• De cd perserij: ook voor de bedrukking of verpakking

  Reacties uitgeschakeld voor De cd perserij: ook voor de bedrukking of verpakking
  april 30, 2018 /  Muziek

  Bij een professionele cd perserij komt u niet alleen meer voor het laten maken van uw cd’s. Tegenwoordig gaat u erheen voor het volledige pakket, dus ook de bedrukking en de verpakking van uw cd’s of dvd’s. Want creativiteit zit niet alleen in muziek en beeld, maar natuurlijk ook in een leuke cd of dvd verpakking met mooie uitstraling. Bij een specialist als Replifact Media krijgt u altijd hulp bij het maken van een ontwerp. Deze cd perserij staat altijd klaar om u te voorzien van vakkundige begeleiding en deskundig advies over de persingen, het bijbehorende drukwerk en een passende verpakking.

  Fysieke muziek uitbrengen met hulp van cd perserij

  Waarschijnlijk luistert u tegenwoordig muziek ook alleen nog maar via uw mobiele telefoon of tablet. In dit digitale tijdperk is er ondanks dat nog steeds vraag naar het fysieke product van muziek of een film. Ook is het voor muzikanten, bands, platenmaatschappijen en andere partijen vaak nog interessant muziek als een fysiek product uit te brengen en beschikbaar te hebben. Muziekfans kopen namelijk nog steeds tastbare cd’s en dvd’s. Dat is dan ook de reden dat u een professionele cd perserij als Replifact Media inschakelt. Deze specialist biedt je de mogelijkheid uit cd persing, vinyl persing of dvd persing. En natuurlijk is het mogelijk verschillende opties te combineren. Een professionele cd perserij regelt het allemaal!

  Hoe gaat het persen van een cd of dvd bij een cd perserij in zijn werk?

  Het laten persen van een cd in een cd perserij is niet zo eenvoudig. Dit bestaat uit een proces met verschillende belangrijke stappen. Replifact Media beschikt over een eigen perserij met vier cd persen. Wanneer er een cd of dvd wordt geperst, dan wordt dat gedaan met behulp van een glassmaster, ook wel stamper genoemd, op basis van uw masterdata. Gedurende dit gehele proces wordt het product gecontroleerd, zodat u zeker weet dat u aan het einde een totaalproduct ontvangt dat helemaal voldoet aan uw wensen en eisen. Wilt u vervolgens ook de bedrukking en verpakking laten regelen? Dat kan bij de cd perserij ook.

   

  Posted by @ 7:11 am

  Tags:

Comments are closed.