Helado.be
Image default
Woning en Tuin

De verwijdering van bladeren in de tuin

Na de zomer komt het herfst seizoen er weer aan en vallen alle bladeren van de bomen wat voor grote bossen met bladeren zorgt op plekken met veel bomen. Dit is erg vervelend en zorgt voor een lelijk beeld. Op stoepen kan dit zelfs gevaarlijk zijn door het gevaar om uit te glijden en te vallen. Een oplossing is om de bladeren weg te vegen, maar dat kost natuurlijk veel tijd en moeite en dat wil je liever niet doen op jouw vrije zaterdagmiddag. Nu zijn er apparaten ontwikkelt die ons een handje kunnen helpen om het klusje zo makkelijk mogelijk te maken.

Met het gebruik van bladblazers is de verwijdering van bladeren een heel makkelijk klusje geworden en zelfs op momenten leuk om te doen. Door middel van de hoge blaaskracht van de bladblazer is er de mogelijkheid om hele grote groepen bladeren op een hoop te blazen. Dit is effectief, snel en werkt een stuk makkelijker als met de bezem. De blaaskracht is daarnaast ook in te stellen en dat zorgt ervoor dat je geleidelijk de bladeren op een hoop kunt blazen. De bladblazer komt ook met een zogenaamde stofzuig functie, wat betekent dat de hoop bladeren opgezogen kunnen worden in een bijgeleverde afvalzak. Deze afvalzak kan je dan loskoppelen en makkelijk de bladeren weggooien. Deze afvalzak is daarnaast ook her te gebruiken en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

Een veegmachine is een ander apparaat wat je kan gebruiken voor verwijdering van bladeren en dergelijke soorten. De veegmachine verzamelt namelijk alle bladeren die je ‘opveegt’ in een afvalzak en daarna kan je makkelijk alle afval weg gooien. De bijgeleverde zak is ook hier weer herbruikbaar en dat is natuurlijk erg makkelijk. De veegmachine is daarnaast ook te gebruiken voor het ruimen van sneeuw, dus heeft meerdere opties om de tuin en het huishouden te onderhouden!

Door middel van deze apparaten wordt het onderhouden van je tuin ook steeds makkelijker en een helpende hand. Kies dus snel voor een apparaat wat bij jou omgeving past!

Voor meer info : http://www.fuxtec.nl/