• Verzamel je objecten? Hou ze veilig!

  Reacties uitgeschakeld voor Verzamel je objecten? Hou ze veilig!
  december 4, 2020 /  Hobby en vrije tijd

  Nog steeds is verzamelen voor veel mensen een hobby die met veel plezier wordt uitgevoerd. Van postzegels tot kristal en van stickers tot exclusieve poppen. Verzamelingen zijn erg uiteenlopend. Van verzamelingen die geen waarde vertegenwoordigen, tot een collectie die erg veel geld waard is.  Afhankelijk van de voorwerpen die worden verzameld, kan het belangrijk zijn ze veilig opgeborgen te houden.

  Schade in huis voorkomen

  Staat jouw verzameling in huis op een plek waar veel langs wordt gelopen, zorg dan dat het geheel veilig achter slot en grendel staat.  Voorkomen is immers beter dan genezen. Je hebt met grote zorg je verzameling samengesteld, zonde om dit in een moment van onoplettendheid kapot te zien gaan.  Een vitrinekast kan een goede manier zijn om jouw verzameling op een mooie wijze uit te stallen. Veilig achter deuren opgeborgen, maar wel goed te bewonderen. Heb je kleine kinderen in huis, dan is het aan te raden, een slot op de kast aan te brengen. Dit maakt het inbrekers ook meteen lastiger om jouw verzameling mee te nemen.

  Waarde bepalen

  Jouw hobby kan in een aantal gevallen veel waarde vertegenwoordigen.  Het is daarom slim, je verzameling goed in kaart te brengen. Een waardebepaling is niet alleen handig voor jou, het is ook belangrijk voor een eventuele verzekering. Vaak heb je niet direct in de gaten wat je in de loop der jaren aan waarde hebt verzameld. Hier inzicht in krijgen is dus belangrijk. 

  Verzameling aan het zicht onttrekken

  Als je met bloed, zweet en tranen je verzameling hebt samengesteld, wil je voorkomen dat iemand dit afhandig maakt.  Zorg daarom dat je de dure items niet in het zicht hebt staan. Een slaapkamer op de eerste verdieping is een goede plek voor je collectie.  Eventueel geïnteresseerden zullen dus niet zomaar te weten komen, dat jij dure materie in huis hebt staan. 

  Beveiliging en verzekering

  Heb je de collectie aan het zicht onttrokken, dan is het tijd om te zorgen voor een goede beveiliging van je huis. Dit is natuurlijk een investering, maar een gedegen slot is ook reden voor de verzekeraar om jou korting aan te bieden.  Het voordeel ligt dan binnen handbereik. De rust die je koopt door aandacht te hebben voor goede beveiliging van jouw hobby is onbetaalbaar.  Zorg dat je geen aandacht op social media schenkt aan jouw verzameling. Tegenwoordig is vrij eenvoudig om in kaart te brengen, waar iemand woont.  Hiermee breng je mensen op verkeerde ideeën en dat wil je voorkomen. Houd je hobby dus lekker privé, dan kan je er zoveel mogelijk zorgeloos van genieten.

 • Liever al je moed bijeenrapen en op iemand vreemd afstappen of… ?

  Reacties uitgeschakeld voor Liever al je moed bijeenrapen en op iemand vreemd afstappen of… ?
  mei 12, 2014 /  Hobby en vrije tijd
  Helado

  Speeddating Leuven is het proberen waard!

  Ben jij niet het type om in ware casanova stijl op een wildvreemde persoon af te stappen in de discotheek? Heb jij ook geen beproefde openingszinnen in je broekzak steken om die persoon te overtuigen om je beter te leren kennen? Geen nood, want er zijn gelukkig heel wat alternatieven om met andere singles aan de praat te geraken!

  Speeddating Leuven bijvoorbeeld brengt minstens 7 singles uit jouw regio en van jouw leeftijd samen op 1 locatie. Dat is erg handig want zo ontmoet je op 1 avond meerdere vrijgezellen met wie je allemaal 7 minuten gaat kennis maken. Na elke 7 minuten schuiven de heren door naar een volgende te ontmoeten dame en zo beleef je een hele avond vol boeiende gesprekjes.

  Na de speeddate in Leuven kan je eerst nog even blijven napraten aan de bar als je dat wil, voor je naar huis vertrekt, want dan ga je weer aan de slag. Tijdens het speeddaten in Leuven heb je heel wat nieuwe mensen leren kennen en misschien zitten daar wel singles met wie je graag opnieuw zou afspreken?

  Via de websites van Speeddating Leuven, Speeddating Gent of een van onze andere locaties in Vlaanderen, kan je aanduiden met wie het wel klikt. Is die interesse wederzijds, dan worden er contactgegevens uitgewisseld zodat je je date kan plannen.

  Bij speeddating kan je dus lekker anoniem een gezellige avond beleven met andere singles uit de buurt, want je geeft enkel je voornaam en de eerste letter van je familienaam vrij tijdens de avond zelf en enkel bij een “match” wordt extra informatie vrijgegeven.

  Tenzij je natuurlijk geen Casanova, maar een echte Don Juan bent die de avontuurlijke uitdaging in de discotheek wél ziet zitten…

  Voor meer info : http://www.speeddatingleuven.be

  Tags:

 • Een avondje nieuwe mensen ontmoeten? Ga speeddaten!

