• De voordelen van je aansluiten bij een groep

  Reacties uitgeschakeld voor De voordelen van je aansluiten bij een groep
  december 1, 2018 /  Dienstverlening
  Helado

  De voordelen van je aansluiten bij een groep, waar je leert om je woede onder controle te krijgen

  Woede is een emotie, die de meeste mensen tijdens hun leven wel ervaren, maar velen van ons zijn wel in staat om onze boosheid, voordat deze zich tot woede ontwikkelt, onder controle te krijgen. Voor diegenen onder ons die niet in staat zijn om onze woede te beheersen, zijn er programma’s die je kunt volgen waarbij je leert om je woede onder controle te krijgen en het bijwonen ervan kan onze relaties met familie, vrienden en collega’s aanzienlijk verbeteren. Tegelijkertijd kan het ook door de stress, die gepaard gaat met het snelle en moderne leven, te verlichten onze gezondheid verbeteren.

  Het kan zijn dat je je er niet bewust van bent dat je woede uit de hand loopt en daarom zijn er enkele gedragssymptomen, die je kunnen helpen beslissen of het volgen van een dergelijk programma nuttig voor jou zou kunnen zijn. Deze omvatten:

  • Mensen beledigen en bekritiseren
  • Je stem agressief verheffen om een punt te kunnen maken
  • Denken dat je omringd bent door idioten
  • Het plannen van wraak
  • Agressief bedreigend gedrag vertonen dat mogelijk ook leidt tot fysiek geweld
  • Regelmatig in situaties of met mensen je geduld verliezen
  • Anderen de schuld geven voor dingen die fout gaan in je leven
  • Gevoel van wrok en bitterheid hebben

  Dit zijn slechts enkele van de symptomen, maar als je jezelf in één van de genoemde voorbeelden herkent, is het meer dan waarschijnlijk dat je profijt zult hebben van programma’s waarbij je leert om om te kunnen gaan met je woede. Als je woede ook invloed heeft op de mensen in je omgeving is dat echt een teken dat je hulp nodig hebt.

  Door middel van het volgen van programma’s waarbij je leert om om te kunnen gaan met je woede leer je ook hoe je je boosheid, voordat deze in woede ontploft, kunt beheersen. De lessen worden gegeven en begeleid door gekwalificeerde professionals zoals maatschappelijk werkers, leraren, psychologen en therapeuten zodat je verzekerd bent van absolute vertrouwelijkheid en de beste behandeling.

  Je zult leren dat woede een natuurlijke emotie is, die we allemaal bezitten maar dat er een verschil is tussen een normale boze reactie en wat ongepast of onaanvaardbaar is. Er wordt een verscheidenheid aan technieken en activiteiten gebruikt om de oorzaak van je onbeheersbare woede te beoordelen en de methoden die je leert kunnen worden toegepast om woede of boosheid te leren beheersen.

  Iedereen die deze groepen bijwoont, heeft hetzelfde probleem als jij.

  Zo maak je kennis met een kleine groep lotgenoten, waarmee je je problemen kunt bespreken zonder dat je bang hoeft te zijn voor schaamte. Het bespreken van individuele omstandigheden en het formuleren van strategieën waarbij iedereen in de groep elkaar kan ondersteunen, het oefenen van specifieke oefeningen om deze krachtige emotie te beheersen en het hebben van mensen om je heen, die je echt willen helpen in tijden van crisis, zijn slechts enkele van de voordelen van je aansluiten bij een groep waarbij je leert om je woede onder controle te krijgen.

  Bezoek de website van Depsycholoog.nl hier!

  Voor meer info : https://www.depsycholoog.nl/eindhoven/
 • Beton polijsten

  Reacties uitgeschakeld voor Beton polijsten
  februari 22, 2017 /  Dienstverlening
  Helado

  Als mensen denken aan beton denken ze aan sterke bouwmateriaal en ze denken aan het vieze vloer dat er lag voordat er vloerbedekking overheen kwam. Weinig mensen denken een mooi vloer als ze aan beton denken. Toch is beton heel mooi en dit komt door beton polijsten.

