• Bouwkundige keuring woning

  Reacties uitgeschakeld voor Bouwkundige keuring woning
  februari 12, 2016 /  Adverteren

  Bouwtechnische keuring woning

  Inzicht krijgen in de bouwkundige staat van uw woning

  Met deze bouwkundige keuring wordt er een duidelijk inzicht verkregen van de huidige bouwkundige staat van uw woning. In het rapport worden bouwkundige gebreken van uw woning vastgelegd en worden de kosten voor de korte termijn en achterstallig onderhoud weergegeven. Volledig NHG erkend en conform eisen NEN2767.

  Onafhankelijk advies over de bouwkundige staat van uw woning

  KeuringsHuis geeft onafhankelijk advies over de bouwkundige staat van uw woning. Zowel de particuliere als de zakelijke markt behoort tot onze doelgroep. Bij ons kunt u terecht voor verschillende type bouwkeuringen. Hieronder vallen bouwkundige keuringen inclusief NHG, conditiemetingen, opleveringskeuringen en EPA-keuringen. Hiernaast bieden wij ook overige bouwkundige diensten aan.

  Bekijk de website van Keuringshuis.nl: specialist in bouwkundige keuringen van woningen door heel Nederland.

  Meeloopkeuring

  Info

  Bij de aan- of verkoop van een woning wordt een bouwkundige keuring aanbevolen. U kunt ervoor kiezen om een uitgebreide keuring aan te vragen met rapportage, maar het is ook mogelijk om een meeloopkeuring aan te vragen. Hierbij kunt u samen met één van onze inspecteur door het huis heen lopen en zullen de gebreken tijdens de inspectie gemeld worden. Hierbij worden er geen kosten opgenoemd en volgt er geen rapportage. Mocht u een uitgebreide keuring met rapport willen, dan kunt u de bouwkundige keuring incl. NHG aanvragen. 

  Aanvragen

  Wilt u een bouwkundige keuring aanvragen? Vraag het hier aan en wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en in overleg met u en/of de makelaar een afspraak inplannen. Wij streven er naar om de keuring binnen 4 werkdagen uit te voeren. Nadat de afspraak ingepland is, krijgt u hier bericht over. U bent van harte welkom bij de keuring!

  De genoemde tarieven zijn all-in incl.BTW en zonder bijkomende kosten (zoals voorrijdkosten etc.)!

  Heeft u interesse en/of vragen? Neem dan contact met ons op via de contactpagina of via 033-2850663.

  Voor meer info : http://www.keuringshuis.nl

  Posted by @ 10:47 am

  Tags:

Comments are closed.