• Tel jouw bezoekers

  Reacties uitgeschakeld voor Tel jouw bezoekers
  mei 18, 2015 /  Electronica en Computers
  Helado

  Veel winkels hebben dagelijks veel bezoekers die naar de winkel toekomen en  ook eventueel een aankoop komen doen bij de desbetreffende winkel. Je zal als winkelier veel tijd en moeite in de winkel moeten steken als je wilt dat je klanten blijven terugkomen en om de winkel op een goede manier te onderhouden. Een goed inzicht hebben in je klanten is dus van groot belang en daar zijn aardig wat manieren voor om deze gegevens te verzamelen. Dit noemen wij retail statistieken en die kunnen allerlei gegevens aan het licht brengen van de winkels die van belang zijn. Vanuit daar kun je gegevens vaststellen en eventueel een nieuw strategie kiezen of een bestaande strategie verbeteren om meer verkopen en/of bezoekers te realiseren. Gelukkig is er een bedrijf om ons te helpen!

  Het bedrijf werkt met een passanten teller. Crumbbase geeft door middel van haar systemen inzicht in het aantal passanten dat de winkel heeft, hoe vaak ze terugkomen en hoelang de klanten in de winkel blijven. Daarnaast is zelfs de looproute van de passanten te zien en kunnen er vanuit daar conclusies worden getrokken naar aanleiding van het aantal bezoekers en het aantal verkopen.  Dit is natuurlijk erg handig voor een winkelier, aangezien hij op deze manier steeds meer te weten komt over de klanten en/of passanten van zijn of haar winkel.

  Hoe komt een bedrijf aan al deze informatie? Het speciale systeem dat ontwikkelt is door Crumbbase is niet te zien door klanten, daardoor is de werking nog beter, aangezien het niet wordt opgemerkt. Het beste onderzoek is altijd als mensen er, er zich niet van bewust zijn. Er worden meerdere Wi-Fi sensoren geplaatst in en voor de winkel die een signaal opvangen van de passanten met een smartphone. Enigste vereiste is dat zijn of haar wifi wel ingeschakeld staat, zodat de wifi sensoren ook daadwerkelijk de passanten kunnen meten. Tegenwoordig loopt bijna iedereen met  een smartphone, dus het resultaat zal erg betrouwbaar zijn, omdat er genoeg wordt gemeten. Een mooi meetmoment!

   

  Voor meer info : http://www.crumbbase.nl/

  Tags: ,

 • Coderen van producten

  Reacties uitgeschakeld voor Coderen van producten
  februari 16, 2015 /  Electronica en Computers
  Helado

  Als uw bedrijf groeit en groeit zult u merken dat er meer behoefte komt aan een goed codeersysteem. Zo kunt u uw zaken netjes en geordend houden en alles tot op zekere mate automatiseren. Een bekende vorm van coderen zijn streepjescodes.

  Streepjescodes zijn in 1952 uitgevonden in Amerika, ze waren bedoeld als vervanging voor de ponskaart. Het is een simpel systeem waarbij de ruimte tussen de streepjes, of juist de streepjes zelf als een code worden gelezen. Deze code wordt omgezet in een cijferreeks waarmee het product terug kan worden gevonden in de computer.

  De EAN (Europese Artikel Nummering) streepjescode is wereldwijd de meeste gebruikte standaard. Vrijwel alle producten in Nederland en België zijn voorzien van dit type nummering. Het is een reeks van dertiencijfers. Natuurlijk zijn er vele andere standaarden zoals bijvoorbeeld het 12 cijferig Amerikaanse UPC.

  Coding en marking komt op veel verschillende plekken terug. Niet alleen in de supermarkt zijn producten voorzien van een streepjescode, maar bijvoorbeeld ook ingecheckte koffers op een vliegveld wordt een streepjescode meegegeven die er voor zorgt dat de koffer in het juiste vliegtuig terecht komen. Ook tickets voor parkeer automaten zijn voorzien van een barcode die de inrijtijd bepaald en met een kleine aanpassing er voor zorgt dat men ook weer naar buiten kan rijden. Veel tickets zijn voorzien van een streepjescode om de authenticiteit aan te tonen, dit varieert van concert kaarten tot vlieg tickets.

  Een andere opkomst de smartphone heeft de populariteit van de streepjes code een nieuwe draai gegeven. Men kan nu zelf artikelen scannen, om bijvoorbeeld de prijs te checken of het artikel online te bestellen. Ook is het mogelijk om de codes op een andere manier te gebruiken zoals bijvoorbeeld in een wekker apllicatie waarbij de wekker pas stopt met rinkelen als er een bepaalde streepjes code gescand is.

  Nog even een biologisch wist je dat je: zebra’s zijn ondanks hun strepen niet te scannen omdat het om een uniek patroon gaat.

