Helado.be
Image default
Winkelen

Chique damestas

Als moderne dame kunt u natuurlijk niet zonder een mooie damestas. Damestassen kunnen een outfit maken of breken, maar zijn tevens erg handig voor het opbergen van al uw dagelijkse spulletjes. Een tas wordt dan wel vaak gezien als een gebruiksvoorwerp, maar dat betekent uiteraard niet dat deze er ook zo hoeft uit te zien. Niet iedere damestas is geschikt voor iedere dagelijkse activiteit en ook niet voor die bijzondere look die u wilt uitstralen. Iedere gelegenheid en outfit vraagt om een specifieke tas!

Iedere dame kent het wel…lekker een dagje met uw zus of vriendin een dagje winkelen, maar hoe neemt u uw portemonnee, mobiele telefoon en andere spulletjes allemaal mee? Een mooie damestas  is dan onmisbaar en zorgt ervoor dat u ook alle kleine aankopen kunt opbergen. Een praktische damestas voor tijdens het shoppen draagt u over uw schouder zodat u uw handen vrij hebt voor het speuren tussen alle rekken. Daarnaast is dus ook lekker ruim, als een soort shopper.

Lekker sportief of toch elegant en chique? Voldoende keuze! Maar welke kiest u precies…past de tas wel bij die nieuwe jas, handschoenen en overige accessoires.

Binnenkort een gezellig feestje of etentje in de planning? Dan zit u niet te wachten om een grote schoudertas mee te sjouwen, u hoeft dan immers ook niet zoveel mee te nemen. Een mooie handtas of clutch voldoet vaak al en ziet er ook nog eens erg chique uit. Het is aan te raden voor een kleur tas te gaan die terugkomt in andere accessoires of u kunt natuurlijk ook andersom de accessoires matchen bij de kleur tas.

Voor meer info : https://www.marington.nl/damestassen/

Gerelateerde artikelen

Deze schoenen maken jouw zomerse outfit helemaal af!

mooie tas voor het weekend

Een goedkope zadelkruk vindt u bij Tabouret Benelux!