• Kom van uw klachten af met pijnrevalidatie

  Reacties uitgeschakeld voor Kom van uw klachten af met pijnrevalidatie
  september 20, 2018 /  Gezondheid

  Ervaart u vaak pijnklachten aan bijvoorbeeld uw schouder of nek? Dan wilt u daar natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Gelukkig is er pijnrevalidatie waardoor u mogelijk snel van uw klachten afkomt. En dat terwijl u vroeger vol in het leven stond en nergens last van had. Vaak komen de chronische pijnklachten niet alleen uit het lichaam, maar speelt gedrag, gezondheid en maatschappelijke participatie ook een rol. Daarom richten de specialisten van Revalis zich niet enkel op de ziekte en zorg, maar juist op de maatschappelijke participatie. Zo wordt er tijdens de pijnrevalidatie fysiotherapeutische behandelingen met psychologische bijeenkomsten gecombineerd, zodat u na een tijdje om kunt gaan met uw chronische pijnklachten. U wilt toch ook weer meedoen in de maatschappij?

  Pijnrevalidatie bestaat uit drie fasen

  Pijnrevalidatie begint met een uitgebreide screening als u kiest voor Revalis. Dit gebeurt om uw situatie in kaart te brengen en een zo goed mogelijke behandeling aan te bieden. Aan de hand van de uitkomst volgen aanvullende vragenlijsten zodat tijdens het eerste consult direct bij de kern begint. Wanneer u in aanmerking komt voor het pijnrevalidatieprogramma, worden er aanvullende fysieke en mentale onderzoeken gedaan. Wanneer alle resultaten binnen zijn, bespreekt het gehele revalidatieteam wat een juiste behandeling voor uw pijnklachten is. Het begin van het traject zal als intensief ervaren worden, wat langzaam afbouwt. Na ongeveer tien weken moeten de pijnklachten aanzienlijk minder zijn. Uiteraard wordt u na het behandelingstraject begeleidt totdat u de nieuwe aangeleerde vaardigheden de dagelijkse situaties kunt toepassen.

  Onverklaarbare lichamelijke pijnklachten. Hoe komt u ervan af?

  Heeft u veel lichamelijke klachten waarvoor u geen oorzaak kunt aanwijzen? En bent u al bij meerdere specialisten op dit vlak geweest? Helaas heeft niets geholpen en ervaart u op de dag van vandaag nog dezelfde onverklaarbare klachten. Maar hoe komt u er nu van af? Of hoe kunt u ermee omgaan zodat u uw leven weer kunt oppakken? Daarvoor gaat u naar Revalis. Hier doen gespecialiseerde behandelaars onder toezicht van een revalidatiearts er alles aan om de lichamelijke pijnklachten naar de achtergrond te brengen. Na de pijnrevalidatie staat u weer volop in het leven en kunt u weer volledig participeren in de maatschappij.

  Tags:

 • U kunt met al uw klachten terecht bij de huisarts in Eindhoven

  Reacties uitgeschakeld voor U kunt met al uw klachten terecht bij de huisarts in Eindhoven
  september 12, 2018 /  Gezondheid

  Als u net in Eindhoven bent komen wonen en een nieuwe huisarts zoekt, is het belangrijk dat deze verschillende soorten zorg aanbiedt. Huisartsenpraktijk Keunen adviseert u graag bij verschillende klachten en voert tevens kleine behandelingen uit. Zo voert de huisarts in Eindhoven kleine chirurgische ingrepen uit. U kunt ook langskomen op het wrattenspreekuur of het spreekuur voor de risicogroep hart- en vaatziekten en chronische longziekten. Daarnaast wordt vaatonderzoek in de benen uitgevoerd en kunt u hulp krijgen bij het stoppen met roken. U profiteert daarbij van ruime openingstijden.

