• Kom van uw klachten af met pijnrevalidatie

  Reacties uitgeschakeld voor Kom van uw klachten af met pijnrevalidatie
  september 20, 2018 /  Gezondheid
  Helado

  Ervaart u vaak pijnklachten aan bijvoorbeeld uw schouder of nek? Dan wilt u daar natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Gelukkig is er pijnrevalidatie waardoor u mogelijk snel van uw klachten afkomt. En dat terwijl u vroeger vol in het leven stond en nergens last van had. Vaak komen de chronische pijnklachten niet alleen uit het lichaam, maar speelt gedrag, gezondheid en maatschappelijke participatie ook een rol. Daarom richten de specialisten van Revalis zich niet enkel op de ziekte en zorg, maar juist op de maatschappelijke participatie. Zo wordt er tijdens de pijnrevalidatie fysiotherapeutische behandelingen met psychologische bijeenkomsten gecombineerd, zodat u na een tijdje om kunt gaan met uw chronische pijnklachten. U wilt toch ook weer meedoen in de maatschappij?

  Pijnrevalidatie bestaat uit drie fasen

  Pijnrevalidatie begint met een uitgebreide screening als u kiest voor Revalis. Dit gebeurt om uw situatie in kaart te brengen en een zo goed mogelijke behandeling aan te bieden. Aan de hand van de uitkomst volgen aanvullende vragenlijsten zodat tijdens het eerste consult direct bij de kern begint. Wanneer u in aanmerking komt voor het pijnrevalidatieprogramma, worden er aanvullende fysieke en mentale onderzoeken gedaan. Wanneer alle resultaten binnen zijn, bespreekt het gehele revalidatieteam wat een juiste behandeling voor uw pijnklachten is. Het begin van het traject zal als intensief ervaren worden, wat langzaam afbouwt. Na ongeveer tien weken moeten de pijnklachten aanzienlijk minder zijn. Uiteraard wordt u na het behandelingstraject begeleidt totdat u de nieuwe aangeleerde vaardigheden de dagelijkse situaties kunt toepassen.

  Onverklaarbare lichamelijke pijnklachten. Hoe komt u ervan af?

  Heeft u veel lichamelijke klachten waarvoor u geen oorzaak kunt aanwijzen? En bent u al bij meerdere specialisten op dit vlak geweest? Helaas heeft niets geholpen en ervaart u op de dag van vandaag nog dezelfde onverklaarbare klachten. Maar hoe komt u er nu van af? Of hoe kunt u ermee omgaan zodat u uw leven weer kunt oppakken? Daarvoor gaat u naar Revalis. Hier doen gespecialiseerde behandelaars onder toezicht van een revalidatiearts er alles aan om de lichamelijke pijnklachten naar de achtergrond te brengen. Na de pijnrevalidatie staat u weer volop in het leven en kunt u weer volledig participeren in de maatschappij.

  Tags:

 • Hoe minder snel ejaculeren

  Reacties uitgeschakeld voor Hoe minder snel ejaculeren
  oktober 8, 2016 /  Gezondheid
  Helado

  Bedenk een paar punten die bij mannen onderling taboe zijn, en waar dus nooit over wordt gesproken onderling. Wedden dat te snel slagen in dat rijtje voorkomt? Vroegtijdig ejaculeren is namelijk niet bepaald iets waar je snel open over zal praten met je vrienden terwijl jullie samen gezellig aan de borrel zitten of in de kroeg zijn. Je denkt dan ook al snel dat je de enige bent met dat probleem, en dat je er maar mee moet leren leven, terwijl dit absoluut niet het geval is. Dit probleem leeft bij veel meer mannen dan alleen maar bij jou, en we zullen je dan ook een paar adviezen meegeven hoe je minder snel klaar zal komen tijdens de geslachtsgemeenschap.

  Denk aan wat anders

  Bij veel mannen zit de oorzaak van vroegtijdig ejaculeren tussen de oren. Het is juist het probleem wat we zojuist benoemden wat voor veel problemen zorgt. Vroegtijdig een orgasme krijgen zit enorm in de taboe sfeer. Je hebt het gevoel dat je voortdurend faalt als man, en dat heeft zijn uitwerking op jouw erectie. Wanneer je dat gevoel namelijk hebt, heb je juist last van een vroegtijdige zaadlozing. En daardoor voel je je nog beroerder, kortom; je belandt in een neerwaartse spiraal. De enige manier om daaruit te komen is een mind switch maken. Praat erover met je partner, en kom samen tot een oplossing.

