Helado.be
Image default
Dienstverlening

Dakwerken in de Kempen

Voor dakwerken in de Kempen raden we u Roofdesign in Olen aan. Zij zijn dakwerkers met tonnen ervaring. Door die jarenlange ervaring en de constante bijscholing die ze voorzien voor hun medewerkers, zijn ze de absolute top in het plaatsen en renoveren van daken en andere dakwerken in de Kempen. Ook buiten de Kempen zijn ze actief: om daken te plaatsen in Mechelen kan je ook bij hen terecht. Door de uitstekende opleidingen en kennis van hun personeel zijn ze goed op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en technologieën, waardoor de plaatsing van uw dak met veel zorg en een uitermate hoge afwerkingsgraad wordt gedaan. Het advies dat ze jou geven is volledig op maat van uw budget en de offerte die ze maken ook.

Het opstellen van een offerte en plaatsen van jouw dak

Voor er een offerte gemaakt kan worden, komen deze professionals in dakwerken bij jou langs in de Kempen of in de buurt van Mechelen. Tijdens dit plaatsbezoek meten ze alles op. Als je een nieuwbouw zet, volstaat het om een kopie van de bouwplannen te overhandigen. Daarna stellen ze de offerte op, die uitgebreid toegelicht wordt. Als je hier nog vragen omtrent hebt, is dit de moment om ze te stellen. De specialisten van Roofdesign in Olen hebben een uitgebreide kennis van alle mogelijke fiscale voordelen, subsidies en premies die je van de overheid kan ontvangen om zo de kosten van je nieuwe of gerenoveerde dak te drukken. Als je akkoord gaat, bespreek je samen met de coördinator de planning. Dan volgt de levering van alle materialen en de plaatsing van je nieuwe, goed geïsoleerde dak.

Het opleveren en bewonderen van je nieuwe dak

Tijdens de oplevering zal je niet enkel je splinternieuwe dak kunnen bewonderen, je overloopt ook samen met de adviseur en de coördinator alle gedane werken. Moesten er dan nog kleine opmerkingen zijn kan je bespreken. We zijn er zeker van dat je tevreden zult zijn van je nieuwe dak wanneer je met deze kenners van daken en dakwerken in de Kempen in zee gaat!