• galaxy S4

  Reacties uitgeschakeld voor galaxy S4
  maart 31, 2014 /  Electronica en Computers
  Helado

  Waarom een galaxy S4?

  Een tijdje geleden vond ik dat het tijd werd om eens om mij heen te gaan kijken voor een nieuwe telefoon, bij foon4u.nl natuurlijk. Ik heb al jarenlang dezelfde en inmiddels kan ik er bijna niet meer mee bellen. Een goede vriend gaf mij de wijze raad om eens te gaan kijken naar de galaxy S4. Hij heeft zelf ook een galaxy S4 en die bevalt hem heel erg goed. Het is namelijk zo dat de galaxy S4 heel erg gemakkelijk in het gebruik is. Dit betekent dat zelfs voor een kluns als ik een galaxy S4 een ware uitkomst is. Ik ben niet iemand die veel poespas op zijn telefoon wil hebben en wat dat betreft is de galaxy S4 dan ook helemaal geschikt voor mij. Ik ben meteen even naar de dichtstbijzijnde winkel gegaan om te wat meer informatie over de galaxy S4 aan te vragen. De verkoper vertelde mij dat het geen probleem was dat ik even met de galaxy S4 zou gaan spelen. Dat liet ik mij natuurlijk geen twee keer zeggen. Ik ben echt iemand die gewoon de dingen even moet ervaren om er een goed oordeel over te kunnen vormen. Wat dat betreft ben ik echt iemand die gaat voor een ‘hands on approach’; ik leer nou eenmaal het beste door dingen te doen. Wat mij meteen opviel was dat het apparaatje zo eenvoudig is vormgegeven, het heeft een echt strak design en daar hou ik heel erg van. Ik zei al dat ik niet hou van teveel poespas en dan is deze telefoon werkelijk een aanrader. Alle overbodige attributen zijn weggelaten en wat overblijft is een zeer stijlvolle GSM. Ik had dan ook meteen het gevoel dat dit wel eens de telefoon zou kunnen worden die mij de komende jaren zijn of haar diensten zou gaan bewijzen. Ik heb de GSM echter niet in deze winkel gekocht want ik wilde eerst nog even op het internet kijken of ik het apparaat daar wellicht ook goedkoper kon vinden. Dat bleek het geval te zijn!

  De galaxy S4 is een fantastische telefoon!

  In eerste instantie was is dus op zoek naar een telefoon waarmee ik in ieder geval kon bellen. Ik zie soms mensen rondlopen met hun telefoon alsof heel hun leven draait om dat kleine apparaatje; werkelijk alles wordt geregeld met die gadget en daar heb ik tot voor kort nooit iets van begrepen. Ik wilde gewoon kunnen bellen en daarmee was voor mij de kous wel af. Sinds ik echter een galaxy S4 heb, heb ik veel meer mogelijkheden ontdekt en snap ik steeds meer dat veel mensen heel veel profijt kunnen halen uit zo’n GSM. Ik ben tegenwoordig ook heel erg van het whatsappen en dat bevalt mij dan ook heel erg goed. Met mijn galaxy S4 kan ik berichten sturen binnen een zeer kort tijdsbestek, dat was met mijn vorige telefoon ondenkbaar geweest. Ik kan dan ook niet anders zeggen dat ik geheel verknocht ben aan de galaxy S4! Wat is dit een prachtige uitvinding! Wat ik met name zo fijn vind is dat de batterij zo lang meegaat. Mijn vorige mobiel was al heel erg oud en die kon ik maar een paar uren achtereen gebruiken, daarna was de batterij al weer leeg. Maar met de galaxy S4 is dit een geheel ander verhaal; ik kan het ding gerust een hele dag gebruiken en dan nog is de batterij niet leeg. Dat noem ik nog eens een topproduct en ik had gewild dat ik eerder tot het inzicht gekomen dat ik echt een galaxy S4 aan zou moeten schaffen. Ik kan mijzelf dan ook wel voor mijn hoofd slaan dat ik mij nog zo lang heb lopen ergeren aan mijn vorig telefoontje. Ik had het zoveel gemakkelijker kunnen hebben.

  Ik wil nooit meer anders

  Sinds ik de trotse eigenaar ben van een galaxy S4 merk ik dat ik ook weer veel meer contact met mijn vrienden heb. Ik ben geïntegreerd in allerlei whatsappgroepen en dat bevalt mij heel erg goed. Wat mij daarbij ook heel erg opvalt, is dat de galaxy S4 nooit diensten weigert; hij blijft altijd soepel werken en loopt nooit vast. Kom daar maar eens om bij andere telefoontjes! Ik kan dan ook niet anders zeggen dan dat ik heel erg content ben met de galaxy S4 en dat ik hoop dat ik nog jaren plezier van het ding mag ervaren. Ik heb het ook al tegen veel van mijn vrienden gezegd dat wanneer ze nog op zoek zijn naar een goede GSM dat ze dan vooral eens moeten kijken naar de galaxy S4. Ik help hen graag een beetje op weg en aangezien ik zelf zulke goede ervaringen heb met dit prachtige apparaatje zou het natuurlijk van de zotte zijn om mijn verhaal niet aan hen te vertellen. Tenslotte zijn we op de wereld om elkaar een beetje op weg te helpen en ik gun mijn vrienden een telefoon die altijd goed werkt op het moment dat jij dat wilt. Ik zie dan ook dat steeds meer van de mensen om mij heen met een galaxy S4 rondlopen, ik had nooit verwacht dat ik nog eens degene zou zijn die dit zou bewerkstelligen. Kortom, om alles samen te vatten zou ik willen zeggen:

  • dat ik een zeer tevreden klant ben
  • ik iedere dag weer geniet van mijn telefoontje
  • ik iedereen dit apparaatje aan kan raden
  Voor meer info : http://www.foon4u.nl/samsung/Galaxy-S4/

  Posted by @ 8:51 am

  Tags:

Comments are closed.