Helado.be
Image default
Dienstverlening

Een CD of DVD drukken voor tastbare muziek

Een CD drukken is iets wat tegenwoordig niet veel meer wordt gedaan. Dit heeft te maken met dat we muziek vaak online luisteren. Toch blijft het drukken van een CD of DVD voor de muziekindustrie van belang. Echte fans willen tenslotte iets tastbaars in handen hebben. Ook artiesten blijven dit belangrijk vinden om hun creativiteit kwijt te kunnen. Denk aan het ontwerpen van een verpakking, boek of hoes. U heeft drie opties als het gaat om het laten drukken. Het gaat hierbij om een CD, DVD of vinyl. Bij vinyl is het zo dat u al uw fysieke muziek bij elkaar hebt doordat er maar een aanspreekpunt is. Wanneer u fysieke muziek wilt, schakelt u de experts van CD Perserij België in om uw CD te drukken.

Dvd-duplicatie voor grote en kleine oplage

Deze specialist verzorgt dvd-productie in kleine oplage. Denk hierbij aan een oplage vanaf 500 tot aan 3.000 stuks. Het kan voorkomen dat u minder nodig heeft. Ook daar hebben deze experts rekening mee gehouden. Ook voor minder dan 500 stuks kunt u hier terecht. Het advies van de experts is om dan een dvd-duplicatie te gebruiken. Dit houdt ten eerste in dat u zelf rechthebbende bent van uw DVD en verantwoordelijk bent voor het drukken van de DVD. De experts kunnen dan de DVD publiceren in hun perserij.

Maak gebruik van expertise in het vak

Wilt u graag uw muziek in handen hebben door middel van een tastbaar product? Laat dan een CD of DVD drukken bij deze specialisten. Zij zorgen ervoor dat uw product zo snel mogelijk wordt geleverd. De levertijd is afhankelijk van wel product u kiest. Daarnaast kunt u hier ook terecht voor andere diensten, zoals het ontwerpen van een super leuke en originele hoes. Bekijk de website voor meer informatie over de levertijden en diensten.

https://cdperserij.be/