  Huisarts in Eindhoven biedt altijd zorg op maat

  Iedereen heeft behoefte aan een andere soort zorg. Daarom is het belangrijk dat de huisarts in Eindhoven goed naar uw klachten en wensen luistert. Zo kan hij de juiste behandeling geven. Gelukkig ontvangt u bij de huisarts in Eindhoven van Huisartsenpraktijk Keunen altijd zorg op maat. Dit houdt in dat u terechtkunt voor een breed pakket aan eerstelijns zorg, zoals consulten, kleine ingrepen en spoedgevallen. Moet u doorgestuurd worden? De specialist werkt nauw samen met specialisten uit het Maxima Medisch Centrum, het St. Anna Ziekenhuis en het Catharina Ziekenhuis. Zo weet u zeker dat u altijd de beste zorg ontvangt.

  Bij de huisarts in Eindhoven maakt u gemakkelijk gebruik van het elektronisch consult

  Bijna alles is via het internet te regelen. Zelfs contact met uw huisarts in Eindhoven via internet is mogelijk. Bij Huisartsenpraktijk Keunen neemt u gemakkelijk contact op voor een elektronisch consult. Heeft u een vraag aan uw huisarts of praktijkbegeleider? En denkt u dat het niet nodig is om een afspraak te maken, maar wilt u wel graag even contact met de huisarts in Eindhoven? Dan stelt u deze vraag gemakkelijk via het elektronische formulier. U ontvangt dan binnen twee werkdagen een antwoord op uw vraag. Is het nodig, dan neemt de huisarts of praktijkbegeleider telefonisch contact met u op.

  Tags:

 • Alle voordelen van hulpmiddelen voor ouderen

  Reacties uitgeschakeld voor Alle voordelen van hulpmiddelen voor ouderen
  augustus 9, 2018 /  Gezondheid

  Om langer zelfstandig thuis te kunnen wonen is het van belang dat u dagelijkse handelingen, zelfstandig kunt uitvoeren. Soms is hier wat extra hulp bij nodig. Hulp hoeft niet altijd vanuit andere mensen te komen, een zorghulp of bijvoorbeeld familie inschakelen is niet altijd nodig. Als u nog redelijk zelfstandig bent, maar toch wat moeite hebt met dagelijkse handelingen, zijn er tal van hulpmiddelen die u kunnen helpen. Van hulpmiddelen bij aankleden tot hulpmiddelen voor in de keuken. Het kan u net even dat stukje zelfstandigheid teruggeven. Ook kan het onvoorziene ongelukken voorkomen. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen.

  Hoe zorgt u dat u voldoende beweegt?

  Stilzitten is natuurlijk nooit goed, voor niemand. Voor ouderen is nog meer van belang. Achteruitgang gebeurt sneller dan u misschien denkt. Probeer daarom stilzitten te voorkomen. Alleen een beetje beweging per dag is eigenlijk al niet voldoende. Het is belangrijk dat u ook intensief uw spieren traint. Dit is erg belangrijk om de spieren sterk te houden. Twee keer per week intensief uw spieren trainen, behoudt en verbetert zowel kracht als coördinatie. Dit is vooral belangrijk voor uw beenspieren. Het geeft een positief effect op uw balans bij opstaan en lopen. Ouderen denken vaak dat sporten voor hen nog weinig zin heeft. Uit onderzoek blijkt dat sporten net zo effectief is voor ouderen, als voor fitte jongeren. Zorg dus dat u in beweging blijft. Heeft u geen ervaring met sporten en zou u hier graag goede begeleiding in willen? Zoek dan een sportschool in de buurt zodat u onder deskundige begeleiding kunt gaan sporten. U hoeft niet perse de sportschool in te duiken om fit te blijven. Liever thuis sporten? Denk dan eens aan een fietstrainers of gymnastiek banden. Een stevige wandeling buiten kan natuurlijk ook geen kwaad!

