Helado.be
Image default
Vakantie

Camping Drenthe

Op zoek naar een camping? Drenthe biedt De Berken

Veel mensen houden zich op dit moment alweer bezig met het plannen van hun zomervakantie. De ene gaat graag naar een ver oord, met veel zon, de ander blijft liever thuis en nog weer andere mensen gaan er graag op uit in eigen land. Voor wie op zoek is naar een gezellige camping, Drenthe als favoriete provincie heeft en er van houdt om heerlijk te ontspannen in de natuur, is er De Berken. Bij ons bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een heel kindvriendelijke camping. Drenthe is een prachtig gebied, waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen. Ook voor de kids is er genoeg te beleven. Wat dacht ik bijvoorbeeld van:

 • leuke pretparken, zoals Oranjestad
 • mooie heidevelden, om lekker rond te banjeren
 • kleine vennetjes, om met het hele gezin te gaan zwemmen
 • prachtige bossen, om lekker te wandelen?

Dit is allemaal direct te bereiken vanaf de camping. Drenthe is een rustig oord, waar het goed toeven is voor jong en oud. Dus zoekt u naar een leuke camping Drenthe, dit is het uitgangspunt en u wilt niet te veel betalen? Koers dan af op De Berken. U kunt altijd op ons rekenen en wij verzekeren u ervan dat u bij ons een geweldige vakantie zult beleven. Dat staat vast. Het is daarom ook een feit dat u als u zoekt naar een mooie camping Drenthe niet links moet laten liggen. Door de vele bossen die de provincie rijk is, zijn er tal van kampeermogelijkheden. Bovendien zijn er genoeg voorzieningen in de buurt. U vindt ons in Gasselte, een gezellig dorpje waar u alles vindt wat u nodig heeft. Kom dus komende zomer langs op onze kindvriendelijke camping. Drenthe heet u warm welkom! Wilt u meer weten over ons? Wilt u precies weten hoe de vork in de steel zit? Lees dan even verder in de volgende alinea. Daar kunt u meer lezen over wat u zoal te wachten staat als u bij ons komt.

Zoekt u een gezellige camping? Drenthe heeft ‘t

Wie op zoek is naar een prettige camping, Drenthe als vakantiebestemming geselecteerd heeft en geen dief wil zijn van zijn of haar eigen portemonnee, is altijd aan het juiste adres bij ons. Op De Berken zult u werkelijk de tijd van uw leven gaan beleven. Ons uitgangspunt is dat u hoe dan ook een ontspannen vakantie heeft, als uw kinderen zich vermaken. En dat komt zeker goed op onze camping. Drenthe biedt daarnaast veel mogelijkheden voor u om er op uit te trekken, bijvoorbeeld naar een museum of een mooie stad. Uw kroost vermaakt zich wel met het animatieteam, dat bestaat uit ervaren entertainers. Daar hoeft u zich geen zorgen te maken. Hak dus vandaag nog de knoop door en kies voor onze camping. Drenthe biedt voor ieder wat wils. U kunt er bijvoorbeeld:

 • prachtig wandelen
 • lekker fietsen
 • golfen
 • genieten van een pretpark
 • heerlijk zwemmen in een meertje
 • leuke dorpjes bezoeken
 • winkelen in Assen, Meppel, Coevorden of Emmen
 • de heide bezoeken
 • schaapskuddes ontmoeten
 • en nog veel meer, direct vanaf de camping

Drenthe is van alle markten thuis en weet iedere vakantieganger weer te verbazen met haar schoonheid, rust en mooie bossen. Klinkt dit u als muziek in de oren, maar wilt u eerst even van de hoed en de rand weten voordat u een beslissing maakt of u al dan niet met ons in zee gaat? Wilt u precies weten waar u aan toe bent, voordat u een plekje reserveert? Wij kunnen het ons uiteraard goed voorstellen dat u eerst wat informatie wilt hebben. Wij snappen dat u alleen weloverwogen een keuze wilt maken voor een camping. Drenthe biedt natuurlijk nog wel meer leuke campings, maar er kan er maar één de beste zijn…

Kies voor een zorgeloze vakantie in de mooiste provincie van Nederland

Vindt u het altijd erg prettig als uw kinderen zich goed kunnen vermaken tijdens een vakantie? Houdt u beslist niet van huilende kids bij de tent? Wilt u ook wel eens lekker rustig een boek zitten te lezen voor de caravan? Kies dan voor een kampeerterrein met een animatieteam. De Berken is zo’n camping, Drenthe is de locatie hiervan. U vindt ons in Gasselte, om precies te zijn. Hier kan uw kroost elke dag deelnemen aan verrassend leuke activiteiten. Dat staat vast. Nergens anders vindt u zo’n leuk recreatieteam als bij ons. Daarover bestaat geen twijfel. Klinkt dit goed? Wilt u ook wel naar zo’n kindvriendelijke camping? Drenthe is de provincie waar u de zomermaanden graag door wilt brengen? Kom dan naar ons. Want alleen dan bent u er zeker van dat u een ontspannen vakantie gaat beleven. Dat kunnen wij u op een presenteerblaadje geven. Bent u bang dat u erg veel geld neer moet tellen voor zo’n gezellige kampeerplaats? En bent u niet bereid om diep in de buidel te tasten? Bij ons is dit ook helemaal niet nodig. Wij hebben naast een gezellige, ook nog eens een heel betaalbare camping. Drenthe is een oord waar u niet omheen kunt als u op zoek bent naar rust, ruimte, natuur, bos en vermaak. Twijfel daarom niet langer en maak vandaag nog uw reservering rond. Dan bent u in ieder geval zeker van een plekje in de zomervakantie. Wij horen graag van u!

Voor meer info : http://www.campingdeberken.nl/camping-drenthe/chalet-drenthe/