• Echtscheiding Veghel en andere situaties: een advocaat die voor u klaarstaat

  Reacties uitgeschakeld voor Echtscheiding Veghel en andere situaties: een advocaat die voor u klaarstaat
  januari 14, 2016 /  Dienstverlening

  Echtscheiding Veghel en andere situaties: een advocaat die voor u klaarstaat. Dat is waar Hamelers Nijkamp Advocaten voor staat. Niet alleen zijn wij uw vertrouwde adres voor het regelen van uw echtscheiding in omgeving Veghel of het geven van juridisch advies in Uden. Ook aanverwante zaken regelen wij graag voor u. Afhankelijk van de situatie die op u en uw (ex-)partner van toepassing is kunt u hierbij onder meer denken aan zaken als het regelen van:

  • Het ouderschapsplan: in deze regeling legt u als ouders de afspraken met betrekking tot uw kinderen vast waaronder zorgregeling, omgangsregeling en kinderalimentatie;
  • Kinderalimentatie & Partneralimentatie;
  • Een echtscheidingsconvenant: hierin worden voor beide (ex-)partners afspraken vastgelegd die betrekking hebben op de financiële gevolgen van echtscheiding.

  Weten waar u aan toe bent: juridisch advies Uden of echtscheiding Veghel

  Een echtscheiding in omgeving Veghel en het geven van juridisch advies in Uden laat u tegen een vast tarief regelen door Hamelers Nijkamp Advocaten. Wij bieden vakkundige en resultaatgerichte begeleiding waarbij wij werken met duidelijke, vaste tarieven. Op deze manier weet u altijd waar u aan toe bent en werken wij samen met u stap voor stap naar de beste oplossing. Wij hebben niet alleen verstand van juridische zaken, maar ook van mensen. Het regelen van uw echtscheiding in omgeving Veghel is bij ons in vertrouwde handen.

  Echtscheiding Veghel en het geven van juridisch advies in Uden: maak vrijblijvend een afspraak

  Gaat u samen met uw partner over tot een echtscheiding in omgeving Veghel of zoekt u juridisch advies in Uden dan komt er veel op u af. Hoe gaat het verder met de kinderen, welke afspraken maakt u over geld en bezittingen en hoe lang duurt een echtscheiding eigenlijk? Wilt u een echtscheiding in omgeving Veghel door ons laten uitvoeren dan is het wel zo prettig dat u zich vooraf kunt oriënteren op hetgeen u te wachten staat en wat wij u te bieden hebben. U kunt vrijblijvend kennismaken met onze specialisten en uw situatie met ons bespreken. Het gesprek kost u niets! Loop binnen bij ons kantoor met of zonder afspraak.

   

  Voor meer info : http://www.hnadvocaten.nl/

  Posted by @ 2:29 pm

  Tags: ,

Comments are closed.