  Durf te kiezen voor een hulpmiddel

  Kiest u voor een hulpmiddel, dan kiest u voor vooruitgang voor uzelf. Mobiliteitsbeperkingen zijn vaak, moeite met lopen, het dragen van een tas of moeilijk opstaan en bukken. Dit wordt vaak veroorzaakt door klachten zoals artrose of reuma. Uiteindelijk kunnen deze klachten uw sociale contacten belemmeren en dit kan leiden tot eenzaamheid. Hulpmiddelen kunnen hierbij een goede stap zijn. Ze vergroten de zelfredzaamheid en u voelt zich minder beperkt. De stap om een hulpmiddel aan te schaffen wordt steeds minder groot. Hulpmiddelen zijn tegenwoordig een stuk beter ontworpen. Zo is het rondlopen of gebruiken van een hulpmiddel een minder grote stap geworden voor veel mensen. Als u niet open staat voor het gebruiken van een hulpmiddel, blijft u eerder zitten en komt u steeds minder buiten. Mobiel blijven is tevens erg goed voor uw gezondheid. Het is belangrijk dat u een hulpmiddel niet ziet als een verlies. Bedenk dat het juist prettig is om uw zelfstandigheid zo lang mogelijk te kunnen behouden.

  Hulpmiddelen voor slechtzienden

  Een verslechterde gezondheid is al erg genoeg. Helaas kan dit niet altijd opgelost worden, maar het kan wel een stukje makkelijker gemaakt worden om hiermee te leven. Ouderen zien slechtziendheid vaak als een achteruitgang waar ze niet aan toe willen geven. Toch kan het hun dagelijks leven erg beïnvloeden. Lezen of televisie kijken wordt een hele opgave. Alleen een bril is vaak niet voldoende. Gelukkig zijn er hulpmiddelen voor slechtzienden. Om beter te kunnen lezen, en uw ogen meer rust te geven is een vergrootglas met een lichtje een goede oplossing. Zo worden de kleine lettertjes weer een stukje makkelijk om te lezen. Vergrootglazen zijn er in alle soorten en maten. Je kunt er voor kiezen om een handsfree vergrootglas te gebruiken of een vergrootglas met koord. Ook een vergrootleesliniaal kan een erg fijn hulpmiddel zijn. Door de bolling is deze zowel te gebruiken als liniaal, als een vergrootglas. Deze hulpmiddelen voor slechtzienden zijn gemakkelijk mee te nemen en ontlasten uw ogen.

  Mobiel blijven is dus erg belangrijk. Zie daarom een hulpmiddel niet als een achteruitgang. Kies voor een hulpmiddel waar u echt baat bij heeft en u vult de gemakken ervan zelf ervaren. Of u nu kiest voor hulpmiddelen bij het aankleden, hulpmiddelen voor slechtzienden, hulpmiddelen ouderen, hulpmiddelen voor in de keuken of een ander hulpmiddel, alle soorten hulpmiddelen bieden comfort en zelfstandigheid.

  Voor meer info : https://hetohc.nl/

  Tags: , , ,

 • Koop verschillende artikelen, waaronder een postoel, voor in een rond het huis

  Reacties uitgeschakeld voor Koop verschillende artikelen, waaronder een postoel, voor in een rond het huis
  april 24, 2018 /  Gezondheid

  Druk op zoek naar artikelen en hulpmiddelen die uw dagelijks leven een stuk makkelijker kunnen maken? Denk hierbij aan een postoel en dergelijke. Zoekt u bijvoorbeeld een wandelstok, rollator, rolstoel of een urinaal herenmodel? U vindt het allemaal in de webshop van Vos HealthShop. Alle producten van deze specialist zoals een postoel, zijn tegen een scherpe prijs online te kopen. Zo vindt u een speciale budgetlijn zodat iedereen de nodige artikelen aan kan schaffen. Heeft u de juiste producten gevonden, dan plaatst u deze eenvoudig in het winkelmandje. U betaalt veilig met iDEAL of PayPal. U zult al snel gebruik kunnen maken van uw bestelde producten.

