• Bouw een leven aan zee door te beleggen in vastgoed!

  Reacties uitgeschakeld voor Bouw een leven aan zee door te beleggen in vastgoed!
  juni 24, 2015 /  Financieel

  Investeren in vastgoed is nog nooit zo’n goed idee geweest als vandaag.  We leven immers in financieel onzekere tijden, dus wat houdt je nog tegen om je geld te beleggen in vastgoed ? Zo weet je precies waar je centen zitten en waaraan je je kan verwachten. Kop van Sas licht alvast een tipje van de sluier op wat betreft het laatste: een steeds stijgend rendement!

   

   

   

  Beleggen in vastgoed: een veilige haven voor je geld

  De televisie en kranten overstelpen je de laatste maanden steeds met hetzelfde nieuws: je spaarboekje brengt niets meer op, de beurzen gaan onderuit, de financiële crisis bereikt vroeg of laat iedereen en ga zo maar verder. Wel, wil je er zeker van zijn dat jouw welverdiende spaarcenten goed worden gespendeerd? Dan is beleggen in vastgoed de ideale oplossing!

  Het zal je enerzijds financiële zekerheid opbrengen en anderzijds misschien nog iets veel belangrijkers: gemoedsrust. je kapitaalwaarde zal immers op lange termijn stijgen en je vastgoed zal bovendien een mooi extraatje opleveren. En wat is nu een betere plaats om te beleggen in vastgoed, dan aan de zee?

   

  Investeren in vastgoed? In Bredene kies je voor zekerheid en rust

  Iedereen woont graag aan zee. De rust, de ruimte, het plezier en vertier: het zijn maar enkele van de vele troeven. Dat is dan ook precies de reden waarom investeren in vastgoed in Bredene loont. Door te investeren in het vastgoed van Kop van Sas, ben je verzekerd van een succesformule. Je zit er vlakbij waterplas de Spuikom, alsook vlakbij de groene duinen en de uitvalswegen naar het binnenland.

  Of je nu op zoek bent naar vastgoed om zelf te kunnen genieten van je vakanties of om door te verhuren aan derden,  investeren in vastgoed staat gelijk aan een levenslang rendement. Je pand zal immers stijgen in waarde doorheen de jaren. Als je verhuurt, strijk je bovendien ook nog eens maandelijks huurinkomsten op, een mooie extra duit in het zakje!

   

  Beleggen in vastgoed doe je met Kop van Sas

  Zoek je de perfecte belegging aan de kust? Dan zit je met Kop van Sas goed voor vastgoed met een stabiel rendement zonder zorgen. Voor meer informatie kan je ons steeds bereiken via het telefoonnummer +3259441044, via het online contactformulier. Onze medewerkers doen er alles aan om je zo snel mogelijk verder te helpen.

  Voor meer info : http://www.betaalbaarwonenaanzee.be/wonen-aan-zee/belegger-in-vastgoed/

  Posted by @ 2:03 pm

  Tags: ,

Comments are closed.