• De voordelen van je aansluiten bij een groep

  Reacties uitgeschakeld voor De voordelen van je aansluiten bij een groep
  december 1, 2018 /  Dienstverlening

  De voordelen van je aansluiten bij een groep, waar je leert om je woede onder controle te krijgen

  Woede is een emotie, die de meeste mensen tijdens hun leven wel ervaren, maar velen van ons zijn wel in staat om onze boosheid, voordat deze zich tot woede ontwikkelt, onder controle te krijgen. Voor diegenen onder ons die niet in staat zijn om onze woede te beheersen, zijn er programma’s die je kunt volgen waarbij je leert om je woede onder controle te krijgen en het bijwonen ervan kan onze relaties met familie, vrienden en collega’s aanzienlijk verbeteren. Tegelijkertijd kan het ook door de stress, die gepaard gaat met het snelle en moderne leven, te verlichten onze gezondheid verbeteren.

  Het kan zijn dat je je er niet bewust van bent dat je woede uit de hand loopt en daarom zijn er enkele gedragssymptomen, die je kunnen helpen beslissen of het volgen van een dergelijk programma nuttig voor jou zou kunnen zijn. Deze omvatten:

  • Mensen beledigen en bekritiseren
  • Je stem agressief verheffen om een punt te kunnen maken
  • Denken dat je omringd bent door idioten
  • Het plannen van wraak
  • Agressief bedreigend gedrag vertonen dat mogelijk ook leidt tot fysiek geweld
  • Regelmatig in situaties of met mensen je geduld verliezen
  • Anderen de schuld geven voor dingen die fout gaan in je leven
  • Gevoel van wrok en bitterheid hebben

  Dit zijn slechts enkele van de symptomen, maar als je jezelf in één van de genoemde voorbeelden herkent, is het meer dan waarschijnlijk dat je profijt zult hebben van programma’s waarbij je leert om om te kunnen gaan met je woede. Als je woede ook invloed heeft op de mensen in je omgeving is dat echt een teken dat je hulp nodig hebt.

  Door middel van het volgen van programma’s waarbij je leert om om te kunnen gaan met je woede leer je ook hoe je je boosheid, voordat deze in woede ontploft, kunt beheersen. De lessen worden gegeven en begeleid door gekwalificeerde professionals zoals maatschappelijk werkers, leraren, psychologen en therapeuten zodat je verzekerd bent van absolute vertrouwelijkheid en de beste behandeling.

  Je zult leren dat woede een natuurlijke emotie is, die we allemaal bezitten maar dat er een verschil is tussen een normale boze reactie en wat ongepast of onaanvaardbaar is. Er wordt een verscheidenheid aan technieken en activiteiten gebruikt om de oorzaak van je onbeheersbare woede te beoordelen en de methoden die je leert kunnen worden toegepast om woede of boosheid te leren beheersen.

  Iedereen die deze groepen bijwoont, heeft hetzelfde probleem als jij.

  Zo maak je kennis met een kleine groep lotgenoten, waarmee je je problemen kunt bespreken zonder dat je bang hoeft te zijn voor schaamte. Het bespreken van individuele omstandigheden en het formuleren van strategieën waarbij iedereen in de groep elkaar kan ondersteunen, het oefenen van specifieke oefeningen om deze krachtige emotie te beheersen en het hebben van mensen om je heen, die je echt willen helpen in tijden van crisis, zijn slechts enkele van de voordelen van je aansluiten bij een groep waarbij je leert om je woede onder controle te krijgen.

  Bezoek de website van Depsycholoog.nl hier!

  Voor meer info : https://www.depsycholoog.nl/eindhoven/
 • Beton polijsten

  Reacties uitgeschakeld voor Beton polijsten
  februari 22, 2017 /  Dienstverlening

  Als mensen denken aan beton denken ze aan sterke bouwmateriaal en ze denken aan het vieze vloer dat er lag voordat er vloerbedekking overheen kwam. Weinig mensen denken een mooi vloer als ze aan beton denken. Toch is beton heel mooi en dit komt door beton polijsten.

  Beton kan heel mooi zijn maar het word vervuild tijdens het bouwproces. Er komt allemaal troep en verf op het beton. Dit trekt ook in de bovenste laag van het beton. Door beton polijsten wat begint met schuren word de bovenlaagje verwijdert. Zo gaat al het vuil en verf weg.