  Reacties uitgeschakeld voor Een avondje nieuwe mensen ontmoeten? Ga speeddaten!
  mei 12, 2014 /  Hobby en vrije tijd
  Helado

  Je kent dat gevoel wel. Je hebt zin om nieuwe mensen te leren kennen en eens een avond voor jezelf te hebben, maar door je werk en andere bezigheden, vind je de tijd niet. Dan is speeddaten zeker iets voor jou!

  Tijdens een speeddate ontmoet je 7 mannen of vrouwen in 7 minuten per persoon. De ideale oplossing als je weinig tijd hebt, maar toch je sociale contacten wil uitbreiden. In een gezellige setting maak je met elkaar kennis en heb je een snelle babbel. Wil je iemand achteraf terugzien? Dan kan je dat aangeven. Wil de andere persoon dat ook, dan heb je een match en krijg je elkaars gegevens om verder contact te leggen en wie weet op een langere date te gaan. Je weet nooit dat er verder nog een mooi verhaal van komt.

  Speeddaten zit in de lift in Vlaanderen. Steeds meer singles doen mee aan het unieke concept om op korte tijd heel wat verschillende mensen te ontmoeten. Vandaag kan je al speeddaten in Gent, Antwerpen, Mechelen, Brugge, Leuven, Kempen, Meise en Hasselt. Er is speeddating voor alle leeftijden, van 18 tot 65 jaar, ingedeeld in passende leeftijdscategorieën. Zowel voor mannen als vrouwen.

  Kortom, zin om een avond leuke singles te ontmoeten zonder schuldgevoel over je drukke agenda? Ga dan speeddaten bij jou in de buurt!

  Voor meer info : http://www.speeddatingvlaanderen.be

  Tags: , ,

 • Dating met echte vrijgezellen? Neem een kijkje op Speeddating-belgie.be!

  Reacties uitgeschakeld voor Dating met echte vrijgezellen? Neem een kijkje op Speeddating-belgie.be!
  april 27, 2014 /  Hobby en vrije tijd
  Helado

  Speeddating-belgie.be: direct dating sessies op locatie

  Dating of daten doen we steeds frequenter . We zijn ook met steeds vaker single . Online dating is hierbij zeer populair maar niet altijd even effectief en veilig. Er zijn nu eenmaal valsspelers in het spel die met onechte profielen werken die automatische mails versturen naar alle nieuwe inschrijvers. En net daarom is er een perfect alternatief voor online daten waarbij u gegarandeerd in contact komt met diverse vrijgezellen. Het concept heet Speeddaten en wordt nu wekelijks gepromoot door Speeddating-belgie.be, en dit op diverse locaties in Limburg, Antwerpen en Leuven.

  U kiest een locatie naar keuze, met bijpassende leeftijdsgroep en schrijft zich in. Betalen voor de speeddating doet u gewoon online met PC banking. Voor een klein inschrijvingsbedrag kunt u in contact komen met 7-10 vrijgezellen die ook op zoek zijn naar de liefde van hun leven. We maken er een gezellige avond van, want u krijgt immers ook een drankje en 2 hapjes bij, met kers op de taart, een tegoedbon van Visaversa voor een snit en brushing all-in, zowel voor de dames als de heren. Zo is dating nog nooit zo makkelijk geweest. Neem een kijkje op onze website voor meer info: Speeddating-belgie.be

  Voor meer info : http://www.speeddating-belgie.be/

  Tags: ,

 • Meer dates op één avond? Speeddating van www.speeddating-belgie.be

  Reacties uitgeschakeld voor Meer dates op één avond? Speeddating van www.speeddating-belgie.be
  februari 13, 2014 /  Hobby en vrije tijd
  Helado

  Speeddating België

  Speeddating is het concept waar meerdere singles elkaar ontmoeten. Deze unieke vorm van dating geeft je naast de mogelijkheid om meerdere dates te vinden ook meer zelfvertrouwen. De interactie met meerdere personen zorgt voor een gewenning waardoor je veel zelfzekerder overkomt. Bij Speeddating-belgie.be gebeuren de speeddatings  op buitengewone toplocaties in Brussel, Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen. Meer en meer mensen nemen deel omdat het zo’n toffe en productieve manier is om in een korte tijdsspanne heel veel singles te ontmoeten. De beste speeddating agenda en tips voor speeddating vind je op www.speeddating-belgie.be. Deze ongedwongen en laagdrempelige manier van dating is zeer hot in België. Speeddating is een uitstekende manier om zoveel mogelijk dates te scoren. 

  Speeddating avonden zullen vanaf april 2014 wekelijks worden georganiseerd door Speeddating-belgie.be. Dit opstartend bedrijf is een nieuwe Belgische speler die deel uitmaakt van het dating – en relatiebureau Rich Romance. Wenst u zich in te schrijven voor een speeddating avond? Surf dan zeker eens naar Speeddating-belgie.be!

  Speeddating bestaat uit groepjes van 7-10 mannen en vrouwen die elkaar gedurende 10 minuten leren kennen en dit in een aangename en mooie setting. Bedeoling is dat men gedurende deze speeddating een 3 matches overhoud die dan aan het einde van de avond aan elkaar worden overhandigd. Met deze gegevens kunnen dan deelnemers met gedeelde interesses en voorkeuren met elkaar in contact komen en de eerste kennismaking tot een meer diepgaander gesprek laten voeren.

  Spreekt deze manier van dating u ook aan? Neem dan vooral een kijkje op de website van Speeddating-belgie.be. U kunt er zich inschrijven voor een locatie naar keuze!

  Voor meer info : http://www.speeddating-belgie.be

  Tags: ,