  Een postoel voor in huis kopen

  Wordt het voor u een steeds groter wordende uitdaging om naar het toilet te gaan in uw eigen woning? In de webshop van Vos HealthShop vindt u een breed assortiment aan hulp artikelen voor in en rondom het huis, waaronder een postoel. Hier vindt u zowel een traditionele postoel als een moderne versie van de postoel. Beide postoelen zijn ideaal voor in uw slaapkamer of badkamer en wordt standaard geleverd met een emmer die eenvoudig onder de stoel te bevestigen is. Alle postoelen die online te kopen zijn, zijn goed te reinigen en daarom ideaal om in de gewenste ruimte te plaatsen. Wij helpen u met een postoel kopen bij Vos Health Shop.

  Een comfortabele en stabiele postoel kopen

  U wilt wel degelijk lekker kunnen zitten wanneer u met uw hard verdiende geld een postoel aanschaft om het naar de wc gaan makkelijker te maken.  In het assortiment van de specialist vindt u postoelen met een zachte en grote zitting die voor optimale comfort zorgen. De bak is af te sluiten met een deksel waardoor de postoel ook als een normale stoel gebruikt kan worden. Belangrijk is dat de stoel eenvoudig te reinigen is en op de juiste hoogte versteld kan worden. Wilt u de postoel uitproberen voordat u deze gaat kopen? Dat kan! U bent van harte welkom in de winkel in Amsterdam. Hier voorzien de enthousiaste medewerkers u van professioneel en persoonlijk advies zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. 

  Tags:

 • Hoe minder snel ejaculeren

  Reacties uitgeschakeld voor Hoe minder snel ejaculeren
  oktober 8, 2016 /  Gezondheid

  Bedenk een paar punten die bij mannen onderling taboe zijn, en waar dus nooit over wordt gesproken onderling. Wedden dat te snel slagen in dat rijtje voorkomt? Vroegtijdig ejaculeren is namelijk niet bepaald iets waar je snel open over zal praten met je vrienden terwijl jullie samen gezellig aan de borrel zitten of in de kroeg zijn. Je denkt dan ook al snel dat je de enige bent met dat probleem, en dat je er maar mee moet leren leven, terwijl dit absoluut niet het geval is. Dit probleem leeft bij veel meer mannen dan alleen maar bij jou, en we zullen je dan ook een paar adviezen meegeven hoe je minder snel klaar zal komen tijdens de geslachtsgemeenschap.

  Denk aan wat anders

  Bij veel mannen zit de oorzaak van vroegtijdig ejaculeren tussen de oren. Het is juist het probleem wat we zojuist benoemden wat voor veel problemen zorgt. Vroegtijdig een orgasme krijgen zit enorm in de taboe sfeer. Je hebt het gevoel dat je voortdurend faalt als man, en dat heeft zijn uitwerking op jouw erectie. Wanneer je dat gevoel namelijk hebt, heb je juist last van een vroegtijdige zaadlozing. En daardoor voel je je nog beroerder, kortom; je belandt in een neerwaartse spiraal. De enige manier om daaruit te komen is een mind switch maken. Praat erover met je partner, en kom samen tot een oplossing.

  Pak de boosdoener aan

  Wanneer het probleem bij jou niet in je gedachten zit, maar lichamelijk is zal je eikel doorgaans te gevoelig zijn. Een van de redenen om dat aan te pakken is het gebruik van een rubbertje tijdens de daad. Hierdoor wordt je hele lid minder gevoelig tijdens de daad en vrijen jullie extra veilig en langer.  Een andere methode is de knijpmethode. Tijdens het vrijen trek je je jonge heer even terug en knijpt in het bovenste gedeelte. Door de pijnprikkel duurt het langer voor je klaarkomt. Nog een methode is de gelmethode. Door het aanbrengen van Melite Delay op je eikel wordt deze minder gevoelig. Jullie kunnen nu langer genieten.