  Pak de boosdoener aan

  Wanneer het probleem bij jou niet in je gedachten zit, maar lichamelijk is zal je eikel doorgaans te gevoelig zijn. Een van de redenen om dat aan te pakken is het gebruik van een rubbertje tijdens de daad. Hierdoor wordt je hele lid minder gevoelig tijdens de daad en vrijen jullie extra veilig en langer.  Een andere methode is de knijpmethode. Tijdens het vrijen trek je je jonge heer even terug en knijpt in het bovenste gedeelte. Door de pijnprikkel duurt het langer voor je klaarkomt. Nog een methode is de gelmethode. Door het aanbrengen van Melite Delay op je eikel wordt deze minder gevoelig. Jullie kunnen nu langer genieten.

  Voor meer info : https://www.delay-gel.nl/orgasme-uitstellen-man/

  Tags: ,

 • Hyperpigmentatie rond ogen

  Reacties uitgeschakeld voor Hyperpigmentatie rond ogen
  november 2, 2015 /  Gezondheid

  Hyperpigmentatie rond ogen

  Je ogen verraden meestal je leeftijd. Dit klopt ook. Toch is het absoluut niet dat er geen mogelijkheden zijn om de huid rond je ogen gezonder eruit te laten zien. Echter is dit wel de reden dat oogmake-up echt booming business is. Hoe zouden alle vrouwen er rond en onder de ogen uitzien als ze niks zouden dragen. Precies. 

  Wat is hyperpigmentatie eigenlijk?

  De huid bestaat uit pigment. Onder de invloed van zonlicht ontstaat er meer pigment. Wanneer er een ophoping pigment ontstaat dan is er sprake van een pigmentvlek. Wanneer je meerdere pigmentvlekken hebt dan is er sprake van hyperpigmentatie. Hyperpigmentatie wordt vrijwel nooit als mooi beschouwd. Toch kan het helemaal geen kwaad. Gelukkig is er wel een manier om dit definitief te bedekken, daarover straks meer.

  Wat is de hoofdoorzaak van hyperpigmentatie

  De meeste mensen weten het eigenlijk al. Maar zien niet in dat het dermate gevaarlijk is. Elke dag loopt u ook buiten en kom je in de zon. UVB straling zorgt voor pigment ontwikkeling en is potentieel gevaarlijk. Het dragen van een SPF is daarom echt geen overbodige luxe.

  Ik heb hyperpigmentatie, wat nu?

  Slikken en weer doorgaan! Tenzij je er dermate last van ondervind. Dan is het mogelijk om het met een hyperpigmentatie crème in ongeveer 3-7 weken het duidelijk te verminderen. Ook is het belangrijk dat deze crème zowel PH neutraal als parfumvrij is. Een goed voorbeeld van een dergelijke crème is Skinlight. Skinlight is een relatief klein merk met slechts 1 product. Deze crème is enorm populair en wordt reeds in 5 landen in Europa verkocht. Een leuk weetje is dat het in Nederland wordt gemaakt en daardoor aan alle strenge eisen voldoet.

  Online bestellen van hyperpigmentatie crème:

  Via de volgende link kun je naar het online verkoop punt van Skinlight. www.skinlight.be

  Voor meer info :

  Tags: ,

 • Tips voor het verwijderen van een moedervlek

  Reacties uitgeschakeld voor Tips voor het verwijderen van een moedervlek
  juli 23, 2015 /  Gezondheid

  Tips voor het verwijderen van een moedervlek

  Een moedervlek is een ophoping van pigment. Ze kunnen ontstaan door blootstelling aan de zon maar ook erfelijk bepaald zijn. Een moedervlek kan donkerbruin of lichtbruin van kleur zijn. Het is ook mogelijk dat beide kleuren in één moedervlek aanwezig zijn. Ze kunnen plat op de huid liggen of een bolletje bovenop de huid vormen.

  Wat kan ik doen om een moedervlek te voorkomen?

