Helado.be
Image default
Dienstverlening

Deze erkende asbestverwijderaars lossen uw asbestprobleem op

Asbest vormt jammer genoeg nog steeds in vele oude woningen een probleem. Vele daken, vloeren of isolatiemateriaal werden namelijk geplaatst voor de schadelijke effecten van deze stof bekend waren. Bij het breken van asbesthoudende platen komen er vezels vrij, die bij inademing voor serieuze long- en andere problemen kunnen zorgen. Heeft u een vermoeden van asbest? Dan is het zaak om zo snel mogelijk erkende asbestverwijderaars in te schakelen. Asbitech is een gespecialiseerd bedrijf uit Willebroek en is actief in de regio rond Brussel, maar ook in Oost-Vlaanderen. Ontdek hoe ze u kunnen helpen.

Een veilige aanpak op maat van het probleem

Bij het verwijderen van asbest staat een zaak centraal: veiligheid. Dat is ook bij deze erkende asbestverwijderaars uit Willebroek het geval. Ze beschikken over het juiste materiaal en gereedschap om de werken correct te voeren en zijn in het bezit van een VCA-certificaat. Wilt u asbest laten verwijderen door Asbitech in regio Brussel of Oost-Vlaanderen? Dan analyseren zij altijd grondig de situatie. Ze bespreken met een preventieadviseur-geneesheer en een preventieadviseur op het vlak van veiligheid over welke methode ze het best toepassen. Daarbij staan veiligheid en gezondheid voor mens en omgeving centraal. Ze hebben drie verschillende methodes: eenvoudige handelingen, de couveusezakmethode en het hermetisch afbakenen van een zone.

Laat uw asbest professioneel verwijderen door deze specialist

Indien u een vermoeden heeft van asbest kunt deze erkende asbestverwijderaars het best zo snel mogelijk inschakelen. Zij komen ter plaatse en zorgen voor een oplossing op maat, zowel voor particulieren, bedrijven als overheidsinstanties. Ze doen zowel kleine projecten zoals het verwijderen van asbestdaken, maar ook grote projecten, zoals het onderhoud van de Kennedytunnel. Wilt u hen graag inschakelen? Of zit u nog met enkele vragen? Contacteer hen dan vandaag nog. Hun specialisten zullen u graag verderhelpen met hulp op maat van uw probleem.