  Voor meer info : https://www.delay-gel.nl/orgasme-uitstellen-man/

  Tags: ,

 • Medisch pedicure in Amsterdam spoort voetproblemen snel op

  Reacties uitgeschakeld voor Medisch pedicure in Amsterdam spoort voetproblemen snel op
  augustus 3, 2016 /  Gezondheid

  U wilt natuurlijk van uw voetproblemen af. Ga daarom naar de medisch pedicure in Amsterdam. Voetgezondheidscentrum Cees Tak te Amsterdam is een gezondheidscentrum waar u terecht kan voor al uw voetproblemen. Onze geschoolde voetspecialisten weten raad met ieder voetprobleem en kunnen dat oplossen met ofwel een medisch pedicure ofwel een podologiebehandeling. Of het nu gaat om likdoorns, ingegroeide nagels of problemen met uw houding of uw beweging, u kunt altijd bij ons terecht. Al onze medewerkers zijn geschoold en daardoor gespecialiseerd op hun vakgebied. Zij beschikken over de juiste kennis en ervaring en weten daardoor een voetprobleem snel op te sporen en op te lossen. Daar profiteren onze patiënten alleen maar van. Wij helpen mensen met voetproblemen in Amsterdam en omgeving.

  Medisch pedicure en podologie Amsterdam: persoonlijk advies

  Wanneer u last heeft van uw voeten is het raadzaam om eens langs een voetenspecialist te gaan. De meeste mensen weten dat wel. Wat veel mensen niet weten is dat ook klachten aan bijvoorbeeld de rug ook veroorzaakt kunnen worden door een probleem aan de voeten. Een verkeerde houding kan een oorzaak zijn. Ook dan is het aan te raden om een voetverzorgingscentrum als Cees Tak in Amsterdam te bezoeken. Onze specialisten kunnen de oorzaak van iedere klacht aan het lichaam herleiden naar een probleem met de voeten en dit probleem aan oplossing met een passende behandeling, zoals een medisch pedicure of een podologiebehandeling. Ook kunnen zij persoonlijk advies geven, zodat u weet wat u thuis kunt doen om uw klachten te verminderen.

  Medisch pedicure en podologie Amsterdam: collectie voor dames en heren

  Zowel voor dames als voor heren heeft Cees Tak te Amsterdam een uitgebreide collectie speciaalschoenen. Cees Tak staat bekend als een voetverzorgingscentrum voor medisch pedicure en podologie, maar is ook dé speciaalschoenenspecialist in de omgeving van Amsterdam. Speciaalschoenen worden vaak gezien als schoenen die niet modieus zijn, wat jammer is. Bij Cees Tak vindt u namelijk wél schoenen die van deze tijd zijn. Zowel voor dames als voor heren hebben wij schoenen van diverse merken in onze uitgebreide collectie. Iedere klant zal een schoen vinden die goed zit én staat. Desgewenst kunnen wij de schoen aanpassen, indien u bijvoorbeeld een naad voelt.

  Voor meer info : https://www.ceestak.nl/

  Tags: ,

 • Hyperpigmentatie rond ogen

  Reacties uitgeschakeld voor Hyperpigmentatie rond ogen
  november 2, 2015 /  Gezondheid

  Hyperpigmentatie rond ogen

  Je ogen verraden meestal je leeftijd. Dit klopt ook. Toch is het absoluut niet dat er geen mogelijkheden zijn om de huid rond je ogen gezonder eruit te laten zien. Echter is dit wel de reden dat oogmake-up echt booming business is. Hoe zouden alle vrouwen er rond en onder de ogen uitzien als ze niks zouden dragen. Precies. 

  Wat is hyperpigmentatie eigenlijk?

  De huid bestaat uit pigment. Onder de invloed van zonlicht ontstaat er meer pigment. Wanneer er een ophoping pigment ontstaat dan is er sprake van een pigmentvlek. Wanneer je meerdere pigmentvlekken hebt dan is er sprake van hyperpigmentatie. Hyperpigmentatie wordt vrijwel nooit als mooi beschouwd. Toch kan het helemaal geen kwaad. Gelukkig is er wel een manier om dit definitief te bedekken, daarover straks meer.