  Omdat een moedervlek vaak genetisch bepaald is, kan je daar geen invloed op uitoefenen. Het enige wat je kan doen is verstandig omgaan met zonlicht. Smeer altijd met een hoge factor, zelfs wanneer je maar heel even in de zon komt. Zoek tussen elf en drie uur, als de zon het sterkst is, de schaduw op.

  Tips voor het verwijderen van een moedervlek

  Een arts kan een moedervlek weghalen. Dit gaat door middel van een verdoving, vervolgens wordt de moedervlek weggesneden. Maar er bestaat ook een minder rigoureuze aanpak. Dit kan met het gebruik van een blekende crème. Deze crème kan de moedervlekken een stuk lichter maken. Hierdoor zijn de moedervlekken niet of nauwelijks meer zichtbaar.

  Skinlight crème voor het verwijderen van een moedervlek

  Skinlight is een product wat in Nederland gemaakt is en goedgekeurd voor de Europese markt. Je huid kan niet geïrriteerd raken door deze crème omdat het blekende bestanddelen bevat die geschikt zijn voor ieder huidtype. Skinlight kan dus zorgeloos gebruikt worden, zelfs met een gevoelige huid.

  Voor meer info : https://www.moedervlekverwijderen.net/

  Tags:

 • Vervelende vlekken tijdens de zwangerschap

  Reacties uitgeschakeld voor Vervelende vlekken tijdens de zwangerschap
  juli 22, 2015 /  Gezondheid

  Vervelende vlekken tijdens de zwangerschap –  Een bekend probleem waar vrouwen tijdens hun zwangerschap tegenaanlopen is de ontwikkeling van een zwangerschapsmasker. Dit zijn donkere vlekken in het gezicht en soms ook hals en armen.

  Hoe krijg je een zwangerschapsmasker?

  Een zwangerschapsmasker ontwikkelt je lichaam door het hormoon oestrogeen. Dit hormoon zorgt voor de aanmaak van pigment. De vlekken die hierdoor kunnen ontstaan zijn niet kwalijk. Ze worden echter door veel vrouwen als vervelend ervaren omdat ze het uiterlijk aantasten.

  Wat kun je er tegen doen?

  Het beste is natuurlijk om een probleem te voorkomen. Dit kan door tijdens de zwangerschap uit de zon te blijven. Wanneer he toch de zon in gaat is het smeren van een hoge factor zonnebrandcrème een optie, of het dragen van beschermende kleding. Echter, als de vlekken eenmaal hebt, dan gaan die pas na de zwangerschap weer weg. Tot die tijd loop je er dus meer rond en dat willen veel vrouwen niet. Een tijdelijke oplossing is om camouflerende make-up gebruiken. Een rigoureuze oplossing is een laserbehandeling, maar dat is wel wat schadelijker voor de huid. Een goede oplossing is daarom het smeren van een speciale crème.

  Natuurlijke crème tegen donkere vlekken

  Er bestaat nu een crème die geheel is gemaakt van natuurlijke producten: Skinlight. Deze crème is daardoor niet schadelijk voor de huid. Je kunt hem tweemaal per dag smeren. Je ziet de vlekken dan snel lichter worden waardoor ze niet meer zo opvallen. Je kunt Skinlight kopen op de website van het product of via bol.com.

  Voor meer info : http://www.zwangerschapsmasker.be
 • Schone bloedvaten

  Reacties uitgeschakeld voor Schone bloedvaten
  maart 31, 2015 /  Gezondheid
  Helado

  Houd je bloedvaten schoon! Nou vraag je jezelf af maar hoe dan? Het antwoord is simpel door Vascu Vitaal te gebruiken. Het supplement zorgt niet alleen voor een verbetering van je lichaam, maar helpt deze verbetering ook te behouden. Het is dus ideaal om weer met een schone lei te beginnen en een frisse herstart te kunnen maken. Maar wat zit er precies in deze supplementen en welk effect hebben deze stoffen op je lichaam?

  Vitamine K: vitamine K is van nature veel te vinden in vlees, fruit en groentes. De stof werkt vooral in onze bloedvaten, waar het stolling stimuleert. Een tekort van deze vitamine kan dan ook het risico verhogen op een hersenbloeding of interne bloedingen. Het is daarom te allen tijde aan te raden om deze stof extra bij te nemen.