  Dan kan er begonnen worden aan beton polijsten. Met voorpolijst pasta begint het beton polijsten. Als dit klaar is word het beton schoongemaakt en daarna kan pas het echte beton polijsten beginnen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van hoogglans polijst pasta. Als dit klaar is lijkt het beton op een marmeren vloer. Dit is ook een fout dat veel mensen maken. Bij veel bedrijven en winkels ligt er gewoon gepolijst beton op de vloer maar veel mensen denken dat het natuursteen is.

  Wil je weten wat er allemaal mogelijk is met beton en hoe beton polijsten precies werkt? Neem dan eens een kijkje op de onderstaande websites.

  borel.nl/

  mistermarble.nl/

  betonvloerinfo.nl/

  Voor meer info :
 • Tandverzorging

  Reacties uitgeschakeld voor Tandverzorging
  februari 22, 2017 /  Dienstverlening

  Tussen je zesde en tiende levensjaar zullen je melktanden verwisseld worden voor de tanden die je de rest van je leven zal hebben; je volwassene tanden. Nadat de melktanden zijn gewisseld zal ook de kaaklijn zich vormen en zullen de tanden zich als een mooi en recht gebit vormen. Maar niet altijd gaan de tanden mooi recht staan. Soms komen tandwortels van verschillende tanden met elkaar in de knoop wat lijd tot tanden die scheef in de mond staan. Wanneer je bij de tandarts bent zal deze aanraden om naar de orthodontist te gaan om te kijken of een beugel tot de mogelijkheden behoort om de tanden recht te laten zetten. Bij de orthodontist worden dan foto’s gemaakt van je gebit en zullen zij bepalen of een beugel nodig is om de tanden te corrigeren. Wanneer een beugel geplaatst wordt, zal deze ongeveer een jaar lang moeten blijven zitten. In die tijd zal de beugel aan je tanden trekken om zo een mooi en recht gebit te creëren. Wanneer je niet alleen een scheef gebit hebt, maar ook tanden en/of kiezen mist, wordt je doorverwezen naar een implantoloog door de tandarts. Een implantoloog heeft zich na de tandartsopleiding nog extra gespecialiseerd in het plaatsen van tand implantaten. Deze heeft hier dus nog meer verstand van door de normale tandarts en daarom zullen zij dit verder oppakken als er sprake is van het plaatsen van een implantaat. Bij het plaatsen van een implantaat wordt er een soort nep tand geplaatst waardoor het lijkt alsof je weer een geheel gebit hebt.  De functie van de tandwortel wordt overgenomen door de implantaat. In eerste instantie wordt alleen de implantaat geplaatst en bij een volgende behandeling zal daar dan een kroon overheen worden geplaatst wat er dan uitziet als de nieuwe tand. Tegenwoordig kan dit echter direct geplaatst worden bij de eerste behandeling.

  Voor meer info : http://www.orfeokliniek.nl/

  Tags: ,

 • Waar kan ik mijn archief snel en efficiënt laten vernietigen?

  Reacties uitgeschakeld voor Waar kan ik mijn archief snel en efficiënt laten vernietigen?
  oktober 13, 2016 /  Dienstverlening

  Uw archief laten vernietigen laat u natuurlijk niet zomaar door iedereen doen. Daarvoor neemt u uiteraard contact met een expert op het gebied van archiefvernietiging op. Als wij bij u langskomen om uw archief te vernietigen, dan doen we dit niet alleen snel, maar natuurlijk ook efficiënt. Daarnaast recyclen wij uw papier ook voor de volle 100%. Wij zijn lid bij de NAID, de National Association for Information Destruction en geven u na het vernietigen van uw archief een keurig en officieel vernietigingscertificaat.