  Wat is de hoofdoorzaak van hyperpigmentatie

  De meeste mensen weten het eigenlijk al. Maar zien niet in dat het dermate gevaarlijk is. Elke dag loopt u ook buiten en kom je in de zon. UVB straling zorgt voor pigment ontwikkeling en is potentieel gevaarlijk. Het dragen van een SPF is daarom echt geen overbodige luxe.

  Ik heb hyperpigmentatie, wat nu?

  Slikken en weer doorgaan! Tenzij je er dermate last van ondervind. Dan is het mogelijk om het met een hyperpigmentatie crème in ongeveer 3-7 weken het duidelijk te verminderen. Ook is het belangrijk dat deze crème zowel PH neutraal als parfumvrij is. Een goed voorbeeld van een dergelijke crème is Skinlight. Skinlight is een relatief klein merk met slechts 1 product. Deze crème is enorm populair en wordt reeds in 5 landen in Europa verkocht. Een leuk weetje is dat het in Nederland wordt gemaakt en daardoor aan alle strenge eisen voldoet.

  Online bestellen van hyperpigmentatie crème:

  Via de volgende link kun je naar het online verkoop punt van Skinlight. www.skinlight.be

  Voor meer info :

  Tags: ,

 • Tips voor het verwijderen van een moedervlek

  Reacties uitgeschakeld voor Tips voor het verwijderen van een moedervlek
  juli 23, 2015 /  Gezondheid

  Tips voor het verwijderen van een moedervlek

  Een moedervlek is een ophoping van pigment. Ze kunnen ontstaan door blootstelling aan de zon maar ook erfelijk bepaald zijn. Een moedervlek kan donkerbruin of lichtbruin van kleur zijn. Het is ook mogelijk dat beide kleuren in één moedervlek aanwezig zijn. Ze kunnen plat op de huid liggen of een bolletje bovenop de huid vormen.

  Wat kan ik doen om een moedervlek te voorkomen?

  Omdat een moedervlek vaak genetisch bepaald is, kan je daar geen invloed op uitoefenen. Het enige wat je kan doen is verstandig omgaan met zonlicht. Smeer altijd met een hoge factor, zelfs wanneer je maar heel even in de zon komt. Zoek tussen elf en drie uur, als de zon het sterkst is, de schaduw op.

  Tips voor het verwijderen van een moedervlek

  Een arts kan een moedervlek weghalen. Dit gaat door middel van een verdoving, vervolgens wordt de moedervlek weggesneden. Maar er bestaat ook een minder rigoureuze aanpak. Dit kan met het gebruik van een blekende crème. Deze crème kan de moedervlekken een stuk lichter maken. Hierdoor zijn de moedervlekken niet of nauwelijks meer zichtbaar.

  Skinlight crème voor het verwijderen van een moedervlek

  Skinlight is een product wat in Nederland gemaakt is en goedgekeurd voor de Europese markt. Je huid kan niet geïrriteerd raken door deze crème omdat het blekende bestanddelen bevat die geschikt zijn voor ieder huidtype. Skinlight kan dus zorgeloos gebruikt worden, zelfs met een gevoelige huid.

  Voor meer info : https://www.moedervlekverwijderen.net/

  Tags:

 • Vervelende vlekken tijdens de zwangerschap

  Reacties uitgeschakeld voor Vervelende vlekken tijdens de zwangerschap
  juli 22, 2015 /  Gezondheid

  Vervelende vlekken tijdens de zwangerschap –  Een bekend probleem waar vrouwen tijdens hun zwangerschap tegenaanlopen is de ontwikkeling van een zwangerschapsmasker. Dit zijn donkere vlekken in het gezicht en soms ook hals en armen.

  Hoe krijg je een zwangerschapsmasker?