  Beton kan heel mooi zijn maar het word vervuild tijdens het bouwproces. Er komt allemaal troep en verf op het beton. Dit trekt ook in de bovenste laag van het beton. Door beton polijsten wat begint met schuren word de bovenlaagje verwijdert. Zo gaat al het vuil en verf weg.

  Dan kan er begonnen worden aan beton polijsten. Met voorpolijst pasta begint het beton polijsten. Als dit klaar is word het beton schoongemaakt en daarna kan pas het echte beton polijsten beginnen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van hoogglans polijst pasta. Als dit klaar is lijkt het beton op een marmeren vloer. Dit is ook een fout dat veel mensen maken. Bij veel bedrijven en winkels ligt er gewoon gepolijst beton op de vloer maar veel mensen denken dat het natuursteen is.

  Wil je weten wat er allemaal mogelijk is met beton en hoe beton polijsten precies werkt? Neem dan eens een kijkje op de onderstaande websites.

  borel.nl/

  mistermarble.nl/

  betonvloerinfo.nl/

  Voor meer info :
 • Tandverzorging

  Reacties uitgeschakeld voor Tandverzorging
  februari 22, 2017 /  Dienstverlening
  Helado

  Tussen je zesde en tiende levensjaar zullen je melktanden verwisseld worden voor de tanden die je de rest van je leven zal hebben; je volwassene tanden. Nadat de melktanden zijn gewisseld zal ook de kaaklijn zich vormen en zullen de tanden zich als een mooi en recht gebit vormen. Maar niet altijd gaan de tanden mooi recht staan. Soms komen tandwortels van verschillende tanden met elkaar in de knoop wat lijd tot tanden die scheef in de mond staan. Wanneer je bij de tandarts bent zal deze aanraden om naar de orthodontist te gaan om te kijken of een beugel tot de mogelijkheden behoort om de tanden recht te laten zetten. Bij de orthodontist worden dan foto’s gemaakt van je gebit en zullen zij bepalen of een beugel nodig is om de tanden te corrigeren. Wanneer een beugel geplaatst wordt, zal deze ongeveer een jaar lang moeten blijven zitten. In die tijd zal de beugel aan je tanden trekken om zo een mooi en recht gebit te creëren. Wanneer je niet alleen een scheef gebit hebt, maar ook tanden en/of kiezen mist, wordt je doorverwezen naar een implantoloog door de tandarts. Een implantoloog heeft zich na de tandartsopleiding nog extra gespecialiseerd in het plaatsen van tand implantaten. Deze heeft hier dus nog meer verstand van door de normale tandarts en daarom zullen zij dit verder oppakken als er sprake is van het plaatsen van een implantaat. Bij het plaatsen van een implantaat wordt er een soort nep tand geplaatst waardoor het lijkt alsof je weer een geheel gebit hebt.  De functie van de tandwortel wordt overgenomen door de implantaat. In eerste instantie wordt alleen de implantaat geplaatst en bij een volgende behandeling zal daar dan een kroon overheen worden geplaatst wat er dan uitziet als de nieuwe tand. Tegenwoordig kan dit echter direct geplaatst worden bij de eerste behandeling.

  Voor meer info : http://www.orfeokliniek.nl/

  Tags: ,

 • Waar kan ik mijn archief snel en efficiënt laten vernietigen?

  Reacties uitgeschakeld voor Waar kan ik mijn archief snel en efficiënt laten vernietigen?
  oktober 13, 2016 /  Dienstverlening
  Helado

  Uw archief laten vernietigen laat u natuurlijk niet zomaar door iedereen doen. Daarvoor neemt u uiteraard contact met een expert op het gebied van archiefvernietiging op. Als wij bij u langskomen om uw archief te vernietigen, dan doen we dit niet alleen snel, maar natuurlijk ook efficiënt. Daarnaast recyclen wij uw papier ook voor de volle 100%. Wij zijn lid bij de NAID, de National Association for Information Destruction en geven u na het vernietigen van uw archief een keurig en officieel vernietigingscertificaat.