  Voor meer info : http://www.kba-metronic.com/nl/

  Tags: ,

 • De capaciteit van een Powerbank uitgelegd aan de hand van een iPhone 4S

  Reacties uitgeschakeld voor De capaciteit van een Powerbank uitgelegd aan de hand van een iPhone 4S
  augustus 29, 2014 /  Electronica en Computers
  Helado

  De belangrijkste factor in het aanschaffen van een Powerbank is de capaciteit. De capaciteit bepaalt namelijk het vermogen. Voordat je in de auto stapt om een Powerbank aan te schaffen is het slim om te weten hoeveel capaciteit je nodig denkt te hebben. Dat maakt de keuze in de winkel een stuk makkelijker. Omdat niet iedereen thuis is in de wereld van de capaciteit en vermogens leggen we in dit artikel de capaciteit van een Powerbank uit aan de hand van een iPhone 4S.

  Pouwerbank zorgt voor overdracht van stroom

  Zoals bekend moet de Powerbank worden opgeladen voordat hij gebruikt kan worden als mobiele oplader. Als de Powerbank is opgeladen bevat hij stroom die wordt overgedragen wanneer er een 5V apparaat aan wordt gekoppeld. De Powerbank zorgt dus voor overdacht van energie. De stroom die een iPhone 4S nodig heeft is 5V. In een optimale situatie zou de stroom die de Powerbank overdraagt ook 5V moeten zijn. Helaas is dat niet het geval. De stroom die de Powerbank uitstuurt bedraagt slechts 3.7V. Tijdens het opladen van een iPhone 4S middels een Powerbank vindt er dus twee keer een conversie plaats: van 3.7V naar 5V en van 5V naar 3.7V. Daarnaast vraagt de stand-by-stand van de iPhone ook energie van de Powerbank Tijdens het opladen van een iPhone 4S is er dus sprake van vermogensverlies.

  Wat is het vermogensverlies van een Powerbank

  Gemiddeld moet je ervan uitgaan dat een iPhone 4S 50% is opgeladen met 80% van de stroom die de Powerbank bevat. Maar het vermogensverlies wat geleden wordt is afhankelijk van het soort batterij dat in de Powerbank zit.

  Tijdens het aanschaffen van een Powerbank is het goed om met bovenstaande zaken rekening te houden.

  Voor meer info : http://www.cubearray.com/koop-nog-geen-powerbank-voordat-je-dit-leest

  Tags: , ,

 • galaxy S4

  Reacties uitgeschakeld voor galaxy S4
  maart 31, 2014 /  Electronica en Computers
  Helado

  Waarom een galaxy S4?

  Een tijdje geleden vond ik dat het tijd werd om eens om mij heen te gaan kijken voor een nieuwe telefoon, bij foon4u.nl natuurlijk. Ik heb al jarenlang dezelfde en inmiddels kan ik er bijna niet meer mee bellen. Een goede vriend gaf mij de wijze raad om eens te gaan kijken naar de galaxy S4. Hij heeft zelf ook een galaxy S4 en die bevalt hem heel erg goed. Het is namelijk zo dat de galaxy S4 heel erg gemakkelijk in het gebruik is. Dit betekent dat zelfs voor een kluns als ik een galaxy S4 een ware uitkomst is. Ik ben niet iemand die veel poespas op zijn telefoon wil hebben en wat dat betreft is de galaxy S4 dan ook helemaal geschikt voor mij. Ik ben meteen even naar de dichtstbijzijnde winkel gegaan om te wat meer informatie over de galaxy S4 aan te vragen. De verkoper vertelde mij dat het geen probleem was dat ik even met de galaxy S4 zou gaan spelen. Dat liet ik mij natuurlijk geen twee keer zeggen. Ik ben echt iemand die gewoon de dingen even moet ervaren om er een goed oordeel over te kunnen vormen. Wat dat betreft ben ik echt iemand die gaat voor een ‘hands on approach’; ik leer nou eenmaal het beste door dingen te doen. Wat mij meteen opviel was dat het apparaatje zo eenvoudig is vormgegeven, het heeft een echt strak design en daar hou ik heel erg van. Ik zei al dat ik niet hou van teveel poespas en dan is deze telefoon werkelijk een aanrader. Alle overbodige attributen zijn weggelaten en wat overblijft is een zeer stijlvolle GSM. Ik had dan ook meteen het gevoel dat dit wel eens de telefoon zou kunnen worden die mij de komende jaren zijn of haar diensten zou gaan bewijzen. Ik heb de GSM echter niet in deze winkel gekocht want ik wilde eerst nog even op het internet kijken of ik het apparaat daar wellicht ook goedkoper kon vinden. Dat bleek het geval te zijn!

  De galaxy S4 is een fantastische telefoon!

