Helado.be
Image default
Beauty en verzorging

Deze mensen kozen voor Skinlight om hun huid mooier te maken

Ik heb heel erg veel last van onderhuidse bultjes en puistjes. Ik heb al geleerd om hier vooral niet te veel aan te pulken aangezien het dan weer een wond word, dus ik blijf er vanaf en wacht tot ze vanzelf weg gaan. Nu de laatste tijd trekken deze bulten niet helemaal meer weg. Het blijft achter als een rode vlek in mijn gezicht. Het worden er steeds meer en dit wil ik graag camoufleren. Nu ben ik er op gewezen dat er veel spullen bestaan om je huid te bleken. Ik vraag me alleen af of ik hier wel tegen kan. Aangezien ik al snel bulten en puistjes in mijn gezicht krijg. Graag zou ik hier iemands professionele advies over willen hebben. Mocht iemand zich geroepen voelen dan hoor ik het graag. Ik heb een vrij lichte huid maar heel erg gevoelig. En het moet ook wel leuk en betaalbaar blijven de oplossing.

Antwoord: Skinlight is de eerste huidblekende creme die geen parfum bevat, tevens is het huid neutraal waardoor het geen irritatie kan veroorzaken!

Eigenlijk ben ik nooit echt tevreden geweest met de teint van mijn huid. Veel te licht en veel pigmentvlekken in mijn gezicht. Ik heb mij hier nog nooit zo heel erg aan gestoord tot de laatste paar maanden. Ik ben eens op zoek gegaan naar een oplossing voor mijn problemen. Hier kwam ik bij de producten van skinlight terecht. Ik moet zeggen ik ben nooit zo van de crèmes en spulletjes opsmeren maar ik ben het toch gaan proberen. Ik ben laaiend enthousiast. Dit zijn spullen die mijn huid laten oplichten en de rode vlekjes in mijn gezicht wegnemen. Ze hebben allerlei producten voor ieder huidtype en ieder wat wils. En wat ik nog veel belangrijker vind is dat het tegen een betaalbare prijs is. Ik heb het gebruikt en ik voel mij er fris en fruitig bij! Echt een hele grote aanrader. En ik zou het zeker gebruiken mocht je dezelfde problemen hebben.

Pigmentvlekken verwijderen kan je door het gebruik van Skinlight. In ongeveer 2 weken gaan jou pigmentvlekken beetje bij beetje vervagen tot je ze bijna niet meer ziet.

 

Skinlight is ook zeer geschikt voor het Oksels bleken.

 

Voor meer info : http://www.gezichtbleken.com