     

  Bij archiefvernietiging.org bent u dus aan het juiste adres voor het snel en efficiënt laten vernietigen van uw archief. U kunt bij ons een periodieke afspraak voor vernietiging maken, maar ook een eenmalige. Neemt u gerust contact met ons op, zodat wij het één en ander op ons gemak aan u uit kunnen leggen en wij kunnen horen wat uw wensen zijn, zodat we een duidelijke en vrijblijvende offerte voor u op kunnen stellen. De chauffeurs die uw archief komen vernietigen zijn getoetst aan de eisen voor een PES-verklaring. Deze Pre-Employment screening is een uitermate grondige toetsing van medewerkers en is speciaal voor functies die door financiële ondernemingen als integriteitgevoelig, zoals papier vernietigen, worden bestempeld. Wij hopen snel iets van u te vernemen, zodat wij spoedig aan een prettige samenwerking kunnen beginnen.

  Voor meer info :
 • Een goede online website is belangrijk

  Reacties uitgeschakeld voor Een goede online website is belangrijk
  april 1, 2015 /  Dienstverlening
  Helado

  Tegenwoordig is het  van essentieel belang dat je een goede online website hebt. Maar er zijn zoveel verschillende dingen waarmee je rekening moet houden als je een optimaal resultaat wilt behalen met je online website.  Een online marketing delft bedrijf is E-conomy, zij zijn gespecialiseerd in alles wat ze maken heeft om je  website zo hoog mogelijk in google te krijgen. Hun diensten zijn opgedeeld in 5 onderdelen: online  marketing strategie, SEO , affiliate marketing, Google adwords beheer en webdesign & ontwikkeling. In dit artikel gaan we elke dienst in het kort uitleggen wat zij doen.

  Zij helpen je met je online strategie, wat inhoud dat ze al je online activiteiten bijsturen en voor optimaal resultaten willen zorgen.  Met hun jarenlange ervaring in het hele online gebeuren weten zij precies welke strategie bij jou bedrijf past.  Zij stellen een marketingmix op die perfect bij  jou bedrijf past, E-conomy  marketing services stelt een roadmap op welke kanalen je moet gebruiken, op welke manier  zodat je een optimaal resultaat kunt verkrijgen.

  Vervolgens zijn ze ook gespecialiseerd in  SEO.   Dit houdt in dat ze je helpen om zo hoog mogelijk in google te eindigen wat er voor zorgt dat je zoveel mogelijk verkeer krijgt  waardoor ook je verkopen gaan stijgen.

  Wilt  u uw product verkopen  of meer bezoekers genereren , maar je wilt nog altijd zelf instaan voor de kosten is affiliate marketing de juiste manier hiervoor.  Doordat wij hier al veel ervaring in hebben   weten wij welke bedrijven  perfect zijn voor campagnes op te stellen voor jou bedrijf.

  Ook staat E-conomy in voor  het beheer van google adwords. Dit is 1 van de meeste doeltreffende manier van adverteren waar je 100% zeker van bent dat je een goed resultaat krijgt.  Zij hebben hier al jarenlange ervaring in, E-conomy is trouwens niet voor niets een Google Partner.

  Ook bieden zij diensten aan zodat je website design  zo gebruiksvriendelijke en professioneel eruit ziet als mogelijk en  blijven ze constant bezig met het ontwikkelen om je website zo optimaal mogelijk te houden.

  Voor meer info : http://www.economy.nl/

  Tags: ,

 • Website laten maken

  Reacties uitgeschakeld voor Website laten maken
  juli 15, 2014 /  Dienstverlening
  Helado

  Vorige maand zochten wij een partner die in staat was om onze website te laten maken. Wij hebben in een week tijd maar liefst 6 mensen / bedrijven gezien en het resultaat was verrassend. Een student kon de opdracht aanvaarden aan een ongelooflijk lage prijs. Hij had echter geen portfolio, noch ervaring. En hij kon geen factureren maken. Geen probleem. De dag nadien kwam er reeds een tweede bedrijf en deze waren hiermee wel allemaal in orde.

  Ze hadden een leuke portfolio, maar het gevraagde budget lag echter iets te hoog voor ons. Het was een BVBA met maar liefst 8 werknemers en dat moet natuurlijk ook allemaal betaald worden. Voor een simpele site hadden wij niet meer dan 5000 euro voor over, want dat was wat ze vroegen. Iets te veel voor onze portefeuille met andere woorden. Zo zijn er 3 bedrijven gekomen. Ze hadden wel hun voordelen maar ook hun nadelen.

