, soorten en kleuren te krijgen. Wat dacht u van de rustieke stompkaarsen. Deze zijn er in 7 verschillende maten te krijgen. De grootste maat is de kaars van 300/100 mm. Deze kaarsen zijn een lust voor het oog en staan heel mooi als decoratie op uw tafel ergens in huis. Kaarsen worden heel het jaar gebruikt maar m.n. tijdens de donkere maanden zie je in ieder huis kaarsen branden. Het geeft veel sfeer en gezelligheid. Neem nu de dinerkaarsen die ook in verschillende kleuren zijn te krijgen. Wij hebben tevens de bijpassende zilverkleurige kandelaars. Tijdens een etentje een kandelaar met brandende kaarsen op tafel is altijd een succes. Ook hebben wij speciaal samengestelde cadeaus met kaarsen te koop. Het zijn tableau met daarop verschillende kaarsen en aangevuld met artikelen van o.a. Countryfield en Appletree. Ook zijn er kleine cadeaus te koop. Leuk om te geven of te krijgen. Allemaal makkelijk en veilig online te bestellen. De bestellingen worden binnen 2 werkdagen geleverd via PostNL in Nederland en via DHL in Belgie.

  Voor meer info : http://www.kaarsen-online.nl

  Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,