     

  Bij archiefvernietiging.org bent u dus aan het juiste adres voor het snel en efficiënt laten vernietigen van uw archief. U kunt bij ons een periodieke afspraak voor vernietiging maken, maar ook een eenmalige. Neemt u gerust contact met ons op, zodat wij het één en ander op ons gemak aan u uit kunnen leggen en wij kunnen horen wat uw wensen zijn, zodat we een duidelijke en vrijblijvende offerte voor u op kunnen stellen. De chauffeurs die uw archief komen vernietigen zijn getoetst aan de eisen voor een PES-verklaring. Deze Pre-Employment screening is een uitermate grondige toetsing van medewerkers en is speciaal voor functies die door financiële ondernemingen als integriteitgevoelig, zoals papier vernietigen, worden bestempeld. Wij hopen snel iets van u te vernemen, zodat wij spoedig aan een prettige samenwerking kunnen beginnen.

  Voor meer info :
 • Laat u vrijblijvend adviseren over opritverwarming

  Reacties uitgeschakeld voor Laat u vrijblijvend adviseren over opritverwarming
  augustus 12, 2016 /  Dienstverlening

  Heeft u weinig verstand van opritverwarming? Laat u dan adviseren door een specialist. Wil je weten of het plaatsen van opritverwarming bij u thuis of op kantoor een slimme zet is. Of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn en zou u graag meer weten over de prijzen? Dan is het verstandig om een specialist in te schakelen. Deze kan u voorzien van een vrijblijvend advies en het juiste type vloerverwarming voor u selecteren. Vaak komt een specialist bij u langs op locatie om de stand van zaken op te nemen. Vervolgens brengt hij of zij een vrijblijvend advies uit en stelt een offerte op. U heeft er geen omkijken naar.

  Alle elementen die nodig zijn voor opritverwarming

  Om het wegdeksysteem bijvoorbeeld voor opritverwarming op basis van vocht en temperatuur te kunnen regelen dient er tenminste één ijssensor geplaatst te worden. Komt er ijs, sneeuw of vocht op de sensor dan zal de sensor ervoor zorgen dat de temperatuur van het wegdek omhoog gaat waardoor het ijs en de sneeuw smelten en/of het vocht verdampt. Wanneer alles verdampt is, wordt met behulp van de sensor het verwarmingssysteem weer uitgezet. Tot een oppervlakte van 50 vierkante meter is één sensor voldoende. In een regelpaneel zijn alle benodigde elementen opgenomen die nodig zijn voor optimale verwarming van het wegdek.

  Verschillende manieren om opritverwarming te realiseren

  Bij vlakverwarming wordt een aaneengesloten oppervlakte verwarmd. Dit is doorgaans bij opritverwarming het geval. Er kan ook gekozen worden voor sporenverwarming. Hierbij is er sprake van een onverwarmde ruimte tussen twee delen. Hierdoor gaat er bij deze manier van verwarmen meer warmte verloren dan bij de oppervlakteverwarming. Om deze reden wordt er bij sporenverwarming voor een hogere wattbelasting gekozen. Beide methodes hebben elk zo hun eigen voor- en nadelen. Sporenverwarming is sneller te installeren en minder duur in aanschaf. Bovendien is er minder kans op beschadiging omdat er minder verwarmingskabel wordt gebruikt. Tot slot heeft sporenverwarming een lager geïnstalleerd vermogen wat een lager energiegebruik voor de gebruiker tot gevolg heeft.

  Voor meer info :

  Tags:

 • Vandaag besteld is morgen een rolcontainer voor de deur

  Reacties uitgeschakeld voor Vandaag besteld is morgen een rolcontainer voor de deur
  augustus 2, 2016 /  Dienstverlening

  Een snelle service is wel zo prettig. Als u een rolcontainer bestelt, staat deze morgen bij u voor de deur. U wilt graag een rolcontainer of afvalcontainer huren. Maar hoe gaat u dan te werk, zodat het zo min mogelijk tijd kost? Wilt u snel een rolcontainer of afvalcontainer huren, dan is het verstandig om dit online te doen. Bijvoorbeeld via 123afvalcontainer.nl. Hier staat alle informatie die u nodig heeft en u kunt hier een keuze maken uit alle verschillende afvalcontainers. Heeft u meer informatie nodig en weet u niet precies wat voor rolcontainer of afvalcontainer u wilt huren en waar u op moet letten? Dan kunt u ook telefonisch bestellen. Een medewerker helpt u dan met het maken van een weloverwogen keuze. En dat is wel zo prettig.