  Er bleven na deze selectie nog 2 eenmanszaken over. We wisten al snel dat dit voor ons de beste keuze zou zijn. Een eenmanszaak kan nog steeds een mooie prijs vragen zonder daarin te overdrijven. Ze hadden beide een zéér interessante portfolio en eentje had zelfs een pagina met vele getuigenissen van verschillende klanten. Deze laatste was Dimitri De Vleeschauwer. We hebben uiteindelijk voor hem gekozen want deze persoon deed het al jaren maar maakte ook overdag tijd voor zijn klanten.

  De andere eenmanszaak deed dit namelijk in bijberoep en werkte overdag bij een ander, zeer bekend, groot bedrijf. Dat maakte wel dat deze moest toegeven dat hij nooit tijd zou hebben overdag. Alles werd verschoven naar de avond en op dinsdag en vrijdag kon hij s’avonds ook niet want dan moest hij naar de voetbal. Onze website (en emails) moesten altijd werken en dus kozen we voor de eenmanszaak in hoofdberoep. Aangezien Aalst nogal dichtbij is, was dit ook leuk indien we eens wouden afspreken nadien. Wilt u dus een website laten maken? Dan kunnen wij Deal webdesign aanraden. Service is top en het is iemand met wie je op café kunt zitten. Een aanrader in zijn sector!

  Voor meer info : http://www.deal-webdesign.be/

  Tags:

 • Stukadoor? Reken op Stukadoors-hanssen.be !

  Reacties uitgeschakeld voor Stukadoor? Reken op Stukadoors-hanssen.be !
  april 10, 2014 /  Dienstverlening
  Helado

  Stukadoor

  De muren en plafonds dienen vaak bij een verbouwing onder handen genomen te worden. Dit vertaalt zich in bezettingswerken en pleisterwerken. Voor kwaliteitsvol pleisterwerk doet u een beroep op stukadoorsbedrijf Stukadoors-hanssen in. Stucbedrijf Stukadoors-hanssen.be is een gevestigde waarde in Limburg. Dit stucbedrijf heeft meer dan 40 jaar ervaring en bestaat uit een team van 18 stukadoors die minimum 5 jaar praktijkervaring hebben. Nu is het zelfs zo dat alle tewerkgestelde stukadoors er momenteel minstens 8 jaar ervaring hebben.

  Stukadoors

  Wanneer u de stukadoors van Stukadoors-hanssen.be inschakelt om uw bepleistering uit te voeren dan  kies ut voor kwaliteit en oog voor detail. De plafonds en muren bezetten van uw huis of woning laat u bij voorkeur ook maar één keer doen, niet waar?

  Stukadoor-hanssen.be

  Bent u nieuwsgierig naar de diensten van de  stukadoor Jean-Marie Hanssen en zijn equipe van 18  ervaren stukadoors? Bent u aan het nieuwbouwen of verbouwen en heeft u een opdracht voor de boeg? Neem dan contact op via de website http://stukadoors-hanssen.be

   

  Voor meer info : http://stukadoors-hanssen.be

  Tags: ,

 • Alarmsysteem kopen? Surf dan naar www.alarmsysteem-alarminstallatie.be

  Reacties uitgeschakeld voor Alarmsysteem kopen? Surf dan naar www.alarmsysteem-alarminstallatie.be
  maart 3, 2014 /  Dienstverlening
  Helado

  Alarmsysteem-alarminstallatie.be verwelkomt u graag!

  Heeft u besloten om een alarmsysteem te kopen en heeft u uw weg naar dit artikel gevonden? Dan hoeft u niet langer te zoeken! Op onze website kunt immers in contact komen meerdere alarminstallaterurs die u op weg helpen naar de juiste alarminstallatie voor uw woning of bedrijfspand.

  Een adequata en geschikte alarm installatie of een alarm systeem op maat gezocht dat draadloos of bekabeld kan geplaatst worden waarbij u daadkrachtig en afschrikwerend kunt optreden tegen ongewenste inbrekers? Bent u naarstig online op zoek naar een alarminstallateur die u grodiginformeert overr de mogelijkheden? Raadpleeg dan zeker www.alarmsysteem-alarminstallatie.be voor meer info over de beste alarmsystemen op de markt verkrijgbaar.