  In eerste instantie was is dus op zoek naar een telefoon waarmee ik in ieder geval kon bellen. Ik zie soms mensen rondlopen met hun telefoon alsof heel hun leven draait om dat kleine apparaatje; werkelijk alles wordt geregeld met die gadget en daar heb ik tot voor kort nooit iets van begrepen. Ik wilde gewoon kunnen bellen en daarmee was voor mij de kous wel af. Sinds ik echter een galaxy S4 heb, heb ik veel meer mogelijkheden ontdekt en snap ik steeds meer dat veel mensen heel veel profijt kunnen halen uit zo’n GSM. Ik ben tegenwoordig ook heel erg van het whatsappen en dat bevalt mij dan ook heel erg goed. Met mijn galaxy S4 kan ik berichten sturen binnen een zeer kort tijdsbestek, dat was met mijn vorige telefoon ondenkbaar geweest. Ik kan dan ook niet anders zeggen dat ik geheel verknocht ben aan de galaxy S4! Wat is dit een prachtige uitvinding! Wat ik met name zo fijn vind is dat de batterij zo lang meegaat. Mijn vorige mobiel was al heel erg oud en die kon ik maar een paar uren achtereen gebruiken, daarna was de batterij al weer leeg. Maar met de galaxy S4 is dit een geheel ander verhaal; ik kan het ding gerust een hele dag gebruiken en dan nog is de batterij niet leeg. Dat noem ik nog eens een topproduct en ik had gewild dat ik eerder tot het inzicht gekomen dat ik echt een galaxy S4 aan zou moeten schaffen. Ik kan mijzelf dan ook wel voor mijn hoofd slaan dat ik mij nog zo lang heb lopen ergeren aan mijn vorig telefoontje. Ik had het zoveel gemakkelijker kunnen hebben.

  Ik wil nooit meer anders

  Sinds ik de trotse eigenaar ben van een galaxy S4 merk ik dat ik ook weer veel meer contact met mijn vrienden heb. Ik ben geïntegreerd in allerlei whatsappgroepen en dat bevalt mij heel erg goed. Wat mij daarbij ook heel erg opvalt, is dat de galaxy S4 nooit diensten weigert; hij blijft altijd soepel werken en loopt nooit vast. Kom daar maar eens om bij andere telefoontjes! Ik kan dan ook niet anders zeggen dan dat ik heel erg content ben met de galaxy S4 en dat ik hoop dat ik nog jaren plezier van het ding mag ervaren. Ik heb het ook al tegen veel van mijn vrienden gezegd dat wanneer ze nog op zoek zijn naar een goede GSM dat ze dan vooral eens moeten kijken naar de galaxy S4. Ik help hen graag een beetje op weg en aangezien ik zelf zulke goede ervaringen heb met dit prachtige apparaatje zou het natuurlijk van de zotte zijn om mijn verhaal niet aan hen te vertellen. Tenslotte zijn we op de wereld om elkaar een beetje op weg te helpen en ik gun mijn vrienden een telefoon die altijd goed werkt op het moment dat jij dat wilt. Ik zie dan ook dat steeds meer van de mensen om mij heen met een galaxy S4 rondlopen, ik had nooit verwacht dat ik nog eens degene zou zijn die dit zou bewerkstelligen. Kortom, om alles samen te vatten zou ik willen zeggen:

  • dat ik een zeer tevreden klant ben
  • ik iedere dag weer geniet van mijn telefoontje
  • ik iedereen dit apparaatje aan kan raden
  Voor meer info : http://www.foon4u.nl/samsung/Galaxy-S4/

  Tags:

 • Laptoptas

  Reacties uitgeschakeld voor Laptoptas
  februari 10, 2014 /  Electronica en Computers
  Helado

  Professionele en stijlvolle laptoptassen

  Omdat een laptoptas van deugdelijke kwaliteit moet zijn, wilt u wat meer betalen voor een laptoptas met uitstraling en de juiste bescherming. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk laptoptassen te kopen in een lederen uitvoering. Dit geeft niet alleen de tas een duurzame waarde, maar houdt de spullen zoals een notebook of een tablet in optima forma. Er zijn meerdere afmetingen laptoptassen voor verschillende afmetingen notebooks. U moet voor u gaat bestellen altijd even goed kijken naar de afmeting van uw notebook.

  Er is dan ook een enorme keuze uit verschillende kleuren en designs, zodat u altijd een laptoptas kunt uitzoeken die helemaal bij uw persoonlijke smaak past. Ook kunt u kiezen uit meerdere compartimenten in de laptoptas. Hierdoor kan er naast een notebook ook nog papierwerk mee genomen worden. Ook is het handig om te kijken of de laptoptas ruimte biedt voor een kabel en een muis. Dit kan het werken onderweg een stuk gemakkelijker maken en overzichtelijker.

  De laptoptassen zien er elegant en exclusief uit door hun mooie en accurate afwerking. U haalt voor een prima prijs een mooie laptoptas in huis die vele jaren mee kan gaan. U kunt kiezen uit een hengsel die u met u hand kan vasthouden tijdens het wandelen van a naar b. Ook is het voor de langere afstand handig om een laptoptas aan te schaffen met een langer hengsel. Deze hengsels kunt u verstellen op de juiste maat. Hierdoor heeft u altijd het comfort wat u zoekt als u aan het wandelen bent. De laptop rugzakken blijven natuurlijk ook erg populair.

  Voor meer info : https://www.marington.nl/laptoptassen/

  Tags: , , ,