  Fysosterolen zijn stoffen die veel weg hebben van cholesterol, maar ze helpen juist tegen de opname er van. Daarnaast verlaagt de stof het slechte cholesterolgehalte waardoor de bloedvaten weer een stuk gezonder worden. Fysosterolen zijn te vinden in celmembramen van plantensoorten zoals cashewnoten of sojabonen.

  Rutine is een stof die zo gezond is dat het de bijnaam vitamine P heeft gekregen. Officieel is Rutine helemaal geen vitamine, maar de stof is wel minstens net zo gezond als de chemische verbindingen. Nu volgt een kort maar ingewikkeld technisch verhaal over de werking van Rutine. Het bind met FE2+ ionen, dit zorgt er voor dat de binding met waterstofperoxide wordt voorkomen. Gevolg cellen worden minder beschadigd. Het is een antioxidant met een sterke werking en dus onmisbaar in de strijd voor schone bloedvaten.

  Alfa-Liponzuur kan helaas niet door ons eigen lichaam worden aangemaakt, maar ons lichaam heeft het wel degelijk nodig. De stof is een meervoudig onverzadigd vetzuur en valt onder de groep omega 3 vetzuren. Het heeft talloze positieve werkingen, zo verschoont het onze bloedvaten van cholesterol en blokkeert het de opname van slechte cholesterolen. Daarnaast heeft het ook nog eens positieve werkingen op ons humeur en onze hersenen.  

  Voor meer info : http://www.oligo-pharma.nl/producten

  Tags: ,

 • Aandoenlijke zwangere vrouwen

  Reacties uitgeschakeld voor Aandoenlijke zwangere vrouwen
  februari 15, 2015 /  Gezondheid
  Helado

  Wat zijn ze toch aandoenlijk die zwangere vrouwen. Een fijn jurkje met extra ruimte voor het uitpuilende buikje. Natuurlijk het liefst een horizontaal gestreept jurkje, zodat je kan zien hoe de banen een weg vinden op het lichaam. Het lijkt wel een soort van in kaart brengen van de zwangerschap. Iets als een schematische weergave. Zoals je bij bomen jaarringen kunt tellen, zo kan het gestreepte jurkje aangeven hoeveel maanden zwanger een vrouw is.

  Nog leuker is het boodschappenlijstje van de zwangere vrouw. Combinaties, die een chef in Zuid-Frankrijk in zijn stoutste dromen niet zou durven proberen, worden bij elkaar gesprokkeld om de meest bizarre eetaanvallen gehoor te geven. Zo heb je de heerlijke augurk in een bad van mayonaise of een hamburger met ijs.

  Zo’n zwangerschap valt nog niet mee. ’s Nachts je bed uit voor een frikadelletje of vier. Die je dan later weer netjes terug gepresenteerd krijgt bij de ochtendmisselijkheid. Waarna je met een half litertje ijs of een grote bak kapsalon aan het eind van de ochtend weer een nieuwe bodem in je maag legt.

  We zullen maar zeggen dat het er allemaal bij hoort. Aan het eind van de rit houdt je er een prachtig cadeau aan over. Dit geschenk zal de mindere tijden doen verbleken. Daarbij, let op dames, is er nog een ongelofelijke bonus tijdens de zwangerschap.

  Wat is dit ongelofelijke bonus dan? De zwangerschapsgym met je lieftallige echtgenoot! Hij zal je met frisse tegenzin op locatie afzetten. Zich ongemakkelijk voelen en een beetje vragend rondkijken naar de andere mannen die ook meegesleept zijn naar dezelfde fitnessruimte. Hoe mooi is het dan als hij uiteindelijk samen met jou ademhalingstechnieken zit te oefenen.

  Je bent samen zwanger. De man in ieder geval voor een klein uurtje in die benauwde fitnessruimte. Wat aandoenlijk die mannen!

  Voor meer info : http://www.zwangerinfo.com/zwangerschapskalender/17-weken-zwanger/
 • Vitamines

  Reacties uitgeschakeld voor Vitamines
  februari 11, 2015 /  Gezondheid
  Helado

  Vitamines zijn van cruciaal belang voor onze gezondheid. Toch zijn er nog veel mensen die een vitaminetekort hebben. In Nederland sterven er nog jaarlijks tienduizenden mensen aan hart en vaatziekten. Foliumzuur (vitamine b11) kan het risico op hart en vaatziekten verlagen. Daarnaast speelt deze vitamine een belangrijke rol in de vroege ontwikkeling van het kind. Foliumzuur draagt namelijk bij aan de vorming van het zenuwstelsel. Foliumzuur is ook van invloed op het proces van de aanmaak van rode bloedcellen. Het is dus belangrijk dat mensen voldoende vitamine b11 tot zich nemen.