  Maatwerk is altijd mogelijk bij een rolcontainer of afvalcontainer huren

  Een rolcontainer of afvalcontainer huren. Moeilijk is het niet. Toch is het belangrijk om op verschillende dingen te letten. Bij 123afvalcontainer.nl bent u altijd verzekerd van maatwerk. U beslist zelf welke rolcontainer of afvalcontainer u wilt huren, en voor hoe lang. U kiest zelf voor de afvalstroom en het is ook mogelijk om de afvalcontainer langer te huren, als de verbouwing bijvoorbeeld onverwachts langer duurt. Dat is wel zo prettig. Daarnaast staat de vriendelijke en deskundige klantenservice altijd voor u klaar met een oplossing op maat. Het enige waar u rekening mee moet houden is dat u de rolcontainer of afvalcontainer voor minstens één week moet huren.

  Klussen in huis? Rolcontainer of afvalcontainer huren!

  Gaat u klussen in huis? Of uw hele tuin of huis verbouwen? Dan heeft u veel afval dat ingezameld moet worden en naar de stort gebracht moet worden. Daar staat uw hoofd natuurlijk helemaal niet naar: u bent aan het klussen! Daarom is het handig om een rolcontainer of afvalcontainer te huren. Daarmee is het afval en het afvoeren ervan in één keer geregeld. Op deze manier ligt er niets meer in de weg. Dat betekent dat u ook nergens meer over kunt struikelen. Veiligheid is immers ook erg belangrijk. Welke soort container voor uw toepassing het beste is, kunt u vragen aan afvalexperts. Het hangt voor een groot deel af van de hoeveelheid afval en de afvalstroom.

  Voor meer info : https://www.123afvalcontainer.nl/

  Tags: ,

 • Waarvoor heeft u een container nodig? Puincontainer huren en prijs container bouwafval

  Reacties uitgeschakeld voor Waarvoor heeft u een container nodig? Puincontainer huren en prijs container bouwafval
  augustus 1, 2016 /  Dienstverlening

  Waarvoor gaat u een puincontainer huren? Een verbouwing in de tuin of in huis? Gaat u verbouwen? Een afvalcontainer huren is dan geen overbodige luxe. Wist u dat een afvalcontainer voor meer kan worden ingezet dan voor het afvoeren van afval? Container kunnen ook worden verhuurd om spullen in op te slaan. Komt er veel puin vrij bij uw kluswerkzaamheden dan is het verstandig hiervoor een puincontainer te huren. U zult verrast zijn vore de prijs voor een container van bouwafval. U betaalt nooit te veel. Naast het afvoeren van puin zijn er ook containers beschikbaar voor het afvoeren van bijvoorbeeld grofvuil, dakpannen, gips, glas en hout. Goed om te weten als u gaat verbouwen!

  Puincontainer huren en prijs container bouwafval: goed omgaan met afval

  Puin is een verzamelnaam voor alle harde steensoorten die in de afvalstroom terecht komen. Het goed afvoeren van puin is van groot belang. Niet alleen om onveilige situaties tijdens het klussen te voorkomen; ook is het scheiden en afvoeren van afval naar de daarvoor bestemde plek beter voor het milieu. Hiervoor zijn bouwafvalcontainers en volume afzetcontainers uitermate geschikt. De prijs voor een puincontainer huren is doorgaans aantrekkelijk. De beste prijs voor een container voor bouwafval vindt u bij de specialist. Zowel bedrijven als particulieren zijn hier aan het juiste adres voor het huren van afvalcontainers.

  Puincontainer huren en prijs container bouwafval: beschikbaar in diverse formaten

  Gaat u verbouwen en wilt u een puincontainer huren dan is het goed om vooraf een inschatting te maken van het formaat container dat u nodig heeft. Een goede schattig scheelt namelijk aanzienlijk in de prijs voor een container van bouwafval. Is de container veel te groot dan is dat zonde van de ruimte. Is de container echter te klein en moet u nog een container huren om al het afval af te voeren dan is dat ook niet praktisch. Een zo nauwkeurig mogelijke inschatting maken is de oplossing! Het bedrijf waarbij u de container huurt kan u altijd voorzien van advies.