  Een zwangerschapsmasker ontwikkelt je lichaam door het hormoon oestrogeen. Dit hormoon zorgt voor de aanmaak van pigment. De vlekken die hierdoor kunnen ontstaan zijn niet kwalijk. Ze worden echter door veel vrouwen als vervelend ervaren omdat ze het uiterlijk aantasten.

  Wat kun je er tegen doen?

  Het beste is natuurlijk om een probleem te voorkomen. Dit kan door tijdens de zwangerschap uit de zon te blijven. Wanneer he toch de zon in gaat is het smeren van een hoge factor zonnebrandcrème een optie, of het dragen van beschermende kleding. Echter, als de vlekken eenmaal hebt, dan gaan die pas na de zwangerschap weer weg. Tot die tijd loop je er dus meer rond en dat willen veel vrouwen niet. Een tijdelijke oplossing is om camouflerende make-up gebruiken. Een rigoureuze oplossing is een laserbehandeling, maar dat is wel wat schadelijker voor de huid. Een goede oplossing is daarom het smeren van een speciale crème.

  Natuurlijke crème tegen donkere vlekken

  Er bestaat nu een crème die geheel is gemaakt van natuurlijke producten: Skinlight. Deze crème is daardoor niet schadelijk voor de huid. Je kunt hem tweemaal per dag smeren. Je ziet de vlekken dan snel lichter worden waardoor ze niet meer zo opvallen. Je kunt Skinlight kopen op de website van het product of via bol.com.

  Voor meer info : http://www.zwangerschapsmasker.be
 • Schone bloedvaten

  Reacties uitgeschakeld voor Schone bloedvaten
  maart 31, 2015 /  Gezondheid

  Houd je bloedvaten schoon! Nou vraag je jezelf af maar hoe dan? Het antwoord is simpel door Vascu Vitaal te gebruiken. Het supplement zorgt niet alleen voor een verbetering van je lichaam, maar helpt deze verbetering ook te behouden. Het is dus ideaal om weer met een schone lei te beginnen en een frisse herstart te kunnen maken. Maar wat zit er precies in deze supplementen en welk effect hebben deze stoffen op je lichaam?

  Vitamine K: vitamine K is van nature veel te vinden in vlees, fruit en groentes. De stof werkt vooral in onze bloedvaten, waar het stolling stimuleert. Een tekort van deze vitamine kan dan ook het risico verhogen op een hersenbloeding of interne bloedingen. Het is daarom te allen tijde aan te raden om deze stof extra bij te nemen.

  Fysosterolen zijn stoffen die veel weg hebben van cholesterol, maar ze helpen juist tegen de opname er van. Daarnaast verlaagt de stof het slechte cholesterolgehalte waardoor de bloedvaten weer een stuk gezonder worden. Fysosterolen zijn te vinden in celmembramen van plantensoorten zoals cashewnoten of sojabonen.

  Rutine is een stof die zo gezond is dat het de bijnaam vitamine P heeft gekregen. Officieel is Rutine helemaal geen vitamine, maar de stof is wel minstens net zo gezond als de chemische verbindingen. Nu volgt een kort maar ingewikkeld technisch verhaal over de werking van Rutine. Het bind met FE2+ ionen, dit zorgt er voor dat de binding met waterstofperoxide wordt voorkomen. Gevolg cellen worden minder beschadigd. Het is een antioxidant met een sterke werking en dus onmisbaar in de strijd voor schone bloedvaten.

  Alfa-Liponzuur kan helaas niet door ons eigen lichaam worden aangemaakt, maar ons lichaam heeft het wel degelijk nodig. De stof is een meervoudig onverzadigd vetzuur en valt onder de groep omega 3 vetzuren. Het heeft talloze positieve werkingen, zo verschoont het onze bloedvaten van cholesterol en blokkeert het de opname van slechte cholesterolen. Daarnaast heeft het ook nog eens positieve werkingen op ons humeur en onze hersenen.  

  Voor meer info : http://www.oligo-pharma.nl/producten

  Tags: ,