  Een andere belangrijke vitamine, vooral in de wintermaanden, is vitamine. Deze vitamine wordt door ons lichaam aangemaakt onder de invloed van zonlicht. Omdat in de wintermaanden het zonlicht dat mensen opvangen aanzienlijk daalt ontstaat er een tekort aan vitamine d. Door dit tekort kunnen mensen zich wat neerslachtiger gaan voelen. Dit fenomeen kent men ook wel onder de naam winterdepressie. Vitamine d kent vele voordelen voor ons lichaam. Zo draagt de vitamine bij tot het normale calciumgehalte in ons bloed, draagt het bij tot de instandhouding van normale botten, heeft het ook een bijdrage aan ons immuunsysteem en helpt het bij het proces van celdeling. In de wintermaanden is daarom verstandig om extra vitamine d tot je te nemen.

  Een website waarbij een eenvoudig en goedkoop vitamines kunt bestellen is topvitamins. Op deze website kunnen alle verschillende soorten vitamines besteld worden. Op de website staat bij elke vitamine een erg uitgebreide beschrijving waardoor de klant precies weet welke vitamine hij of zij nodig heeft. Een ander groot voordeel van de website is het feit dat bestelde vitamines snel thuisbezorgd zijn. Als een klant namelijk voor tien uur in de avond bestelt heeft het de bestelde producten de volgende dag al in huis. De webwinkel bezit het keurmerk en biedt veel verschillende betaalmethodes aan.

  Voor meer info : http://www.topvitamins.nl/

  Tags: ,

 • Huid bleken de voor en nadelen

  Reacties uitgeschakeld voor Huid bleken de voor en nadelen
  november 21, 2014 /  Gezondheid

  Huid bleken de voor en nadelen Je huid bleken is helemaal in. Het is een modetrend die over de hele wereld wordt toegepast, op verschillende manieren. Toch zitten er voor- en nadelen aan. De voordelen zijn dat een mooie, egale huid hebt, zonder vervelende donkere plekken die je onzeker over jezelf laten voelen. Mensen met een blekere huid voelen zich zelfverzekerder, succesvoller en hebben het gevoel veel meer aan te kunnen dan toen ze een meer donkere huid hadden, zo wijst onderzoek uit.

  De nadelen zijn, dat je, mocht je het in een kliniek laten doen, er erg veel geld aan kwijt bent. Ook als je gewoon thuis de huid gaat bleken, betekent het dat je er toch onderhoud aan zult moeten plegen. Houd je het niet goed bij, dan zal je huid vanzelf weer meer donker van kleur worden. Over het algemeen zijn er dus meer voor- als nadelen aan het bleken van de huid. Echter is het thuis huidbleken absoluut de veiligste optie.

  Thuis huid bleken

  Voor meer info : http://www.huidbleken.net

  Tags:

 • Minder zin in intimiteit door een Laag Libido

  Reacties uitgeschakeld voor Minder zin in intimiteit door een Laag Libido
  november 15, 2014 /  Gezondheid

  Minder zin in vrijen door een te laag libido

  Het valt mij de laatste tijd op dat ik minder zin krijg om met mijn man mee naar bed te gaan. Ik ga pas naar bed als ik weet dat hij slaap. Zo kom ik er onderuit dat hij meer wilt. Iets waar ik geen behoefte aan heb. Ik ben stapel gek op mijn man, hij ziet er heel goed uit. Maar toch heb ik er geen behoefte aan. Nu denk ik erover na om het met hem te bespreken en open kaart te spelen. Misschien kunnen we dan kijken of er iets op de markt is om mijn libido te verhogen. Maar waar moet je dan naar toe? Moet ik perse chemische middelen gebruiken? Of is er ook iets wat op een natuurlijke manier werk? Ik ga liever voor 100% natuurlijke natuurlijk. Is er misschien iemand die hier ervaring in heeft? Of mij iets kan adviseren? Ik hoor het graag.

  Bezoek Libido Verhogen voor meer informatie

  Voor meer info :

  Tags: , ,