• Het vergelijke van autoverzekeringen

  Reacties uitgeschakeld voor Het vergelijke van autoverzekeringen
  januari 25, 2017 /  Financieel

  Autoverzekeringen vergelijken

  Wanneer je een auto hebt gekocht, ben je ook verplicht om in elk geval een BA verzekering te nemen. BA betekent burgerlijke aansprakelijkheid. Deze verzekering dekt de schade die anderen oplopen bij een door jou veroorzaakt ongeval. De BA vergoedt niet je eigen schade, daarvoor zal je een omniumverzekering af moeten sluiten. Als er sprake is van lichamelijk letsel na een ongeval wordt dat vergoed door een bestuurdersverzekering.

   

  Meerdere soorten aanbieders

  Er zijn kortweg drie soorten aanbieders van autoverzekeringen. Om te beginnen zijn er de directverzekeraars. Deze verzekeraars bieden hun eigen verzekeringen aan. Wil je liever onafhankelijk advies zodat je uit meerdere aanbieders kunt kiezen, dan kun je terecht bij een onafhankelijke verzekeringsmakelaar, die meerdere directverzekeraars vertegenwoordigt. Verder zijn er ook nog diverse banken die verzekeringen in hun dienstenaanbod hebben.

   

  Voordelen van meerdere verzekeringen bij dezelfde verzekeraar

  Het kan heel voordelig zijn om meerdere verzekeringen bij dezelfde verzekeraar onder te brengen. Niet alleen is het handig en overzichtelijk qua administratie, daarnaast kun je vaak ook flinke kortingen krijgen als je meerdere verzekeringen als pakket afneemt. Denk daarbij aan een combinatie van BA, omnium en bestuurdersverzekering. Maar ook bijvoorbeeld een reisverzekering past prima in het plaatje.

   

  Vergelijk diverse aanbieders

  Heb je nog geen keuze gemaakt? Dan is het een goed idee om eerst eens een aantal verzekeraars te vergelijken. Je kunt bijvoorbeeld op de websites van veel directverzekeraars een simulatie doen. Je krijgt dan een op maat gesneden offerte toegestuurd. Deze is geheel vrijblijvend. Je kunt ook langsgaan bij een verzekeringsmakelaar of op hun website een persoonlijk advies opvragen. Zij kunnen je helpen om je persoonlijke wensen en voorkeuren op een rijtje te zetten om zo tot het beste advies voor jouw situatie te komen. Begin alvast met vergelijken op deze website.

  Voor meer info :
 • Incassobureau zoeken

  Reacties uitgeschakeld voor Incassobureau zoeken
  juni 21, 2016 /  Financieel

  Laatst zocht ik een incassobureau. Ik heb namelijk veel last van debiteuren die maar niet de door mij gestuurde facturen willen betalen. En dat terwijl ik wel gewoon de door hen bestelde producten voor de deadline bezorgt heb?! Ook heb ik de debiteuren al meerdere keren na gebeld. Maar geen reactie. Bij de een wordt de telefoon niet opgenomen. En bij de ander hangen ze hem er weer op wanneer ze merken dat ik bel voor de openstaande factuur. Daarom ben ik dus op zoek gegaan naar een incassobureau die mij daarbij kan gaan helpen.

  Incassobureau inschakelen

  Op het internet ben ik naar een incassobureau gaan zoeken. En al gauw kwam ik de website incassoadvocaten.nl tegen. En die stonden heel goed aangeschreven! Ik las namelijk direct een aantal recensies. En daarin stonden positieve verhalen. Van dat het bij al diegene geslaagd is. En dat zij dus allemaal hun geld terug ontvangen hebben. Alleen gaat het bij mij niet bij allemaal om grote bedragen. Dus vroeg ik mij af of dat ik hen daarvoor wel kon inschakelen. Of dat er bijvoorbeeld geen minimum moest zijn van het te innen bedrag. Om daarop antwoord te krijgen heb ik contact met hen opgenomen.

  Incassoadvocaten.nl

  Zij gaven direct aan dat het geen probleem is dat er ook kleinere bedragen tussen zitten. Puur omdat ik recht heb op mijn geld! En dus vroegen zij alleen nog of dat ik een bevestiging had van de bestellingen en of dat ik bevestigingen heb van dat ik alles op tijd heb afgeleverd. Toen dit inderdaad het geval bleek te zijn, zijn ze aan de slag gegaan met het terugkrijgen van mijn geld. En dat allemaal zonder kosten voor mij! Want de extra kosten van het incassobureau komen op naam van de debiteur.

  Inmiddels heb ik al wat geld mogen ontvangen en ben ik hartstikke tevreden met incassoadvocaten.nl als incassobureau.