  Voor meer info : https://www.regiocontainer.nl/

  Tags: ,

 • Letselschade berekenen is niet eenvoudig

  Reacties uitgeschakeld voor Letselschade berekenen is niet eenvoudig
  juli 20, 2016 /  Dienstverlening

  Letselschade berekenen is niet eenvoudig. Laat het daarom over aan iemand die er verstand van heeft. Slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongelukken of medische fouten hebben vaak recht op een schadevergoeding. De schadevergoeding kan enerzijds zijn voor de materiële schade, zoals schade aan een voertuig, de gemaakte vervoerskosten, inkomensschade, revalidatieschade of kosten voor huishoudelijke hulp. Anderzijds kan een slachtoffer ook recht hebben op smartengeld, een vergoeding voor immateriële schade als pijn, verdriet of ongemak. Een belangenbehartigingsorganisatie kan berekenen op hoeveel schadevergoeding u ongeveer recht heeft en tevens helpen met het aanvragen van deze vergoeding. Voor deze berekening bestaat geen vaste formule, immers, ieder geval van letselschade is anders. Op basis van het verhaal van het slachtoffer kunnen de belangbehartigers een indicatie maken van het bedrag dat u aan schadevergoeding zou moeten krijgen.

  Persoonlijke aanpak belangenbehartiger bij letselschade

  Wat de oorzaak van letselschade ook is, het is altijd aan te raden om na een ongeluk of een medische fout een belangenbehartigingsorganisatie in te schakelen. De deskundige medewerkers die hier werken kunnen u op diverse vlakken, financieel, juridisch, sociaal of medisch, ondersteunen en adviseren. Omdat belangenbehartigers weten dat slachtoffers van letselschade vooral kampen met de emotionele gevolgen van een ongeluk, hanteren zij altijd een professionele doch persoonlijke aanpak bij het behandelen van het dossier van een slachtoffer. Zij luisteren naar het verhaal van het slachtoffer en kunnen op basis daarvan de ondersteuning geven die u nodig heeft. Bovendien hoeft een slachtoffer vaak de kosten van de geleverde diensten niet te betalen; deze worden doorberekend aan de desbetreffende verzekeraar.

  In contact komen met een advocaat via een belangenbehartiger

  Na het oplopen van letselschade moeten er vaak ook gerechtelijke stappen ondernomen worden. Omdat het slachtoffer vaak al genoeg te verwerken heeft op emotioneel gebied, is het voor hem of haar raadzaam om een advocaat in te schakelen. Een advocaat beschikt bovendien over de juiste kennis ten aanzien van juridische zaken omtrent letselschade en daarmee kan hij of zij u optimaal ondersteunen. Wanneer u zelf geen advocaat heeft of kent, kunt u zich wenden tot een belangenbehartigingsorganisatie. Een organisatie als deze heeft meestal geen advocaten in dienst, maar werken vaak wel samen met een aantal advocaten die gespecialiseerd zijn in het juridische reilen en zeilen omtrent letselschade. Via een belangenbehartigingsorganisatie kunnen slachtoffers dus met een geschikte advocaat in contact komen.

  Voor meer info : https://www.nostimos-letselschadedeskundigen.nl/

  Tags:

 • De container die u nodig heeft huren

  Reacties uitgeschakeld voor De container die u nodig heeft huren
  juli 11, 2016 /  Dienstverlening

  Wanneer u gaat verbouwen of klussen in huis of in de tuin, dan wilt u wel een container huren die best past bij de omvang van uw werkzaamheden. Ook wilt u deze zolang kunnen huren als nodig is. Een container huren, dat betreft maatwerk. Immers, voor iedere klus in huis of in de tuin is een ander formaat (afval) container nodig. Bovendien duurt de ene verbouwing langer dan de andere, voorzien of onverwacht. Een containerverhuurbedrijf als Praxis-Kluscontainer.nl stelt zich flexibel op als het gaat om het huren van een opslag- of afvalcontainer. Allereerst staat dit bedrijf garant voor een snelle levering door heel Nederland. Elke dag rijden de medewerkers door het land om afvalcontainers af te leveren en op te halen, gewoon aan huis. Bovendien bepaalt de klant hoelang hij of zij de container wil huren. Bij het huren van een opslag container geldt een minimum van een week. Houd hier rekening mee bij het bestellen van een afvalcontainer.