  Het plaatsen van een dergelijk inbraakwerende beveiliging is al niet zelden een overbodige luxe gebleken! Het ongelukkige slachtoffer worden van een inbraak, dat wenst u niemand toe. Beeldt u het volgende maar in: U komt op een dag thuis van een welverdiende vakantie, maar bij het open doen van de voordeur ontdekt u dat u het slachtoffer bent geweest van brutale inbrekers die uw volledige woning ondersteboven hebben gehaald op zoek naar waardevolle juwelen en geld. Niets is zo vervelend als dit te hoeven ervaren.

  U kunt dus maar beter voorkomen dan genezen, en dit met een up-to-date alarmsysteem of een polyvalente alarminstallatie van Alarmsysteem-alarminstallatie.be die inbrekers preventief weert. De huidige alarmsystemen op de markt zijn zeer betrouwbaar en kunnen gekoppeld worden aan een alarmcentrale. Ze zijn zelfs zeer eenvoudig te bedienen met een smartphone of via het internet. Ook al bevindt u zich aan de andere kant van de wereld.

  Alarmsysteem-alarminstallatie.be is een infoplatform waar particulieren en bedrijven een offerte kunnen aanvragen voor een alarmsysteem of alarminstallatie op maat, en dit bij 3 potentiële alarminstallateurs. Deze alarminstallateurs doen dan het nodige om deze aanvraag te behandelen en op te volgen. Zo bent u zeker van kwalitatief interessante inbraakbeveiligingsvoorstellen en dit tegen aantrekkelijke voorwaarden.

  Alarmsysteem-alarminstallatie.be is zo de ontbrekende schakel tussen de alarminstallateur en de zoekende klant! Vraag vandaag nog een offerte aan om toekostig leed van inbrekers te vermijden en u te voorzien van zo broodnodige goede nachtrust die u steeds verdient!

  Voor meer info : http://www.alarmsysteem-alarminstallatie.be

  Tags: ,

 • Tele2 klantenservice telefoonnummer

  Reacties uitgeschakeld voor Tele2 klantenservice telefoonnummer
  februari 20, 2014 /  Dienstverlening
  Helado

  Ik ben al enige tijd op zoek naar een leuke baan. Onlangs ben ik afgestudeerd in de Nederlandse letterkunde en daarna bleek dat het erg moeilijk was om werk op niveau te vinden in mijn studierichting. Ik zag een vacature voor medewerker bij de Tele2 klantenservice en overwoog om daar te gaan solliciteren. Natuurlijk wou ik mijn hoop op een baan op niveau nog niet opgeven, maar het alsmaar thuiszitten begon me ook te irriteren. Een klantenservice zou wellicht nog niet zo erg zijn, en misschien zouden er in het bedrijf wel doorgroeimogelijkheden zijn. Ik besloot eerst even te bellen over de vacature.

  Informeren over Tele2 klantenservice

  Ik belde naar het telefoonnummer wat in de vacature werd genoemd en kreeg iemand van een recruteringsbureau aan de lijn. Natuurlijk kon deze persoon me genoeg vertellen over de eisen waar ik aan moest voldoen en wat het werk precies in zou houden, maar ik kreeg niet het idee dat deze vrouw zich ook op de belvloer van Tele2 klantenservice begaf. Ik wou graag een idee krijgen van de sfeer in het callcenter, aangezien ik er niet zou gaan werken leek het me belangrijk dat er in ieder geval een leuke sfeer zou hangen in dat bedrijf waar ik aan de slag zou gaan.

  Bellen naar de Tele2 klantenservice

  Het leek me het meest praktisch om gewoon de Tele2 klantenservice zelf te gaan bellen: iemand daar kon me in ieder geval wel vertellen hoe hij of zij de werkvloer ervoer. Ik belde en kreeg een aardige vrouw aan de telefoon, maar ze wist niet zo goed wat ze moest met mijn vraag. Toen ze begreep waar ik over belde wist ze me te vertellen dat er een prettige sfeer in het callcenter hing. Uiteindelijk besloot ik te solliciteren!

  Voor meer info : http://deklantenservice.nl/bedrijven/tele2-klantenservice/