  Voor meer info :
 • Bouw een leven aan zee door te beleggen in vastgoed!

  Reacties uitgeschakeld voor Bouw een leven aan zee door te beleggen in vastgoed!
  juni 24, 2015 /  Financieel

  Investeren in vastgoed is nog nooit zo’n goed idee geweest als vandaag.  We leven immers in financieel onzekere tijden, dus wat houdt je nog tegen om je geld te beleggen in vastgoed ? Zo weet je precies waar je centen zitten en waaraan je je kan verwachten. Kop van Sas licht alvast een tipje van de sluier op wat betreft het laatste: een steeds stijgend rendement!

   

   

   

  Beleggen in vastgoed: een veilige haven voor je geld

  De televisie en kranten overstelpen je de laatste maanden steeds met hetzelfde nieuws: je spaarboekje brengt niets meer op, de beurzen gaan onderuit, de financiële crisis bereikt vroeg of laat iedereen en ga zo maar verder. Wel, wil je er zeker van zijn dat jouw welverdiende spaarcenten goed worden gespendeerd? Dan is beleggen in vastgoed de ideale oplossing!

  Het zal je enerzijds financiële zekerheid opbrengen en anderzijds misschien nog iets veel belangrijkers: gemoedsrust. je kapitaalwaarde zal immers op lange termijn stijgen en je vastgoed zal bovendien een mooi extraatje opleveren. En wat is nu een betere plaats om te beleggen in vastgoed, dan aan de zee?

   

  Investeren in vastgoed? In Bredene kies je voor zekerheid en rust

  Iedereen woont graag aan zee. De rust, de ruimte, het plezier en vertier: het zijn maar enkele van de vele troeven. Dat is dan ook precies de reden waarom investeren in vastgoed in Bredene loont. Door te investeren in het vastgoed van Kop van Sas, ben je verzekerd van een succesformule. Je zit er vlakbij waterplas de Spuikom, alsook vlakbij de groene duinen en de uitvalswegen naar het binnenland.

  Of je nu op zoek bent naar vastgoed om zelf te kunnen genieten van je vakanties of om door te verhuren aan derden,  investeren in vastgoed staat gelijk aan een levenslang rendement. Je pand zal immers stijgen in waarde doorheen de jaren. Als je verhuurt, strijk je bovendien ook nog eens maandelijks huurinkomsten op, een mooie extra duit in het zakje!

   

  Beleggen in vastgoed doe je met Kop van Sas

  Zoek je de perfecte belegging aan de kust? Dan zit je met Kop van Sas goed voor vastgoed met een stabiel rendement zonder zorgen. Voor meer informatie kan je ons steeds bereiken via het telefoonnummer +3259441044, via het online contactformulier. Onze medewerkers doen er alles aan om je zo snel mogelijk verder te helpen.

  Voor meer info : http://www.betaalbaarwonenaanzee.be/wonen-aan-zee/belegger-in-vastgoed/

  Tags: ,

 • Incassobureau Breda

  Reacties uitgeschakeld voor Incassobureau Breda
  juni 17, 2014 /  Financieel

  Incassobureau in Breda en omgeving

  Help, een openstaande rekening. Deze wilt u laten incasseren. Bill is hèt invorderingsbedrijf in Breda en omstreken. Uw factuur wordt vakkundig geïncasseerd. Een incasso opdracht indienen is gratis. Geen vaste kosten vooraf!
  De afrekening wordt No Cure No Pay binnengehaald. Geen resultaat dan ook geen rekening. U doet zaken met een betrouwbare partij. Direct actie nemen is het advies!

  Werkwijze van ons incassospecialist

  Bill incasseert ook in de buurt van Breda. Zoekt u een incassobureau in de omgeving van Breda dan kunt u bij Bill terecht. Wij sturen uw schuldenaar eerst een brief. Uw rekening verhogen wij met incassokosten. Die moet de debiteur voldoen. Betaalt de schuldenaar niet? Dan kunnen we uw nota voorleggen aan de kantonrechter. Wilt u dit niet dan kunt u het dossier kosteloos laten sluiten.

  Uw opdracht aanleveren

  Voor incassobureau in de buurt van Breda bent u bij Bill aan het juiste adres. Bill is een gerenommeerd deurwaarder. De geïncasseerde bedragen worden snel afgedragen. Onze bereikbaarheid is uitstekend. Uw dossier wordt door een vast behandelaar verwerkt. Deze weet alles van uw zaak.
  incassospecialist in Breda nodig? Schakel dan incassokantoor Bill in!

  Voor meer info : http://www.incassobureau.tv/incassobureau-breda.html

  Tags: , ,