  Container huren en rekening houden met het milieu

  Om te voorkomen dat u tijdens een verbouwing of een grote bouwklus het milieu schaadt met uw afval, is het verstandig om een container te huren. Hierin verzamelt u al de rommel die de verbouwing veroorzaakt. Het afval wordt later in één keer weggegooid, waarna het net is alsof er niets gebeurd is. Om nog iets extra’s voor het milieu te doen, kunt u ook een afvalcontainer voor een specifiek soort afval huren en bestellen. Zo kunt u afval sorteren en gescheiden verzamelen. Er zijn afvalcontainers te huur voor grofvuil, dakpannen, bouwafval, metalen, kunststoffen, hout en glas, onder andere. Informeer zeker eens of u ook een container kunt huren voor het afval dat u wilt verzamelen. Een opslag container huren is overigens ook mogelijk.

  Container huren handig voor tijdens een verbouwing

  Een container huren kan uiterst handig zijn. Heeft u een verbouwing op de planning staan? Vergeet dan niet dat u daar heel veel afval van zult hebben. Om al dat afval te verzamelen en in één keer weg te kunnen gooien is het een goed idee om een afvalcontainer te huren en te bestellen. Daarmee verloopt uw verbouwing niet alleen een stuk netter, u verhoogt daarmee ook uw eigen veiligheid. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje en het struikelen over rommel kunt u makkelijk voorkomen met het huren en gebruiken van een afvalcontainer. Een opslag container huren is overigens ook een optie, wanneer u tijdens een verbouwing de spullen die niet mogen beschadigen netjes wilt opbergen.

  Voor meer info : http://www.praxis-kluscontainer.nl/

  Tags: , , , , ,

 • Alle voordelen van het kopen van nieuwe autobanden via de webshop van Pneus Online

  Reacties uitgeschakeld voor Alle voordelen van het kopen van nieuwe autobanden via de webshop van Pneus Online
  juli 7, 2016 /  Dienstverlening

  Pneus Online is een webshop die autobanden levert en deze ook monteert in een groot aantal montagecentra. Maar waarom zou u nu bij ons uw autobanden moeten laten vervangen? Allereerst is het duidelijk dat het de veiligheid tijdens het rijden aanzienlijk vergroot. Versleten banden hebben veel minder grip op de weg en vergroten de kans op een klapband. Nieuwe autobanden zorgen dus voor een betere wegligging, verhoogde veiligheid en een beter rijgedrag mits de banden een juiste bandenspanning hebben. Als u kiest voor all weather banden, dan krijgt u nog extra voordeel. U hoeft dus geen aparte set winterbanden aan te schaffen en u hoeft niet elk seizoen weer banden te laten verwisselen.

  Wanneer autobanden wisselen?

  Wanneer is het nu noodzakelijk om autobanden te verwisselen? Als het nieuwe seizoen aanbreekt, is dit altijd aan te raden. Zakt de temperatuur tot onder de 7 graden Celsius, dan is het aan te raden om winterbanden onder uw auto te plaatsen. Stijgt de temperatuur tot boven de 7 graden Celsius, dan zijn zomerbanden aan te raden. Het wisselen kunt u zelf doen, maar u kunt het ook laten doen door één van de specialisten in één van de 15.000 montagecentra in Europa. Dus ook als u op vakantie bent kunt u nog banden laten verwisselen door bij ons aangesloten experts!

  Juiste bandenspanning voor autobanden

  Om de veiligheid van autobanden te handhaven, is het van belang dat de banden een juiste bandenspanning hebben. Is de spanning te laag of juist te hoog, dan komt het wel eens voor dat uw auto meer brandstof verbruikt en de banden sneller slijten. Daarnaast hebben ze minder grip op de weg en vergroot het de kans op een klapband. Banden met een goede bandenspanning hebben betere wegligging, rijden comfortabeler en zuiniger en zorgen voor een beter remgedrag. Pneus Online biedt u graag advies op maat over hoe u de bandenspanning kunt achterhalen en hoe vaak u dit dient te controleren voor een optimale veiligheid.

  Voor meer info : https://www.banden-pneus-online.nl/

  Tags: