Helado.be
Image default
Woning en Tuin

Eiken houten tafels

Eiken houten tafels

Sommige mensen vinden een mooi interieur niet van belang, maar de meeste mensen zullen het er toch mee eens zijn dat de inrichting van een huis erg belangrijk is. Niet om indruk te maken op anderen, maar vooral voor uzelf. U wilt natuurlijk gewoon zelf iedere dag thuiskomen in een huis dat u helemaal mooi vindt en genieten van uw inrichting. Bent u op zoek naar een tijdloos element dat in ieder interieur past, dan zijn eiken houten tafels van Toptafels precies waar u naar zoekt. Wat voor interieurstijl u ook hebt, eiken houten tafels passen er altijd heel erg goed in. Doordat ze van hout gemaakt zijn, passen ze natuurlijk heel goed bij een inrichting met een natuurlijke uitstraling. In combinatie met andere meubels van hout en met andere natuurlijke materialen zoals bamboe vormt het een mooi, natuurlijk geheel. Maar eiken houten tafels passen ook heel erg goed in een klassiek interieur door de klasse die deze tafels uitstralen. Echter, ook in een moderne stijl misstaan deze eiken houten tafels zeker niet doordat ze een strakke uitstraling hebben. Het robuuste, authentieke en stoere uiterlijk is echt met iedere stijl te combineren. Door het te combineren met verschillende accessoires, kunt u eiken houten tafels iedere keer weer verrassend naar voren laten komen. Als u de tafel combineert met stoffen stoelen of zetels met een klassieke uitstraling, roept deze een heel andere sfeer op dan wanneer de tafel gecombineerd wordt met metalen stoelen of exemplaren die bijvoorbeeld met hoogglans witte verf afgelakt zijn. De combinaties die te maken zijn, zijn dus zeer divers en verrassend.

Onderhoud eiken houten tafels goed

Iedereen die wel eens eiken houten tafels heeft gehad, weet dat deze goed onderhouden dienen te worden. Hoe het onderhoud er precies uit dient te zien, is niet alleen afhankelijk van het feit dat het om een houten tafel gaat, maar vooral van hoe deze afgewerkt is. Is het tafelblad afgelakt, dan vereist dat een heel ander soort reiniging dan wanneer deze met olie is afgewerkt. Hebt u gekozen voor een exemplaar dat met lak is afgewerkt, dan kunt u deze eenvoudig reinigen met een vochtige doek en deze vervolgens nadrogen met een zachte doek. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er vervelende vetvlekken komen, ook op eiken houten tafels kan dit een probleem zijn. U kunt deze dan verwijderen met een beetje zeep. Willen ze dan nog niet verdwijnen, dan brengt wasbenzine zeker een oplossing. Eiken houten tafels die met olie zijn afgewerkt hebben meer onderhoud nodig dan de exemplaren met een laklaag. Vocht heeft eerder invloed op de tafel en er komen sneller vlekken op. Een voordeel is echter wel dat u zelf het hout iedere keer weer in de olie kunt zetten, waardoor de kwaliteit jarenlang goed blijft. Het in de olie zetten is ook veel minder en minder secuur werk dan een tafel helemaal opnieuw moeten lakken. Het maakt voor het uiterlijk natuurlijk wel uit of eiken houten tafels afgelakt zijn of in de olie zijn gezet. De laatste zorgt voor een heel natuurlijke en pure uitstraling, terwijl lak ervoor zorgt dat het meubel een strakke uitstraling krijgt. Lak zorgt ook voor meer bescherming tegen krasjes. Wat voor u de juiste keuze is, hangt dus niet alleen af van het soort onderhoud dat u wenst te plegen, maar ook van de uitstraling die u met de eiken houten tafels zou willen bereiken.

Koop bij Toptafels

Wilt u een mooie tafel van eikenhout kopen, dan bent u bij Toptafels absoluut aan het juiste adres. Via hun website kunt u voorbeelden bekijken van de eiken houten tafels die zij kunnen leveren en u kunt deze helemaal naar wens laten maken. Zo kunt u bij hen kiezen uit vier verschillende modellen die elk al een heel eigen sfeer oproepen. Daarna kunt u de lengte en de breedte van uw voorkeur selecteren. De lengte kan variëren van 1.40 meter tot 3 meter, dus ook mensen met een groot huis kunnen hier een geschikte eettafel vinden. De breedte varieert van 90 centimeter tot 1.10 meter. Het is dus zaak om de ruimte waar de eettafel zou moeten komen staan goed op te meten en goed te overwegen welke lengte en breedte voor u ideaal is. Naast een keus in model en afmeting, kunt u bij Toptafels voor de eiken houten tafels ook nog kiezen uit zes verschillende kleuren. Of u nu houdt van lichte kleuren of juist meer van donker, het is allemaal mogelijk. Nadat u deze voorkeuren hebt aangegeven, krijgt u de prijs te zien van de eiken houten tafels van uw keuze en kunt u deze bestellen. Doordat Toptafels rechtstreeks bij de fabrikant bestelt, is de prijs een stuk lager dan u van te voren zult denken. Daarnaast biedt Toptafels u ook nog eens de mogelijkheid om uw tafel terug te verdienen. U krijgt bij aankoop namelijk een referentiecode. Verwijst u iemand door naar deze firma en koopt diegene een van de eiken houten tafels en geeft daarbij uw referentiecode op, dan krijgt u honderd euro retour! Er zijn dus veel voordelen:

  • keus in afwerking: lak of olie
  • veel keus in model en maat
  • zes verschillende kleuren om uit te kiezen
  • goede prijs/kwaliteit verhouding
  • mogelijkheid om aankoopbedrag terug te verdienen

Het zal dus duidelijk zijn dat Toptafels hét bedrijf is om naar toe te gaan als u op zoek bent naar eiken houten tafels.

Voor meer info : http://www.toptafels.com/