Helado.be
Image default
Relatie

Hoe omgaan met flirten in een relatie

 

Hoe reageren als iemand ongewild een oogje op je heeft

Vanmorgen kreeg ik een berichtje in de bus van de overbuurman. Hij schrijft mij dat hij al enige tijd erg verliefd op mij is. Enigszins merkte ik dat wel, altijd als ik buiten liep en we troffen elkaar hield hij mij zolang aan de praat. De laatste paar dagen ging het zelfs wat verder dan alleen maar praten. Kleine aanrakingen waar ik eigenlijk niet van gediend ben. Ook kwam ik er achter dat hij wel wat vaak heen en weer voor mijn huis liep. Ik begon het zelfs een beetje eng te vinden. En nu dan dit briefje in de bus. Wat moet ik hier nu weer mee. Ik ben best wel bang voor de eerstvolgende keer dat ik hem tegenkom. Misschien gaat hij dan wel vragen of ik het briefje heb gelezen en wat het antwoord daarop is. Ik ben best bang om hem af te wijzen. Wat moet ik nu toch? 

Ik bedrieg mijn vrouw met een milf. Het kan iedere man overkomen. Stiekem kick je op een milf. De gedachte om met een vrouw van een andere man een date te hebben. En de gedachte naar mogelijk veel meer. Voor al deze mannen is de website veiligedating.nl. Hier komen namelijk veel vrouwen die van mening zijn dat hun huidige man maar slecht presteert.

Voor meer info : http://www.veiligedating.nl/